De 085/088/0800/0900 telefoonnummer maatschappij van Nederland

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588
vastnummeropmobiel

VOIP telefonie mogelijkheden | overzicht VOIP mogelijkheden

Gepubliceerd in Telefoonnummers

Belfabriek biedt de mogelijkheid om vele soorten telefoonnummers te registreren. Deze hebben allemaal bepaalde eigenschappen die voor verschillende doeleinden een voordeel kunnen bieden. De kennis van deze eigenschappen moet het makkelijker maken om de beste keuze te kunnen maken.

Denk bijvoorbeeld aan het aanvragen van nummers waarbij de klant u kosteloos kan bellen. Ook heeft u de mogelijkheid om juist wel geld te ontvangen van uw bellers om zodoende de toestroom van bellende klanten te reduceren, of er een extraatje aan over te houden.

Telefoonnummers die doorschakelen zijn ook populair. Deze nummers verbinden uw klant bijvoorbeeld naar een mobiele telefoon van een thuiswerkende collega. Er is een optie beschikbaar waarmee u een hele rij opeenvolgende nummers kunt aanvragen. Als laatste optie kunt u ook regionale nummers of nummers in het buitenland aanvragen. Wanneer u veel zaken doet in Duitsland is het wellicht handig om een Duits nummer aan te vragen, ondanks dat u gewoon vanuit Nederland werkt.

Belfabriek heeft al dit soort nummers beschikbaar en maakt het verder heel makkelijk om een registratie af te ronden. In een mum van tijd zijn de gewenste nummers aan uw bedrijf gekoppeld en kunt u aan de slag. Wat hierboven werd beschreven voor Duitsland geldt overigens ook binnen Nederland. Zo kunt u een Amsterdams nummer aanvragen, terwijl uw bedrijf eigenlijk in Groningen zit.

0800-nummers

De gratis nummers waarover we eerder spraken zijn de zogeheten 0800-nummers. Wanneer uw klanten hier naartoe bellen, hoeven ze dus niets te betalen. Wanneer iets gratis is, zullen uw klanten dat uiteraard altijd kunnen waarderen.

0900-nummers

De 0900-nummers zijn de tegenpolen van de 0800-nummers. Hiervoor dienen de klanten dus wel te betalen. Hoeveel dat dan gaat zijn is aan u. Wel zit er een maximum aan van €1,60 per minuut. Bedrijven die actief zijn in het hele land en zodoende professioneel over willen komen maken veelal gebruik van deze optie. Ook bedrijven met een groot klantenbestand doen er slim aan om hierover na te denken. Een gratis of lokaal nummer zorgt vaak voor een grote toeloop aan bellers. Om dat aantal in te dammen kan het lucratief zijn om de klant een klein bedrag te laten betalen wanneer ze bellen. Dit schrikt bepaalde bellers af, die dan besluiten misschien toch niet te bellen.

085-nummers

De 085-nummers lijken op het eerste gezicht op lokale netnummers. Echter is er geen enkele regio in Nederland waar de telefoonnummers met 085 beginnen. Deze telefoonnummers kunnen worden doorgeschakeld naar een mobiele telefoon. Bedrijven die alleen een winkel op het internet hebben, zonder daarbij een fysieke winkel te hebben maken veel gebruik van deze optie. Niet alleen geeft het een landelijke uitstraling, ook biedt het de mogelijkheid aan buitenlandse klanten om gebruik te maken van een dergelijk nummer.

088-nummers

De 088-nummers zijn voornamelijk bedoeld voor bedrijven die aan één nummer niet genoeg hebben. Wanneer uw bedrijf op meerdere locaties zit, lijken de lokale telefoonnummers totaal niet op elkaar, maar met deze optie is dat dan weer wel het geval. Ook bedrijven die meerdere telefoonnummers nodig hebben binnen hetzelfde pand maken van deze optie gebruik. Een groot voordeel van deze nummers is dat ze beschikbaar zijn in opeenvolgende nummers, bij voorbeeld eindigend op 10, 11, 12, 13 enzovoorts.

Lokale nummers

Zoals aangegeven kunt u dus nummers aanvragen in een andere stad dan waar uw bedrijf zit. Wanneer u in Limburg zit, maar veel klanten in Friesland heeft, is het voor de mensen daar wellicht beter wanneer uw telefoonnummer begint met 058 (Leeuwarden) in plaats van met 043 (Maastricht). Klanten hebben dan al vaak het idee dat uw bedrijf zich in Leeuwarden bevindt, wat meer vertrouwen geeft dan wanneer het om een bedrijf in Maastricht zou gaan.

Buitenlandse nummers

Tenslotte zijn er de buitenlandse nummers, waarbij de situatie soortgelijk is aan die van de lokale nummers, maar dan buiten de landsgrenzen. Wanneer uw callcenter in Bulgarije zit, maar uw werkelijke bedrijf gewoon Nederlands is, dan kunt u telefoontjes die binnenkomen in Bulgarije binnen kunnen laten komen op een Nederlands nummer. Andersom werkt het natuurlijk ook, wanneer u Bulgaarse klanten naar een Bulgaars nummer laat bellen, maar op laat nemen door uw personeel in Nederland.Naast al deze verschillende nummers, zijn er ook nog allerlei nuttige functionaliteiten die nu mogelijk zijn met VOIP.

Denk bijv. aan een welkomstboodschap, een keuzemenu, gesprekken kunnen opnemen en laten doorschakelen naar mobiel (bijv. omwille van thuiswerken).VOIP geeft ZZP en MKB ondernemingen alle toeters en bellen die normaliter alleen weggelegd waren voor corporaties. Maar voor een fractie van de prijs. Bij Belfabriek kunt u profiteren van al deze VOIP mogelijkheden voor een transparant tarief, onbeperkt zonder haken en ogen. Heeft u al een nummer en bent u hier gehecht aan? Geen probleem. Bij een overstap naar Belfabriek is nummerbehoud zeker mogelijk, in jargon noemen we dat porteren. Zodoende, merken uw bestaande klanten en andere relaties niets van deze wijziging achter de schermen qua nummer, maar wellicht zullen zij opmerken dat uw telefonische bereikbaarheid beter is geworden en een meer professionele indruk achterlaat.

Activeer Direct een Demo Telefoonnummer.
Maak Je Telefoonteam.
En Ontvang Gesprekken binnen 10 Minuten!

Geen Betaalgegevens nodig - Geen Verplichtingen.

Tevreden Belfabriek Klanten: