Direct online je eigen 085/088/0800/0900 nummers registreren !

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899

Wat is nummer porteren

Gepubliceerd in Telefoonnummers

Het telefoonnummer van jouw bedrijf is niet voor even. Klanten zijn gewend aan het telefoonnummer en hebben het ingeprogrammeerd in de toestellen. Waarschijnlijk heb je het nummer gedrukt op folders en briefpapier en is dat niet makkelijk meer aan te passen.

Geen wonder dat jouw telefoonnummer dus van jou moet blijven! Maar dat betekent niet dat je dat nummer dan altijd bij dezelfde telefoonmaatschappij hoeft onder te brengen. Je kunt een telefoonnummer namelijk ook porteren.

Wat is nummer porteren? Het porteren van een telefoonnummer is eigenlijk het overbrengen van het telefoonnummer van de ene aanbieder naar de andere. Zo blijf je het telefoonnummer dat je al had gewoon gebruiken, maar kan op de achtergrond de aanbieder zijn veranderd. Klanten hoeven daar niks van te merken en ook voor jou kan de overstap zorgeloos.

Bij Belfabriek houd je hetzelfde nummer

Via Belfabriek is zo’n overstap gemakkelijk geregeld. Of je nu een landelijk telefoonnummer hebt zoals een 0800-nummer of een 0900-nummer, of een lokaal netnummer: je kunt jouw huidige telefoonnummer bij Belfabriek onderbrengen.

Dat kan voordelen opleveren! Zo profiteer je van de jarenlange ervaring, van de voordelige tarieven, de vele opties in de pakketten van Belfabriek, maar ook van een doorlopende bereikbaarheid op je o zo vertrouwde telefoonnummer, zelfs als je verhuist. Hoe dat zit?

Nummerbehoud bij verhuizen

Wanneer je jouw telefoonnummer porteert naar Belfabriek, zorgen wij ervoor dat het telefoonnummer bereikbaar blijft voor jouw klanten. Wij verbinden het nummer door naar jouw mobiele telefoon of de VoIP telefoons op de nieuwe locatie. Niemand merkt daar iets van. Een verbeterde bereikbaarheid op je vertrouwde nummer, perfect door ons geregeld !

Nummerbehoud bij overstap naar VoIP

Ook als je overstapt naar internetbellen kan jouw huidige telefoonnummer hetzelfde blijven. Wij brengen jouw telefoonnummer onder in de cloud en zorgen ervoor dat klanten die naar jouw telefoonnummer bellen direct bij jou terecht komen: op elke locatie.

Ook jouw nummer porteren?

Het kan zijn dat je wilt overstappen en jouw telefoonnummer wilt behouden. Het is dan ook prettig om te weten dat je bij een overstap naar Belfabriek gegarandeerd bent van het behoud van het telefoonnummer van jouw bedrijf !

Gerelateerde artikelen:

Vrouw belt dankzij vast nummer op mobiel ook buiten kantoor zakelijk.

Belfabriek Telefoon Systeem

Het meest uitgebreide telefoonsysteem wat er is. Vanuit de cloud. Werkt met al je toestellen: vast, mobiel - thuis of op de zaak !

Bureautoestel

Een voorgeconfigureerd toestel voor een plug 'n' play ervaring

Softphone

Beantwoord gesprekken en bel uit vanaf je bestaande mobiele telefoon of computer

Webinterface

Beheer alle nummers en aansluitingen online

Mobiele apps

Zet jezelf op beschikbaar of niet beschikbaar om telefoongesprekken te ontvangen

Vast Nummer op Mobiel

Je gesprekken rechtstreeks op je mobiele telefoon

Probeer vrijblijvend

Gelukkige Belfabriek klanten: