Direct online je eigen 085/088/0800/0900 nummers registreren !

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899

vaste telefoon nummer doorschakelen mobiel

Gepubliceerd in Telefoonnummers

Telefonisch bereikbaar zijn is belangrijker dan ooit voor bedrijven. Sinds de corona crisis is het contact met de klanten nog belangrijker en de telefoon is een van de meest verkozen contact methodes, omdat via de telefoon er persoonlijk contact kan worden onderhouden en mensen ook makkelijk en snel geholpen kunnen worden. Het nieuwe werken bestaat uit werken vanaf flexibele locaties en medewerkers die ook veel thuiswerken. Het is dan ook voor elk bedrijf belangrijk dat de zakelijke telefonie hier ook op afgestemd is. De Belfabriek is een grote aanbieder van zakelijke telefonie en voorziet onder andere in VoIP oplossingen voor bedrijven. Met dit soort constructies voor zakelijke telefonie is het onder andere mogelijk om ervoor te zorgen dat het vast bedrijfsnummer doorgeschakeld kan worden naar de mobiele telefoon, zodat medewerkers vanuit huis op hun eigen telefoon het bedrijfsnummer kunnen bedienen.

Freelancers en eenmanszaken hebben behoefte aan een zakelijk nummer

Niet alleen voor grote bedrijven, maar ook voor eenmanszaken en freelancers is zakelijke telefonie erg interessant. Een 06 nummer komt doorgaans niet professioneel over en in veel gevallen is het dan ook beter om ook wanneer u een eenmanszaak of freelancer bent deze te doen voorkomen als een bedrijf en niet als een individu. Een vast telefoonnummer voor klanten komt dan ook goed over. Ook wanneer er vanuit het buitenland gewerkt wordt, is het mogelijk om het vaste Nederlandse telefoonnummer aan te houden die vervolgens op het mobiele apparaat binnenkomt. Vooral voor zogeheten digitale nomaden is dit een zeer interessante optie wanneer deze over de wereld heen reizen en klanten in Nederland bedienen.

Vooraankondiging beltoon zorgt dat u nooit voor verrassingen komt te staan

Wanneer er gebruik gemaakt wordt van een doorgeschakeld vast nummer naar een mobiel nummer dan kan het natuurlijk zijn dat sommige telefoongesprekken voor de werknemer als een verrassing komen, omdat ook privégesprekken op hetzelfde apparaat binnenkomen.

Om ervoor te zorgen dat de gebruiker precies weet wat voor een gesprek er binnenkomt, biedt de Belfabriek een service aan genaamd vooraankondiging beltoon. Bij deze vooraankondiging wordt elk zakelijk gesprek dat van een vast nummer wordt doorgeschakeld naar een mobiel apparaat voorafgegaan door een specifieke pieptoon, zodat geen enkel zakelijk gesprek als een verrassing komt.

Gerelateerde artikelen:

Vrouw belt dankzij vast nummer op mobiel ook buiten kantoor zakelijk.

Belfabriek Telefoon Systeem

Het meest uitgebreide telefoonsysteem wat er is. Vanuit de cloud. Werkt met al je toestellen: vast, mobiel - thuis of op de zaak !

Bureautoestel

Een voorgeconfigureerd toestel voor een plug 'n' play ervaring

Softphone

Beantwoord gesprekken en bel uit vanaf je bestaande mobiele telefoon of computer

Webinterface

Beheer alle nummers en aansluitingen online

Mobiele apps

Zet jezelf op beschikbaar of niet beschikbaar om telefoongesprekken te ontvangen

Vast Nummer op Mobiel

Je gesprekken rechtstreeks op je mobiele telefoon

Probeer vrijblijvend

Gelukkige Belfabriek klanten: