Sluiten
Dé 0800 en 0900 telefoonmaatschappij van Nederland Bel gratis: phone  🇧🇪 0800-77 899   0800-235 3227 🇳🇱 0800-235 3227

Op werkdagen van 9 tot 17

Toon alles

VoIP Telefoon Doorschakelen naar Mobiel | Eenvoudiger Thuiswerken

Geplaatst in Servicenummers

Thuis werken wordt ook wel het nieuwe werken genoemd. En eigenlijk mag die naam binnenkort misschien wel veranderen. Want thuiswerken is niet zo nieuw meer. Veel medewerkers verwachten dat ze thuis kunnen werken en misschien verwacht u ook wel van uw medewerkers dat ze thuis goed bereikbaar zijn. In dergelijke situaties komt VoIP goed van pas, want daarmee wordt uw telefonische bereikbaarheid bij thuis- en op kantoor werken even goed.

Doorschakelen naar mobiel met VoIP

VoIP maakt de ouderwetse telefooncentrale in veel gevallen overbodig. Telefoongesprekken verlopen via het internet, de centrale wordt gehost in de cloud en alle zorgen worden uit handen genomen.

Eén van de voordelen is dat de VoIP oplossing gemakkelijk zelf beheerd kan worden. Een optimale bereikbaarheid kan zo gecreëerd worden, door bijvoorbeeld vaste nummers naar mobiel door te schakelen. De beller merkt daar niks van. Het gebruikelijke telefoonnummer wordt door de beller ingetoetst, en via VoIP wordt het telefoontje dan doorgeschakeld naar de mobiele telefoon van u of uw medewerker.

Thuis even goed bereikbaar als op de zaak

Doordat een vast telefoonnummer doorgeschakeld kan worden naar het mobiele nummer van uw medewerker, kan er overal gewerkt worden. Niet alleen thuis, maar op elke locatie. Er is namelijk alleen maar een internetverbinding nodig, omdat de telefoonverbinding via het internet verloopt.

Op deze manier wordt thuiswerken erg gemakkelijk gemaakt. Uw telefonische bereikbaarheid ondervindt geen enkele hinder van het feit dat een medewerker zich niet fysiek op kantoor, maar op een andere locatie bevindt.

Niet alleen bij thuiswerken is het doorschakelen ideaal. Ook wanneer u onderweg bent of wanneer er om andere redenen even niemand op kantoor is, kunt u op deze manier toch goed bereikbaar blijven.

Doorschakelen naar mobiele nummers is een optie die standaard in het VoIP pakket van de Belfabriek zit, er hoeft dus niet extra voor betaald te worden. Naast het doorschakelen van telefoonnummers naar mobiel zitten er nog veel meer standaard opties in het abonnement, zoals welkomstbericht, keuzemenu en call recording.