Direct online je eigen 085/088/0800/0900 nummers registreren !

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899

Vernieuwde servicenummershop

Gepubliceerd in Telefoonnummers

De nummershop van de Belfabriek heeft een metamorfose ondergaan. Dankzij de aanpassingen is het nu nóg makkelijker om de beschikbaarheid van servicenummers te checken en een bestelling te plaatsen. Op deze pagina leggen wij uit wat de belangrijkste verbeteringen zijn ten opzichte van de oude nummershop en hoe u optimaal gebruik maakt van de nieuwe versie.

 

Sneller en eenvoudiger

Net als uw onderneming is de Belfabriek constant op zoek naar manieren om ons product nog vriendelijker te maken. Omdat onze klanten over het algemeen drukbezette marketingmanagers en ondernemers zijn, toetsten wij onze site continue op effeciëntie. De vraag was dan ook: hoe kunnen onze klanten nog sneller en eenvoudiger het gewenste nummer vinden en vastleggen?

Bij het analyseren van de oude nummershop ontdekten wij dat onze site toch nog voor verbetering vatbaar was. Na maanden van ontwerpen en testen, hebben wij deze maand onze totaal vernieuwe nummershop gelanceerd.

Verbeterde layout

Opgeruimd, overzichtelijk en to-the-point: deze termen vatten de vernieuwde layout goed samen. In één oogopslag ziet u het zoekresultaat, overige mooie nummers die nog niet geregistreerd zijn en de inhoud van uw winkelmandje. Zo kunt u snel een beslissing nemen over het beste telefoonnummer voor uw organisatie.

Met minimaal scrollen bereikt u het overzicht van —en een korte uitleg over— de gratis extra’s. Het feit dat zoveel functionaliteiten kosteloos bij de servicenummers wordt geleverd, maakt de Belfabriek uniek. Dit belichten wij extra in de nieuwe nummershop, zowel onderaan de pagina als bij de beschikbare nummers.

Ook hebben wij het bestel proces sterk vereenvoudig en het aantal stappen teruggebracht. Zo hoeft u, nadat u een keuze gemaakt heeft, nu nog slechts één kort formulier in te vullen en uw handtekening te plaatsen om uw bestelling te bevestigen, waarna u van ons per e-mail een bevestiging van uw bestelling ontvangt. Eenvoudiger kan het haast niet.

Probeer het zelf

Benieuwd naar de wijzigingen? Wij nodigen u van harte uit om de vernieuwde 0800- en 0900-servicenummershop zelfs eens te proberen. U zult zien hoe eenvoudig en vlug u naar een passend nummer voor uw bedrijf kunt zoeken. Mocht u nog vragen, suggesties of opmerkingen hebben, dan horen wij graag van u. Ons nummer? 0800-BELFABRIEK...

Belfabriek Telefoon Systeem

Het meest uitgebreide telefoonsysteem wat er is. Vanuit de cloud. Werkt met al je toestellen: vast, mobiel - thuis of op de zaak !

Bureautoestel

Een voorgeconfigureerd toestel voor een plug 'n' play ervaring

Softphone

Beantwoord gesprekken en bel uit vanaf je bestaande mobiele telefoon of computer

Webinterface

Beheer alle nummers en aansluitingen online

Mobiele apps

Zet jezelf op beschikbaar of niet beschikbaar om telefoongesprekken te ontvangen

Vast Nummer op Mobiel

Je gesprekken rechtstreeks op je mobiele telefoon

Probeer vrijblijvend

Gelukkige Belfabriek klanten: