Sluiten
Dé 0800 en 0900 telefoonmaatschappij van Nederland Bel gratis: phone  🇧🇪 0800-77 899   0800-235 3227 🇳🇱 0800-235 3227

Op werkdagen van 9 tot 17

Toon alles

De voordelen van een VOIP telefoonnummer aanvragen

Geplaatst in Voip

VOIP is de beste oplossing voor zakelijke telefonie. Met de zogeheten Voice Over IP methodiek belt u via een IP-adres en niet meer via een vaste telefoonlijn. Belfabriek is de telefoonmaatschappij van Nederland en de plek bij uitstek om een VOIP-nummer aan te vragen. Met een VOIP-nummer van de Belfabriek profiteert u van de beste service en tal van mogelijkheden en extra opties die zakelijke telefonie nog effectiever en klantvriendelijker maken.

088 en 085 nummers van de Belfabriek zorgen voor een landelijke uitstraling

Wanneer u een VOIP telefoonnummer gaat kopen dan zijn er een aantal afwegingen die gemaakt kunnen worden. Er kan gekozen worden tussen tal van verschillende nummers met elk hun eigen voordelen. Wanneer bijvoorbeeld een meer landelijke uitstraling gewenst is voor uw onderneming dan kan een 088 of een 085 VOIP nummer een uitkomst zijn. Wanneer er behoefte is aan meerdere VOIP nummers dan is een 088 nummer een zeer geschikte oplossing. Bij de Belfabriek is het namelijk mogelijk om 088 nummers in series aan te schaffen, waardoor verschillende afdelingen of vestigingen hun eigen unieke nummer kunnen gebruiken.

Belfabriek levert maatwerk af passend bij de doelgroep en het bedrijf

Het bereikbaar zijn binnen de regio van de afzetmarkt is erg belangrijk voor bedrijven. Dit betekent echter niet dat deze ook fysiek in deze regio gevestigd moeten zijn. Bij de Belfabriek kunnen er namelijk regionale VOIP nummers aangevraagd worden, waarmee de afstand met de doelgroep verkleind wordt en de bereikbaarheid in specifieke regio’s aanzienlijk kan verbeteren. Ook voor bedrijven die over de grens werken, is het bij Belfabriek mogelijk om buitenlandse nummers te kopen. Naast regionale nummers en buitenlandse VOIP-nummers, heeft de Belfabriek ook diverse 0900 nummers en 0800 nummers in het assortiment. Uw klanten staan ook bij de Belfabriek op #1 en wij leveren u dan ook maatwerk passend bij uw wensen, uw doelgroep en uw onderneming.