Direct online uw eigen 085/088/0800 of 0900 nummers registreren

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899
vastnummeropmobiel

VOIP MKB

Gepubliceerd in Voice over IP

Als bedrijf is het handig om te weten welke vorm van telefonie het beste bij je past. Dit kan voor iedere onderneming nogal verschillen. Daarom is het goed om te weten welke opties er allemaal zijn. We gaan nu kijken wat voip precies is en waarom dat een meerwaarde kan hebben voor veel bedrijven.

In het kort zorgt voip voor veel meer flexibiliteit en schaalbaarheid, zeker in vergelijking met een centrale. Een voorbeeld hiervan is dat je, vaak wanneer je maar wilt, het aantal telefoonlijnen aan zult kunnen passen. Dit kan vaak maandelijks maar bij sommige aanbieders zelfs elke dag. Hiermee speel je dus zo snel mogelijk in op veranderingen qua locatie of groei binnen het bedrijf.

Waarom juist voip voor kleine bedrijven?

Juist het flexibele aspect van voip maakt het extra aantrekkelijk. Stel je voor, je reist als ondernemer veel, bijvoorbeeld omdat je jouw bedrijf aan het promoten bent of nieuwe klanten zoekt, soms overal ter wereld. Op dat moment kun je ervoor zorgen dat de benodigde voip software is aangesloten op je eigen laptop of telefoon. Hierdoor kun je overal makkelijk bellen, en dat tegen Nederlandse kosten! Of je nu in Azië, Noord-Amerika of Australië zit, maakt daarbij helemaal niets uit.

Het wordt steeds gebruikelijker om overal vandaan te kunnen werken. De mogelijkheid om onder wat voor omstandigheden dan ook overal aan de slag te kunnen, is voor voor bedrijven een pluspunt. Als kleine onderneming geldt dat al helemaal. Omdat er veel in korte tijd kan veranderen is het fijn om flexibel te kunnen zijn. Met voip wordt dit mogelijk.

Overige voordelen van voip

Als kleine bedrijf is het een goede optie om voor hosted voip te gaan. Dit wil eigenlijk zeggen dat je de telefonie regelt vanuit de cloud. Daardoor hoef je er niet veel geld aan kwijt te zijn terwijl het toch goed werkt. Nog een groot voordeel is dat je makkelijk op kunt schalen. Heb je een paar nieuwe mensen in dienst die nieuwe accounts nodig hebben? Dan is dit snel geregeld.

In een notendop de voordelen van Belfabriek:- Alle nuttige (optionele) functies zoals call recording, keuzemenu en wachtrij zijn kosteloos inbegrepen.- Gebruiksvriendelijke app voor zowel Android als iOS- Géén nieuwe hardware of telefoons nodig- Alle mogelijke mooie nummers gemakkelijk registreren: 0800/0900, 085/088, lokaal (010, 020), internationaal (o.a. Duitsland, België, Verenigde Staten).- All-inclusive tarief van 45 Euro/maand.

Gerelateerde artikelen: