De 085/088/0800/0900 telefoonnummer maatschappij van Nederland

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588
hero home

Compleet alles-in-een VoIP abonnement

Belfabriek is telefoonmaatschappij met het beste VoIP abonnement. Op zoek naar een mooi telefoonnummer voor jouw bedrijf ? Een telefooncentrale met alle functionaliteiten ?Neem bij ons een VoIP abonnement en sluit direct je VoIP toestel aan op onze VoIP centrale zodat je kan bellen via Internet.

Of begin eerst met een vast telefoonnummer zodat je direct bereikbaar bent !

Dit vaste telefoonnummer is gekoppeld aan onze telefooncentrale en we maken graag voor jouw bedrijf een VoIP abonnement aan wanneer jij een VoIP toestel hebt waarop gesprekken kunnen binnenkomen.

Wij hebben diverse VoIP abonnementen die zijn afgestemd op de grootte van je bedrijf. Een abonnement met alleen een telefoonnummer en een doorschakeling naar je mobiel, een telefoonnummer die je flexibel kan laten uitkomen op verschillende telefoons en een kantoor pakket waarmee je alle werkplekken van telefonie kunt voorzien.

Onbeperkt bellen of de daadwerkelijke gesprekskosten betalen per telefoongesprek: de keuze is aan jou.

Bij je abonnement zit een vast nummer: dit kan een nationaal of regionaal nummer zijn afhankelijk van je doelgroep en vestigingsplaats.

Je bent niet afhankelijk van een werkende Internetverbinding: wij schakelen oproepen ook door naar je mobiele telefoon of welke andere telefoonaansluiting dan ook. Je hoeft dus niet bang te zijn dat al het bellen via Internet gaat en je gesprekken mist.

De vorm van telefonie zoals wij die aanbieden is zakelijke telefonie met de hoogst mogelijke betrouwbaarheid, met alle functionaliteiten in de cloud.

Kies ons als jouw VoIP provider en start vandaag nog met jouw VoIP abonnement !

Veelgestelde vragen:

Je hebt een VoIP abonnement nodig om VoIP telefoontoestellen te registreren op onze VoIP telefooncentrale. Heb je alleen een nieuw telefoonnummer nodig, dan kunnen we dit ook doorschakelen naar al bestaande (mobiele) telefoons.In alle Europese landen zijn of worden de ISDN telefonie netwerken opgeheven. Er zijn inmiddels in alle landen supersnelle internetverbindingen waarover prima spraak gestuurd kan worden. Er zijn daarom geen traditionele telefoonlijnen meer nodig.Uiteindelijk zullen alle bedrijven (en particulieren) gaan bellen via internetverbindingen en zal spraak een van de protocollen zijn die over deze verbinding gaat (net zoals video en email).Wij leveren geen internet aansluiting, wij leveren telefoonnummers en telefonie diensten over een bestaande internet aansluiting of op bestaande (mobiele) telefoons.Wij zijn een VoIP provider gespecialiseerd op de zakelijke markt sinds 2000 en opgericht in Nederland.Wij leveren vaste telefonie via VoIP, je kan bij ons direct een mooi telefoonnummer uitzoeken en activeren en dan programmeren wij hierop alle gewenste functionaliteiten zoals een keuzemenu, wachtmuziek, voicemail of telefoongesprekken terugluisteren.Tevreden Belfabriek Klanten: