De 085/088/0800/0900 telefoonnummer maatschappij van Nederland

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588

Op zoek naar een digitale telefooncentrale? Over vijf minuten niet meer!

Gepubliceerd in Voice over IP

Vijf minuten. Dat is ongeveer de leestijd van dit artikel. En wat ons betreft is dat lang genoeg om jouw speurtocht naar een nieuwe telefooncentrale te beëindigen.

Wil je graag wat extra tijd besparen? Dan geven we de conclusie meteen weg: ons Interactive Voice Response (IVR) platform is de meest geavanceerde telefooncentrale die er bestaat. En kost minder dan alles wat je op het oog had.

Toch nog aan het lezen?

Dan lichten we toe wat we bedoelen. Het eerste wat je dient te weten is dat een IVR een virtuele telefooncentrale is. Geen fysieke doos dus, maar een cloud dienst. Daar kan je een eigen belplan voor maken met alle netwerken en toestellen die je wilt.

Veranderen de wensen, dan past de IVR zich aan. Zonder dat je verder interfaces of tools hoeft te implementeren. En zonder ingewikkelde schakelingen te (laten) bouwen.

Er zijn ook geen technische beperkingen. Waar traditionele telefooncentrales vaak onverwacht niet thuis geven – een voorbeeld: achter keuzemenu 1 kan geen keuzemenu 2 worden gerealiseerd – doet de IVR exact wat je wilt. Schaalbaar tot in het oneindige.

Mobiele integratie

Een ander groot voordeel is de mobiele integratie. Gesprekken kunnen dus ook naar mobiele nummers worden doorgeschakeld. Bijvoorbeeld naar thuiswerkers.

Bovendien kan dit allemaal flexibel worden ingeregeld. Wil je graag gesprekken op maandag naar medewerker X doorzetten en op dinsdag naar collega Y? Geen probleem.

Wil je bellers buiten kantoortijd zelf op je eigen mobiel te woord staan? Ook geen issue.

Met onze apps bepaal je zelf op welke toestellen de gesprekken uitkomen.

Ten slotte: alle opties, variĂ«rend van wachtrijen en keuzemenu’s tot gespreksopnames en uitgebreide statistieken, zijn inbegrepen.

Zonder extra kosten dus.

En zonder dat er ‘mannetjes’ op kantoor komen om aan de centrale te sleutelen !

Is er dan geen enkel nadeel?

Jawel, twee zelfs: op een virtuele centrale kan je geen koffie en taart neerzetten !

Heb je een mooi telefoonnummer gevonden?

Dan regelen wij graag het nummer en jouw telefooncentrale. Registreer je nummer direct in een van onze shops en we gaan aan de slag!

Tot over vijf minuten!

Activeer Direct een Demo Telefoonnummer.
Maak Je Telefoonteam.
En Ontvang Gesprekken binnen 10 Minuten!

Geen Betaalgegevens nodig - Geen Verplichtingen.

Tevreden Belfabriek Klanten: