Direct online je eigen 085/088/0800/0900 nummers registreren !

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899

VoIP telefonie voor huisartsen - spoedlijn of weekenddienst telefoonnummer

Gepubliceerd in Voice over IP

Telefonische bereikbaarheid is essentieel voor de artsenpraktijk

Een spoedlijn of weekenddienst nummer met een doorschakeling naar de dienstdoende arts is altijd iets wat moet worden ingericht bij een praktijk.

Belfabriek is specialist als het gaat om deze telefoonnummers voor huisartsen en praktijken.

Wij schakelen binnenkomende gesprekken door naar de dienstdoende arts of assistent die de bellers te woord kan staan. Dit kan op vaste tijden of geheel flexibel ingesteld worden door middel van een webpagina die voor alle aangesloten collega's en praktijken online bereikbaar is voor gezamenlijk gebruik.

Op deze pagina kan precies worden ingesteld wie op welk moment beschikbaar is. Ook kunnen te allen tijde aanpassingen aan het rooster gedaan worden. Zo weet ons telefoniesysteem altijd precies welke praktijk bereikbaar is om naar door te schakelen voor de eerstelijnszorg.

Onze telefoonnummers werken met elke telefonie oplossing en zijn eenvoudig qua implementatie: zet de telefoonnummers van de beschikbare zorgverleners op de speciale webpagina die bij de spoedlijn hoort en ons telefonieplatform doet de rest.

Het telefoonnummer draait in de cloud en vergt geen verdere aanpassing aan de huidige telecom infrastructuur. Alle praktijken en thuiswerkers kunnen dezelfde telefoons blijven gebruiken en hoeven verder geen nieuwe abonnementen aan te schaffen.

Ook zijn er nog diensten en functies te activeren zoals voicemail, een keuzemenu en telefoongesprekken opnemen als het wenselijk is om elke melding vast te leggen.

VoIP telefonie huisarts

Door gebruik te maken van onze slimme online telefooncentrale is een goede bereikbaarheid van alle medewerkers en vrijwilligers op een spoedlijn snel door ons ingeregeld.

Onze telefonie voor huisartsen oplossing is erg geschikt voor de zorg en directe hulpverlening, omdat assistenten en artsen niet aanwezig hoeven te zijn in de praktijk zelf maar overal de patiënten via het centrale nummer te woord kunnen staan. Vooral in de avonden en weekenden is dit een uitkomst en soms van levensbelang om de telefonische bereikbaarheid van de huisartsenpraktijk in te richten zo dat patiënten altijd een huisarts kunnen bereiken.

Receptenlijn

Een ander vraag die regelmatig voorkomt is om het telefonisch contact voor herhaalrecepten te automatiseren. Wij kunnen een extra telefoonnummer activeren voor de praktijk waarin patiënten een herhaalrecept kunnen inspreken. De ingesproken herhaalrecepten komen dan binnen in de email van de assistent apotheker welke deze vervolgens kan klaarmaken. Dit is een ander veelgevraagde vorm van VoIP telefonie bij huisartsen en apothekers.

Veelgestelde vragen:

Wij leveren losse telefoonnummers die je direct kan gebruiken voor deze diensten. Ook als er een samenwerking is met een andere praktijk is een los telefoonnummer de perfecte telefonieoplossing.

Jazeker, wij kunnen een koppeling maken in de cloud tussen het gebruikte softwarepakket en ons telefonie platform zodat bij elk binnenkomend gesprek ook een notificatie wordt verstuurd naar het software pakket.

Speciale informatielijnen richten wij dagelijks in voor vele medische specialisten om zo een goede bereikbaarheid en informatie voorziening mogelijk te maken.

Belfabriek Telefoon Systeem

Het meest uitgebreide telefoonsysteem wat er is. Vanuit de cloud. Werkt met al je toestellen: vast, mobiel - thuis of op de zaak !

Bureautoestel

Een voorgeconfigureerd toestel voor een plug 'n' play ervaring

Softphone

Beantwoord gesprekken en bel uit vanaf je bestaande mobiele telefoon of computer

Webinterface

Beheer alle nummers en aansluitingen online

Mobiele apps

Zet jezelf op beschikbaar of niet beschikbaar om telefoongesprekken te ontvangen

Vast Nummer op Mobiel

Je gesprekken rechtstreeks op je mobiele telefoon

Probeer vrijblijvend

Gelukkige Belfabriek klanten: