Direct online je eigen 085/088/0800/0900 nummers registreren !

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899

VOIP mobiel: verbeterde bereikbaarheid én flexibel

Gepubliceerd in Voice over IP

Als je op zoek bent naar VoIP mobiel ben je dan op zoek naar een oplossing om goedkoop te bellen, of telefoongesprekken te ontvangen of voor een goede zakelijke oplossing voor jou als ondernemer om telefoongesprekken te ontvangen op je mobiel maar ook op een vast telefoonnummer en de mogelijkheid daartussen te wisselen ?

Als je op zoek bent naar de beste oplossing dan helpen we jou graag verder !

Wij schakelen gesprekken door naar je mobiel: maar wel via de officiële route namelijk via het vaste gsm netwerk. En wij betalen daarvoor interconnectie kosten aan jouw mobiele provider. Het is misschien een duurdere oplossing maar wel de beste oplossing.

Als je op zoek bent naar een goedkope oplossing waarbij je eerst een app moet installeren op je mobiel om via VoIP mobiel telefoongesprekken te ontvangen dan helpen wij je (helaas) niet verder. Veel ondernemers zijn in de veronderstelling of goed vertrouwen dat dit altijd werkt, echter een app is vaak niet actief of in slaapstand op je mobiel om de batterij te sparen, en dan ontvang je geen telefoongesprekken. Dit heb je vaak geeneens in de gaten, totdat je maanden later hoort dat je onbereikbaar was voor de nieuwe klant. En dan is het te laat.

Bereikbaarheid is belangrijker dan ooit voor ondernemers.
Kies daarom voor een zakelijke VoIP telefonie oplossing die altijd goed werkt, zodat je overal bereikbaar bent en gesprekken worden afgeleverd op je vaste telefoon of mobiele telefoon via de officiële netwerken.

Veelgestelde vragen:


Dit is vooral een manier om kosten te besparen voor de aanbieder omdat er zoveel mogelijk gesprekken over Internet worden afgeleverd, en niet via het gsm netwerk van je mobiele provider. Men probeert af te leveren over de dataverbinding van je telefoon, echter is dit niet zo bedrijfszeker als afleveren rechtstreeks op je mobiel. Let dus goed op als je er zeker van wilt zijn dat elk gesprek ook daadwerkelijk binnenkomt.


Wij leveren telefoongesprekken af op je mobiele nummer. Dit mobiel nummer blijft verborgen voor de beller, zo houdt je zakelijk en prive gescheiden. Wij kunnen een pieptoon of andere melding laten horen zodat je weet dat het gaat om een zakelijk gesprek.


Mobiel VoIP bellen is geen officiële term. Het kunnen meerdere telecom oplossing zijn. Wij vinden dat de beste mobiel VoIP oplossing is bellen en gebeld worden via je mobiele telefoon via het gsm netwerk. Je bent dan niet afhankelijk van een werkende internetverbinding.


Wij kunnen eenvoudig nieuwe of bestaande telefoonnummers aan je telefoonabonnement koppelen. Dit kan je mobiele telefoon zijn of vaste telefoon van een collega, wij maken een flexibel belplan zodat je optimaal bereikbaar bent en blijft.


Wij kunnen voor je VoIP telefoons een VoIP account aanmaken zodat deze zich kunnen aanmelden op onze online telefooncentrale. Je mobiele telefoon nemen we op in het telefonie belplan. Zo ben je overal optimaal bereikbaar.


Dat is de ook een vorm van VoIP via mobiel echter je bent dan altijd afhankelijk van je data verbinding op je mobiel. Je zult ook problemen ondervinden met je verbinding als je een WiFi verbinding hebt en je op deze manier gesprekken ontvangt. Wij raden dit af, net zoals het bellen via een app op mobiel voor zakelijk gebruik. Je kan misschien wel gratis bellen maar de kwaliteit is niet altijd even goed.

Belfabriek Telefoon Systeem

Het meest uitgebreide telefoonsysteem wat er is. Vanuit de cloud. Werkt met al je toestellen: vast, mobiel - thuis of op de zaak !

Bureautoestel

Een voorgeconfigureerd toestel voor een plug 'n' play ervaring

Softphone

Beantwoord gesprekken en bel uit vanaf je bestaande mobiele telefoon of computer

Webinterface

Beheer alle nummers en aansluitingen online

Mobiele apps

Zet jezelf op beschikbaar of niet beschikbaar om telefoongesprekken te ontvangen

Vast Nummer op Mobiel

Je gesprekken rechtstreeks op je mobiele telefoon

Probeer vrijblijvend

Gelukkige Belfabriek klanten: