De 085/088/0800/0900 telefoonnummer maatschappij van Nederland

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588
5 redenen voor ZZP’ers om een servicenummer te gebruiken (image)

VoIP Pakket | All-in VoIP Pakketten inclusief 19 nuttige telefoonfuncties

Gepubliceerd in Telefoonnummers

Wanneer je overweegt om gebruik te maken van VoIP zakelijke telefonie ga je waarschijnlijk verschillende VoIP aanbieders vergelijken. Dat is verstandig, want er zijn nogal wat verschillen. VoIP is al veel voordeliger dan ouderwetse telefonie, maar VoIP providers bieden zeer diverse pakketten aan. Daarbij is het eerder regel dan uitzondering dat voor veel extra opties ook extra betaald moet worden. Bij Belfabriek houden we het graag simpel. We hebben er daarom voor gekozen om vrijwel alle opties altijd inclusief te maken. Zo ontstaat een VoIP pakket waarbij je alles in één krijgt !

De extra opties van Belfabriek

Alle extra opties in het pakket van Belfabriek zijn er haast teveel om op te noemen. Belangrijk zijn bijvoorbeeld de welkomstboodschap en het keuzemenu. Dit is vaak het eerste wat bellende klanten horen en je kunt hiermee helemaal zelf bepalen hoe je klanten te woord wilt staan. Bovendien help je ze sneller door ze met het keuzemenu direct naar de juiste medewerker door te verbinden.

Onder artsen is het digitale antwoordapparaat populair. Hiermee kunnen patiënten die voor herhaalrecepten bellen bestellingen doorgeven, zonder daarmee de telefonistes te belasten. Met de SMS tool van Belfabriek kan je vanaf de desktop sms-berichten sturen naar één of meerdere klanten. En met gebruik van een belfilter houd je jouw toestel vrij voor belangrijke gesprekken, door bepaalde nummers tijdelijk te blokkeren.

In totaal zitten er 19 extra opties in het VoIP pakket van Belfabriek. Alle opties zijn ontworpen om nog beter te ondersteunen om een perfecte bereikbaarheid voor jouw klanten te creëren !

Extra opties, maar niet extra betalen

Verborgen kosten zijn voor niemand leuk. Bij Belfabriek zitten alle 19 telefoon opties zonder extra kosten inbegrepen in het scherpe maandelijkse bedrag dat je betaalt voor het VoIP pakket. Zijn er extra functies die niet in het pakket zitten, maar die je wel zou willen? Dan biedt de Belfabriek maatwerk. In overleg kan een dergelijke functie vaak speciaal voor jou gemaakt worden !

Activeer Direct een Demo Telefoonnummer.
Maak Je Telefoonteam.
En Ontvang Gesprekken binnen 10 Minuten!

Geen Betaalgegevens nodig - Geen Verplichtingen.

Tevreden Belfabriek Klanten: