Direct online je eigen 085/088/0800/0900 nummers registreren !

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899
5 redenen voor ZZP’ers om een servicenummer te gebruiken (image)

Onbeperkt bellen met hosted VOIP van de Belfabriek

Als ondernemer zijn er continue tal van uitdagingen en moeten er elke dag beslissingen genomen worden. Veel beslissingen hebben betrekking op de uitgaven en er is vrijwel altijd een financiële impact verbonden aan de beslissingen van een ondernemer. Op het gebied van zakelijke telefonie staat de bereikbaarheid en kwaliteit op een. De Belfabriek biedt diverse VOIP oplossingen, waarmee via internet gebeld kan worden. Door gebruik te maken van een hosted VOIP pakket van de Belfabriek kan er onbeperkt gebeld worden naar mobiele en vaste telefoonnummers en kan er in veel gevallen een behoorlijke kostenbesparing gedaan worden.

Zakelijke telefonie op contractbasis is vaak stukken goedkoper

Veel bedrijven die al langer bestaan zitten vast aan een ouderwetse telefoonlijn met een fysieke telefooncentrale binnen het bedrijf. Deze manier van bellen is relatief verouderd. Het is dan ook niet voor niets dat ISDN bellen helemaal komt te vervallen. Door gebruik te maken van Voice Over Internet Protocol kan er een contract worden afgesloten worden met Belfabriek, waarbij de Belfabriek voorziet in het onderhoud en u maandelijks een vast bedrag betaald, waarmee er onbeperkt gebeld kan worden.

Onbeperkt bellen vanuit de cloud via Belfabriek biedt financieel voordeel en extra diensten

VOIP bellen met de Belfabriek biedt vele voordelen voor bedrijven. Met de extra diensten via de Belfabriek app kunnen de resultaten van verschillende nummers altijd bijgehouden worden. Een van de populairste opties is hosted VOIP. Hierbij wordt de centrale in de cloud beheerd en hoeft deze niet fysiek gevestigd te zijn op een kantoor of in een bedrijfspand. Via deze manier van zakelijke telefonie kan er onbeperkt gebeld worden en wordt er niet per telefoonlijn of per gesprek betaald. Vooral voor uitbellende bedrijven die bijvoorbeeld de lijnen gebruiken voor sales gesprekken is dit een absolute uitkomst die een grote positieve impact op de financiële resultaten kan hebben.

Belfabriek Telefoon Systeem

Het meest uitgebreide telefoonsysteem wat er is. Vanuit de cloud. Werkt met al je toestellen: vast, mobiel - thuis of op de zaak !

Bureautoestel

Een voorgeconfigureerd toestel voor een plug 'n' play ervaring

Softphone

Beantwoord gesprekken en bel uit vanaf je bestaande mobiele telefoon of computer

Webinterface

Beheer alle nummers en aansluitingen online

Mobiele apps

Zet jezelf op beschikbaar of niet beschikbaar om telefoongesprekken te ontvangen

Vast Nummer op Mobiel

Je gesprekken rechtstreeks op je mobiele telefoon

Probeer vrijblijvend

Gelukkige Belfabriek klanten: