Sneller en eenvoudiger

Net als uw onderneming is de Belfabriek constant op zoek naar manieren om ons product nog vriendelijker te maken. Omdat onze klanten over het algemeen drukbezette marketingmanagers en ondernemers zijn, toetsten wij onze site continue op effeciëntie. De vraag was dan ook: hoe kunnen onze klanten nog sneller en eenvoudiger het gewenste nummer vinden en vastleggen?

Bij het analyseren van de oude nummershop ontdekten wij dat onze site toch nog voor verbetering vatbaar was. Na maanden van ontwerpen en testen, hebben wij deze maand onze totaal vernieuwe nummershop gelanceerd.

Verbeterde layout

Opgeruimd, overzichtelijk en to-the-point: deze termen vatten de vernieuwde layout goed samen. In één oogopslag ziet u het zoekresultaat, overige mooie nummers die nog niet geregistreerd zijn en de inhoud van uw winkelmandje. Zo kunt u snel een beslissing nemen over het beste telefoonnummer voor uw organisatie.

Met minimaal scrollen bereikt u het overzicht van —en een korte uitleg over— de gratis extra’s. Het feit dat zoveel functionaliteiten kosteloos bij de servicenummers wordt geleverd, maakt de Belfabriek uniek. Dit belichten wij extra in de nieuwe nummershop, zowel onderaan de pagina als bij de beschikbare nummers.

Ook hebben wij het bestel proces sterk vereenvoudig en het aantal stappen teruggebracht. Zo hoeft u, nadat u een keuze gemaakt heeft, nu nog slechts één kort formulier in te vullen en uw handtekening te plaatsen om uw bestelling te bevestigen, waarna u van ons per e-mail een bevestiging van uw bestelling ontvangt. Eenvoudiger kan het haast niet.

Probeer het zelf

Benieuwd naar de wijzigingen? Wij nodigen u van harte uit om de vernieuwde servicenummershop zelfs eens te proberen. U zult zien hoe eenvoudig en vlug u naar een passend nummer voor uw bedrijf kunt zoeken. Mocht u nog vragen, suggesties of opmerkingen hebben, dan horen wij graag van u. Ons nummer? 0800-BELFABRIEK...

08/02/2013 in :