Direct online uw eigen 085/088/0800 of 0900 nummers registreren

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899
vastnummeropmobiel

VOIP zzp: hosted VOIP oplossingen voor zzp'ers

Gepubliceerd in Voice over IP

Als zelfstandige heeft u vaak behoefte aan de mogelijkheid om u snel aan te passen aan allerlei omstandigheden. Omdat u alleen uw bedrijf runt, is het wel handig om altijd en overal bereikbaar te zijn. Dan is voip een goede oplossing. Om professioneler over te komen hebben sommige eenmanszaken de voorkeur voor een vast nummer in plaats van een mobiel nummer.

U krijgt dan een regionaal, landelijk of service (0800 bijv.) nummer wat gewoon doorgeschakeld zal worden naar de eigen telefoon. Met andere woorden, voor u verandert er helemaal niets, terwijl u toch een stuk zakelijker overkomt voor potentiële klanten en andere partijen waar u mee samenwerkt. Dit is echter lang niet alles, want ook de volgende voordelen horen bij voip voor ZZP'ers:

  • Keuze om nieuwe nummers te nemen of oude te houden

  • Overal werken en toch altijd bereikbaar zijn

  • Weinig maandelijkse kosten voor gebruik

Hoe kan een zelfstandige gebruik maken van voip?

Als ZZP'er die graag van voip gebruik wil maken zult u een passende provider moeten vinden. Wanneer dit lukt zit u niet meer vast aan de hoge belkosten die er bij de bekende telefoonproviders berekend worden. Daarnaast zult u geen last hebben van hoge aansluitingskosten. Het kost weinig om te beginnen en kan snel aangesloten zijn. Zoek daarom zo snel mogelijk een voip provider die goed bij uw behoeften aansluit.

Wat maakt hosted voip ideaal voor ZZP'ers?

Buiten alle eerder genoemde voordelen betaalt u alleen voor de dingen die u echt gebruikt. Omdat u eigenlijk maar alleen bent, blijven de kosten dus lekker laag. Maar, u bent wel altijd en overal bereikbaar. Het is wel zaak om voor een goede verbinding te zorgen, waardoor het zo optimaal mogelijk werkt. Uiteindelijk kunt u makkelijk switchen en mocht u een keer door gaan groeien, dan kan u er met voip voor zorgen dat dit ook qua bereikbaarheid gebeurd.

In een notendop de voordelen van Belfabriek:

- Alle nuttige (optionele) functies zoals call recording, keuzemenu en wachtrij zijn kosteloos inbegrepen.

- Gebruiksvriendelijke app voor zowel Android als iOS

- Géén nieuwe hardware of telefoons nodig

- Alle mogelijke mooie nummers gemakkelijk registreren: 0800/0900, 085/088, lokaal (010, 020), internationaal (o.a. Duitsland, België, Verenigde Staten).

- Tarief vanaf 22,50 Euro/maand.

Gerelateerde artikelen: