Direct online je eigen 085/088/0800/0900 nummers registreren !

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899

Wij schreven al eerder over de verschillen tussen 085- en 088-nummers. Sindsdien hebben veel lezers ons gevraagd om ook de verschillen tussen 085-nummers en 0800- en 0900-nummers te belichten. In dit artikel gaan wij op die vraag in en laten wij aan de hand van voorbeelden zien voor wie 085-nummers zoal geschikt zijn.

 

Net als 0800- en 0900-nummers zijn ook 085-nummers virtuele nummers. Dat wil zeggen dat binnenkomende gesprekken via ons Interactieve Voice Response (IVR) systeem lopen en afgeleverd worden op je bestaande telefoon. Daarbij maakt het niet uit of dat je vaste lijn, de VoIP centrale of de mobiele telefoon is.

Maar er zijn ook verschillen. Hieronder nemen wij de voornaamste door:

Uit voorraad leverbaar

Het grootste verschil tussen 085-nummers en de bekendere 0800- en 0900-nummers is dat de Belfabriek een groot aantal 085-nummers direct uit voorraad kan leveren. Je kunt kiezen uit een ruime lijst met beschikbare nummers. Je hoeft deze nummers niet meer aan te vragen via de ACM en je hoeft dus dus ook geen drie weken te wachten voordat het nummer kan worden aangesloten. Deze nummers mogen wij direct uitgeven en activeren!

Direct aansluitbaar

Niet alleen kan de Belfabriek een groot aantal 085-nummers direct uit voorraad leveren, maar deze nummers zijn vaak ook nog binnen zeer korte tijd aansluitbaar. Vandaag bestellen is vaak al dezelfde werkdagen gebeld worden! Dat maakt deze nummers ideaal voor ondernemers die snel van start willen gaan.

Uitgebreid pakket extra functies

Zoals reeds gezegd maakt een 085-nummer gebruik van het zelfde IVR platform waar ook al onze 0800- en 0900-nummers over afgeleverd worden. Je hebt dus de beschikking over de zelfde topkwaliteit verbindingen en precies hetzelfde uitgebreide pakket extra functies. Of het nu gaat om een vooraankondigingstoon, een welkomsttekst, een keuzemenu of zelfs call-recording: het kan allemaal met een 085-nummer.

Aankiesbaar vanuit het buitenland

Kunnen 0800- en 0900-nummers normaal gesproken niet gebeld worden vanuit het buitenland, met een 085-nummer ben je ook voor contacten over de grens perfect bereikbaar op hetzelfde nummer als waarop de Nederlandse klanten jou bellen.

Aantrekkelijk voor bellers vanwege de lage belkosten

Bellers betalen een vast, laag tarief wanneer zij jouw 085-nummer bellen. Dit tarief is gelijk aan het tarief voor een gesprek naar een "normaal" vast nummer en zit ook bij de balbundel inbegrepen. Dat is wel zo aantrekkelijk!

Schaalbaar

Anders dan bij 088-nummers, worden 085-nummers per stuk in plaats van per 100 geleverd. Heb je toch een reeks van 10 of 20 opeenvolgende nummers nodig? Ook dat kunnen wij probleemloos vanuit voorraad leveren.

Wie maken gebruik van 085-nummers?

Veel kleine en grotere bedrijven maken gebruik van 085-nummers. De nummers zijn vooral in trek bij ZPP'ers, webwinkels en startende ondernemers, juist omdat ze zo snel geleverd en aangesloten kunnen worden.

Vraag vandaag nog aan

Wil je meer weten over de mogelijkheden van 085-nummers of direct eentje aanvragen?

Ga dan naar onze 085-nummer pagina. Daar vind je een overzicht van vrije nummers!

Belfabriek Telefoon Systeem

Het meest uitgebreide telefoonsysteem wat er is. Vanuit de cloud. Werkt met al je toestellen: vast, mobiel - thuis of op de zaak !

Bureautoestel

Een voorgeconfigureerd toestel voor een plug 'n' play ervaring

Softphone

Beantwoord gesprekken en bel uit vanaf je bestaande mobiele telefoon of computer

Webinterface

Beheer alle nummers en aansluitingen online

Mobiele apps

Zet jezelf op beschikbaar of niet beschikbaar om telefoongesprekken te ontvangen

Vast Nummer op Mobiel

Je gesprekken rechtstreeks op je mobiele telefoon

Probeer vrijblijvend

Gelukkige Belfabriek klanten: