Direct online je eigen 085/088/0800/0900 nummers registreren !

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899

VoIP Functionaliteiten | Wat is er zoal mogelijk? Nuttige VOIP tools

Gepubliceerd in Telefoonnummers

VoIP is niet alleen een populaire keuze onder ondernemers vanwege het gemak en de lage kosten. Ook de vele extra functionaliteiten die erbij komen maken het erg aantrekkelijk. Het zijn vaak juist die extra functionaliteiten die goed helpen om een optimale bereikbaarheid voor uw klanten te garanderen. Bij de Belfabriek zitten vrijwel alle extra functionaliteiten in het standaard pakket. Hier kan dus zonder bijkomende kosten gebruik van gemaakt worden. De belangrijkste functionaliteiten op een rij:

Welkomsttekst en keuzemenu

“U bent verbonden met… Wat fijn dat u belt. Hier volgt een keuzemenu om u beter van dienst te kunnen zijn”. Het klinkt bekend en professioneel. Wanneer u een grote bank, verzekeraar of energiemaatschappij belt krijgt u hoogstwaarschijnlijk een dergelijke welkomsttekst en keuzemenu. Ook u kunt hier gebruik van maken. Maak een professionele indruk met een welkomsttekst en help uw klanten sneller door ze via het keuzemenu direct bij de juiste medewerker uit te laten komen.

Call recording

“Dit gesprek kan worden opgenomen voor trainingsdoeleinden”. Ook al zo’n bekende zin bij telefoongesprekken met grootzakelijke bedrijven. Wanneer u dit hoort maakt zo’n bedrijf gebruik van call recording. Ideaal, wanneer u telefonisch overeenkomsten sluit of wanneer u het personeel wil trainen door het gebruik van opnames. Bij de Belfabriek worden de opnames gratis een dag lang in de cloud bewaart, van waar u de bestanden zelf kunt downloaden.

Belstatistieken per mail

U kunt af en toe meeluisteren met gesprekken, maar het beste inzicht haalt u toch wel uit de statistieken. Wilt u weten hoe bereikbaar u was, hoe lang de gesprekken duurden en wanneer het meest gebeld werd? Er worden dagelijks, wekelijks of maandelijks statistieken per mail opgestuurd zodat u kunt bijsturen waar nodig.

Dit zijn slechts enkele van de vele extra functionaliteiten die bij VoIP via de Belfabriek zijn inbegrepen. Bekijk alle functies hier.

Belfabriek Telefoon Systeem

Het meest uitgebreide telefoonsysteem wat er is. Vanuit de cloud. Werkt met al je toestellen: vast, mobiel - thuis of op de zaak !

Bureautoestel

Een voorgeconfigureerd toestel voor een plug 'n' play ervaring

Softphone

Beantwoord gesprekken en bel uit vanaf je bestaande mobiele telefoon of computer

Webinterface

Beheer alle nummers en aansluitingen online

Mobiele apps

Zet jezelf op beschikbaar of niet beschikbaar om telefoongesprekken te ontvangen

Vast Nummer op Mobiel

Je gesprekken rechtstreeks op je mobiele telefoon

Probeer vrijblijvend

Gelukkige Belfabriek klanten: