Sluiten
Dé 0800 en 0900 telefoonmaatschappij van Nederland Bel gratis: phone  🇧🇪 0800-77 899   0800-235 3227 🇳🇱 0800-235 3227

Op werkdagen van 9 tot 17

Toon alles

VOIP zzp: hosted VOIP oplossingen voor zzp'ers

Geplaatst in Voip

Als zelfstandige heb je vaak behoefte aan de mogelijkheid om je snel aan te passen aan allerlei omstandigheden. Omdat je alleen jouw bedrijf runt, is het wel handig om altijd en overal bereikbaar te zijn. Dan is voip een goede oplossing. Om professioneler over te komen hebben sommige eenmanszaken de voorkeur voor een vast nummer in plaats van een mobiel nummer.

Je krijgt dan een regionaal, landelijk of service (0800 bijv.) nummer wat gewoon doorgeschakeld zal worden naar je eigen telefoon. Met andere woorden, voor jou verandert er helemaal niets, terwijl je toch een stuk zakelijker overkomt voor potentiële klanten en andere partijen waar je mee samenwerkt. Dit is echter lang niet alles, want ook de volgende voordelen horen bij voip voor ZZP’ers:

  • Keuze om nieuwe nummers te nemen of oude te houden
  • Overal werken en toch altijd bereikbaar zijn
  • Weinig maandelijkse kosten voor gebruik

Hoe kan een zelfstandige gebruik maken van voip?

Als ZZP’er die graag van voip gebruik wil maken zul je een passende provider moeten vinden. Wanneer dit lukt zit je niet meer vast aan de hoge belkosten die er bij de bekende telefoonproviders berekend worden. Daarnaast zul je geen last hebben van hoge aansluitingskosten. Het kost weinig om te beginnen en kan snel aangesloten zien. Zoek daarom zo snel mogelijk een voip provider die goed bij je behoeften aansluit.

Wat maakt hosted voip ideaal voor ZZP’ers?

Buiten alle eerder genoemde voordelen betaal je alleen voor de dingen die je echt gebruikt. Omdat je eigenlijk maar alleen bent, blijven de kosten dus lekker laag. Maar, je bent wel altijd en overal bereikbaar. Het is wel zaak om voor een goede verbinding te zorgen, waardoor het zo optimaal mogelijk werkt. Uiteindelijk kun je makkelijk switchen en mocht je een keer door gaan groeien, dan kan je er met voip voor zorgen dat dit ook qua bereikbaarheid gebeurd.

De beste aanbieders voor een voip telefoon

Natuurlijk wil je alles behalve teveel betalen. Om er zeker van te zijn dat dit ook niet gebeurd, doe je er goed aan om wat aanbieders te vergelijken. Er zijn er best wel veel. De ene kan misschien juist wel iets aanbieden wat perfect bij jou past, terwijl de ander dat niet heeft. Qua prijs kan er net zo goed aardig wat verschil in zitten, maar kijk verder dan de prijs die providers zichtbaar vermelden. Bij veel providers komen er namelijk allerlei extra kosten kijken (de spreekwoordelijke addertjes) voor bepaalde functies of bijv. installatiekosten of hogere belkosten dan gebruikelijk. Daarom is het altijd goed de nodige voip providers te vergelijken. Ook kun je aan de hand van recensies van andere zien of mensen goede ervaringen hebben met een bepaalde aanbieder.

In een notendop de voordelen van Belfabriek:

- Alle nuttige (optionele) functies zoals call recording, keuzemenu en wachtrij zijn kosteloos inbegrepen.
- Gebruiksvriendelijke app voor zowel Android als iOS
- Géén nieuwe hardware of telefoons nodig
- Alle mogelijke mooie nummers gemakkelijk registreren: 0800/0900, 085/088, lokaal (010, 020), internationaal (o.a. Duitsland, België, Verenigde Staten).
- All-inclusive tarief van 45 Euro/maand, zonder addertjes onder het gras, bij bepaalde nummers zoals 085 gratis bellen onder fair use beleid.