De 085/088/0800/0900 telefoonnummer maatschappij van Nederland

Nederland:0800-235 3227
Belgi√ę:0800-77 899
Intl:ūüĆć +31(0)85 400 5588

VoIP zzp: hosted VoIP oplossingen voor zzp'ers

Gepubliceerd in Voice over IP

Als zelfstandige zonder personeel kom je er op een gegeven moment achter dat het gebruiken van je mobiele telefoonnummer als zakelijke telefoonnummer nadelen heeft:

  • Zakelijke en priv√© telefoongesprekken lopen door elkaar, je weet nooit of iemand je zakelijk belt of priv√©

  • Je kan nooit eens de telefoon door een partner of collega laten beantwoorden, het nummer is gekoppeld aan je mobiele telefoon

  • Je kan nooit eens een nieuw mobiel toestel met een nieuw abonnement en een nieuw nummer kopen als er een voordelige aanbieding is want dan moet je ook je website aanpassen en al je reclame materiaal

Je bent op zoek naar een telefonie oplossing. En daarom Google je VoIP, wat staat voor Voice over IP. Het nieuwe zakelijke bellen.

Wil je een vast toestel voor op kantoor ? Of wil je eerst beginnen met vast op mobiel ?

Het eerste waar alle ondernemers mee beginnen is aan een mooi zakelijk telefoonnummer.

Dat je kan doorschakelen naar je mobiel.
Maar ook op elk moment dat je wilt kan veranderen naar de mobiel van je partner. Of collega.

Of een thuiswerker met een vaste telefoon. Of een externe antwoordservice.

Bij al onze telefoonnummers komt een speciale webpagina, waarop jij de personen en bijbehorende telefoonnummers kan toevoegen die oproepen voor jou mogen beantwoorden.

Geef met de knoppen aan wie op welk moment beschikbaar is, en onze telefooncentrale weet precies naar wie deze een gesprek moet doorverbinden. Altijd.

Je nieuwe vaste zakelijke telefoonnummer blijft gelijk en verander niet meer. En kan je gebruiken op je website en al je reclame materiaal. Zonder ooit een telefoontje meer te hoeven missen.

En jij kan je privé en zakelijke belverkeer gescheiden houden. Als er een zakelijk gesprek voor jou binnenkomt op je mobiel dan laten wij dit aan jou horen met een pieptoon (de beller hoort dit niet). Zo weet jij dat je moet beantwoorden met je bedrijfsnaam.

Ben je op bepaalde tijden open of dicht? Laat het ons het weten en wij spelen een melding af.

En ben je veel onderweg en heb je niet altijd pen en papier in de buurt ? Wij kunnen elk telefoongesprek opnemen voor je zodat je deze rustig thuis kunt terugluisteren.

Vraag vandaag nog een VoIP telefoonnummer aan en je hebt vandaag je nieuwe nummer actief !

Belangrijk is dat je niet eerst een app hoeft te installeren om gesprekken te kunnen ontvangen. Wij leveren gesprekken direct af op je mobiele telefoon via het gsm netwerk. Je bent dus niet afhankelijk van een werkende internetverbinding en je hoeft niet bang te zijn dat je gesprekken mist.

Veelgestelde vragen:


Als wij gesprekken doorverbinden naar een app op je mobiele telefoon dan komen gesprekken vaak niet binnen. Je app is niet actief of bevind zich in de slaapstand. Daarom gebruiken wij niet het Internet maar de gsm netwerken om gesprekken naar je vaste nummer door te verbinden. Zo weet jij zeker dat alle gesprekken binnenkomen. Wij gebruiken wel Internetbellen als we gesprekken naar je vaste telefoon op kantoor moeten doorverbinden. Dit werkt wel goed omdat dit een vaste locatie is.


Je kan naast de regionale nummers die aan een stad of regio verbonden zijn ook een landelijk telefoonnummer activeren zoals een 085-nummer. Dit is handig als je door het hele land werkzaam bent.


Je kan je huidige vaste nummer bij ons onderbrengen (nummerbehoud). Dit is wettelijk geregeld en hebben snel voor jou actief. Laat ons het nummer weten wat je wilt blijven gebruiken en wij regelen de rest.

De telefooncentrale bevind zich in ons datacentrum en deze schakelt de gesprekken door. Dit is een volledig beheerde telefonie oplossing, in het engels: hosted VoIP (Voice over IP). De nieuwste technologie voor zakelijke telefonie.

Kijk op onze tarieven pagina voor de actuele prijzen. Onze maandelijkse kosten zijn fair en zonder verborgen kosten. Wij hebben enkele pakketten met een vast bedrag per maand afgestemd op de grootte van je onderneming zodat er altijd een abonnement is die bij jou situatie past.


Je bent overal bereikbaar op je vaste nummer. Potenti√ęle klanten kunnen jullie vanuit het hele land bellen en wij schakelen deze gesprekken door naar de telefoontoestellen die jij wilt: vast of mobiel, op kantoor, thuis of onderweg. Ideaal voor de ZZP er!

Activeer Direct een Demo Telefoonnummer.
Maak Je Telefoonteam.
En Ontvang Gesprekken binnen 10 Minuten!

Geen Betaalgegevens nodig - Geen Verplichtingen.

Tevreden Belfabriek Klanten: