Sluiten
Dé 0800 en 0900 telefoonmaatschappij van Nederland Bel gratis: phone  🇧🇪 0800-77 899   0800-235 3227 🇳🇱 0800-235 3227

Op werkdagen van 9 tot 17

Toon alles

VOIP abonnement: zakelijke telefonie totaalpakket

Geplaatst in Voip

Belfabriek is het adres voor een VOIP abonnement voor uw onderneming

VOIP bellen heeft de toekomst en met het wegvallen van ISDN kiezen steeds meer bedrijven voor een VOIP setup. Door gebruik te maken van VOIP wordt er via het Internet Protocol gebeld, ook wel aangeduid als IP. Het bellen via het internet heeft vele voordelen. Zo is het een stuk klantvriendelijker door de vele beschikbare opties. Daarnaast is het uitermate gebruiksvriendelijk en kan er in veel gevallen behoorlijk op de kosten bespaard worden wanneer er van vaste telefonie overgeschakeld wordt naar VOIP. Ook de gesprekskwaliteit is vaak aanzienlijk beter via VOIP. Belfabriek is het adres om uw onderneming te helpen bij het opzetten of omzetten van zakelijke telefonie. Het VOIP abonnement dat Belfabriek aanbiedt is zeer compleet en biedt een aantal unieke extra’s.

Alle diensten in 1 met een compleet totaalpakket

Wanneer u heeft besloten om voor een VOIP oplossing te kiezen dan is Belfabriek een logische keuze. Belfabriek denkt graag met u mee om een passende oplossing te vinden die perfect past bij uw bedrijf. Het all in one abonnement heeft alles wat u zoekt. Zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om een unieke welkomst tekst in te spreken en kunt u het keuzemenu afstemmen op uw wensen om de klantervaring ook via de telefoon zo goed mogelijk te laten verlopen. Ook de wachttonen kunnen zelf worden gekozen. Bij veel VOIP aanbieders moet er voor dit soort functies en diensten extra betaald worden, maar bij de Belfabriek zit het allemaal inbegrepen in het all in one abonnement.

Altijd en overal alle resultaten inzien met de Belfabriek App

Met de VOIP oplossing van de Belfabriek profiteert u niet alleen van een totaalpakket, maar geniet u ook nog eens van een aantal extra diensten die andere VOIP aanbieders niet hebben. Door te kiezen voor een zakelijk VOIP-abonnement, heeft u de beschikking over de Belfabriek app. Met deze app kunt u altijd up to date alle resultaten inzien en altijd nauwkeurig zien hoeveel telefoonverkeer er binnenkomt en uitgaat. Daarnaast is het mogelijk om via de app de eindbestemming van een nummer te wijzigen, zodat u altijd bereikbaar blijft.