Direct online je eigen 085/088/0800/0900 nummers registreren !

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899

Voip oplossingen overzicht

Gepubliceerd in Voice over IP

Belfabriek is het adres voor zakelijke telefonie via een VoIP oplossing

In de 24-uurs economie waarin we tegenwoordig leven, is de bereikbaarheid van bedrijven belangrijker dan ooit. Voor veel bedrijven wordt de bereikbaarheid voor een belangrijk deel bepaald door de telefonische bereikbaarheid. Met het verdwijnen van de ISDN-lijn zijn er steeds meer bedrijven die op zoek zijn naar internet telefonie oplossingen. Dit is een goed idee en Belfabriek is de plek bij uitstek om jouw bedrijf te laten voorzien van een telefoonnummer en een oplossing te maken die past bij jouw wensen. Belfabriek bied diverse VoIP oplossingen die ervoor zorgen dat de bereikbaarheid van jouw bedrijf optimaal is en de kosten laag blijven !

VoIP bellen via Internet is gebruiksvriendelijk en modern

Door middel van internetbellen via het Voice over Internet Protocol wordt er via het Internet gebeld en zijn er diverse diensten beschikbaar die de ervaring voor de klant nog beter maken. Er kan worden gekozen voor een VoIP centrale waarbij er een centrale wordt geïnstalleerd op locatie maar vaak makkelijker en sneller is het kiezen voor een hosted VoIP oplossing, waarmee er geen fysieke telefooncentrale nodig is en alles online werkt. Hierdoor blijven de kosten laag en hoef je zelf niet zorg te dragen voor onderhoud.

Profiteer van extra functies met de Belfabriek app

Met onze telefonie oplossing profiteert jouw bedrijf van opties zoals een zelf ingesproken welkomstboodschap en speciaal afgestemde keuzemenu’s die het mogelijk maken om de klant sneller van dienst te zijn en direct door te verbinden naar de juiste afdeling of persoon. Je kunt ook gebruik maken van de Belfabriek app die de statistieken van jouw bedrijfsnummer inzichtelijk maakt. Daarnaast is het doorschakelen of het veranderen van de eindbestemming van een bedrijfsnummer zeer eenvoudig in de app. Thuiswerken wordt hiermee een stuk makkelijker en ook het doorschakelen naar mobiele nummers voor buiten kantooruren is een fluitje van een cent ! Vraag vandaag nog je nummer aan, of bel 0800-235 3227 !

Gerelateerde artikelen:

Belfabriek Telefoon Systeem

Het meest uitgebreide telefoonsysteem wat er is. Vanuit de cloud. Werkt met al je toestellen: vast, mobiel - thuis of op de zaak !

Bureautoestel

Een voorgeconfigureerd toestel voor een plug 'n' play ervaring

Softphone

Beantwoord gesprekken en bel uit vanaf je bestaande mobiele telefoon of computer

Webinterface

Beheer alle nummers en aansluitingen online

Mobiele apps

Zet jezelf op beschikbaar of niet beschikbaar om telefoongesprekken te ontvangen

Vast Nummer op Mobiel

Je gesprekken rechtstreeks op je mobiele telefoon

Probeer vrijblijvend

Gelukkige Belfabriek klanten: