De 085/088/0800/0900 telefoonnummer maatschappij van Nederland

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588

VoIP bellen zakelijk | Zakelijke VoIP telefonie voor MKB

Gepubliceerd in Telefoonnummers

Steeds vaker kiezen bedrijven voor VoIP bellen. Zeker na het verdwijnen van ISDN is VoIP telefonie bijzonder populair geworden onder het midden en kleinbedrijf. Dat is niet zo vreemd, want er zit een groot aantal voordelen aan VoIP bellen en een daarbij behorende hosted telefooncentrale. Deze vorm van zakelijke telefonie heet ook wel hosted VoIP of cloud telefonie. Met een zakelijk VoIP abonnement heb je een VoIP telefoon en een VoIP nummer die aangemeld zijn op onze telefooncentrale. Dit werkt over Internet via het VoIP protocol en dit is sneller en beter dan traditionele telefonie en een fysieke telefooncentrale. Hoe dat allemaal zit in de cloud en over Internet gaat lees je hieronder.

VoIP biedt kwaliteit

VoIP staat voor Voice Over IP. Dit staat voor Voice over Internet Protocol. Dat betekent dat er via het Internet gebeld wordt. Het bellen via Internet brengt een aantal voordelen met zich mee, waar de geluidskwaliteit er één van is. De geluidskwaliteit is namelijk beter dan wat we met traditionele telefoonlijnen gewend waren en, wanneer de telefoons het ook ondersteunen, zelfs van HD-kwaliteit. Er is namelijk meer bandbreedte beschikbaar voor de spraakkanalen. En een breder spraakkanaal geeft een betere geluidskwaliteit. Het is dan anno 2022 de meest gebruikte vorm van zakelijke telefonie en een belangrijk voordeel van bellen via Internet. Er zijn verschillende mogelijkheden en functionaliteiten die we allemaal kunnen opnemen in 1 abonnement wanneer je kiest voor ons als jouw provider.

Zakelijk VoIP bellen kan overal

VoIP maakt immers gebruik van het internet, dus er kan overal waar internet beschikbaar is gebeld worden. Dat brengt voordelen met zich mee voor ondernemers en organisaties omdat overal waar een Internetverbinding is een verbinding kan worden opgezet met onze telefooncentrale. De telefoon kan vanaf elke locatie beantwoord worden en iedereen kan zo perfect thuiswerken. Wij hebben al heel veel VoIP telefonie geleverd voor thuiswerkers. Deze thuiswerkers krijgen een VoIP telefoon, kunnen dan onbeperkt bellen en gebeld worden over de VoIP verbinding die we opzetten over de aanwezige internetverbinding en zo zorgen wij voor blije collega's (en klanten). We kunnen ook vast op mobiel doen zodat je de binnenkomende gesprekken op je mobiele telefoon krijgt en geen vast toestel meer nodig hebt. Het is volledig schaalbaar naar het aantal gebruikers.

Opties voor nog meer gemak en maatwerk

VoIP biedt nog veel meer mogelijkheden. Wanneer je voor VoIP via Belfabriek kiest beschik je namelijk ook over de mogelijkheid om allerlei handige telefoonopties te gebruiken. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk een welkomstboodschap in te spreken voor bellers. Of, wanneer je het nog professioneler aan wilt pakken, om via Belfabriek een welkomstboodschap in te laten spreken door een professionele stem. Update 2022: we kunnen deze welkomstboodschap ook in laten spreken door onze text-to-speech computer, dit klinkt perfect!

Wanneer een digitaal antwoordapparaat gewenst is kan de functie voicemail eenvoudig geactiveerd worden zodat bellers een boodschap kunnen achterlaten. Deze functie is ook handig voor huisartsenpraktijken die herhaalrecepten laten inspreken door patiënten en zo veel tijd besparen. Al deze functionaliteiten zijn aanwezig in de zakelijke telefonie die wij aanbieden als hosted VoIP oplossing. Wat je ook wilt: het kan altijd meer dan de traditionele telefoons vroeger konden door gebruik te maken van onze online telefooncentrale. En als je wilt voegen we ook de optie onbeperkt bellen toe, althans onder een fair-use policy.

Hoe werkt het aanvragen van VoIP?

Wanneer je overtuigd bent van de voordelen en besloten hebt om Voice over IP te gebruiken voor je vaste telefonie kan dat snel en gemakkelijk. Wanneer je nog helemaal geen telefoonnummer hebt dan kan je via ons de VoIP oplossing kiezen die het beste bij jou past. Wij zijn niet gebonden aan een specifiek netwerk voor je VoIP verbinding.

Heb je al een telefoonnummer en wil je overstappen op VoIP van Belfabriek? Ook dat kan snel en gemakkelijk. Of je nu een nationaal of lokaal telefoonnummer hebt, dat nummer kan bij de overstap behouden worden.

Je zult van de overstap geen hinder ondervinden. Klanten bellen namelijk op het vertrouwde telefoonnummer en de inkomende oproepen worden doorgezet naar waar jij maar wilt: flexibel naar je mobiele of vaste (VoIP) telefoons.

Unieke voordelen Belfabriek

- Compleet zakelijk VoIP telefonie pakket: zakelijke VoIP telefoon, online telefooncentrale, online bellen softwarewebportaalapp en vast op mobiel bellen.

- Alle functies die jouw zakelijk telefonie verder kunnen professionaliseren zoals call recordingkeuzemenu en wachtrij inbegrepen op onze telefooncentrale.

- Géén nieuwe hardware of VoIP telefoons nodig en het werkt ook perfect met je mobiele telefoon

- Alle mogelijke telefoonnummers gemakkelijk online te registreren: 0800, 085, 088, 0900, lokaal (Rotterdam 010, Amsterdam 020, Utrecht 030, Eindhoven 040, Groningen 050, Den Haag 070), internationaal (Duitsland, België, UK, Verenigde Staten).

- Tarief vanaf € 9,95 per maand

Eigen telefonie VoIP interconnect, eigen telefonie VoIP platform. Sinds 2000 actief en onafhankelijk. Zakelijke klanten beoordelen ons gevoel voor klantenservice en onze technische VoIP oplossingen met een 9.

Veelgestelde vragen:

Nee hoor, we kunnen een VoIP nummer bijvoorbeeld ook naar je mobiele nummer doorschakelen. We maken dan een directe koppeling in het mobiele telefonie netwerk en dat zorgt voor een perfecte verbinding. Je hoeft ook geen softphone's o.i.d. te downloaden. Het werkt gewoon! We kunnen ook gesprekken doorschakelen naar je huidige vaste telefoon.

Ja. Er zijn geen traditionele telefoonlijnen meer, alles gaat digitaal. Ook bij de mobiele telefonie netwerken is alles inmiddels VoIP.

Jazeker! Het is namelijk niet meer een centrale op locatie maar in onze datacenters. Zo kun je je op meerdere werkplekken, thuis of op kantoor, je flexibel via VoIP aanmelden op onze telefooncentrale. Mindere bereikbaarheid behoort tot de verleden tijd.

Je hebt geen speciale zakelijke internet verbinding nodig om een optimale gesprekskwaliteit te krijgen. Alles gaat over het Internet Protocol (IP) en de regelgeving in de EU is ook zo opgesteld dat spraak over gewone verbindingen goed gerouteerd moet worden door de huidige provider.

Jazeker! Wij kunnen verbindingen leveren naar elk datacenter in Europa, wij kunnen 1 of meerdere online VoIP telefooncentrale's inrichten in ons datacenter of op locatie of een hybride vorm. We kunnen ook toegang geven tot de code zodat voice programmeurs zelf kunnen programmeren in C##. Met telefoonnummers in 1 of meerdere landen.
Activeer Direct een Demo Telefoonnummer.
Maak Je Telefoonteam.
En Ontvang Gesprekken binnen 10 Minuten!

Geen Betaalgegevens nodig - Geen Verplichtingen.

Tevreden Belfabriek Klanten: