Direct online uw eigen 085/088/0800 of 0900 nummers registreren

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899

Wat is nummer porteren

Gepubliceerd in Servicenummers

Het telefoonnummer van uw bedrijf is niet voor even. Uw klanten zijn gewend aan het telefoonnummer en u bent er zelf waarschijnlijk goed aan gewend. Sterker nog, misschien heeft u het nummer wel gedrukt op folders en briefpapier en is dat niet makkelijk meer aan te passen.

Geen wonder dat uw telefoonnummer dus van u moet blijven. Maar dat betekent niet dat u dat nummer dan ook altijd bij dezelfde aanbieder hoeft onder te brengen. U kunt een telefoonnummer namelijk ook porteren.

Wat is nummer porteren?Het porteren van een telefoonnummer is eigenlijk het overbrengen van uw telefoonnummer van de ene aanbieder naar de andere (uitporteren). Zo blijft u het telefoonnummer dat u al had gewoon gebruiken, maar kan op de achtergrond de aanbieder zijn veranderd. Uw klanten hoeven daar niks van te merken en ook voor u kan de overstap zorgeloos, ook als u overstapt van bijv. ISDN op VoIP.

Bij Belfabriek houdt u hetzelfde nummer

Via de Belfabriek is zo’n overstap gemakkelijk geregeld. Of u nu een landelijk telefoonnummer heeft, zoals een 0800-nummer of een 0900-nummer, of een lokaal netnummer: u kunt uw telefoonnummer bij de Belfabriek onderbrengen.

Dat kan voordelen opleveren. Zo profiteert u van de jarenlange ervaring, van de voordelige tarieven, de vele opties in de pakketten van de Belfabriek, maar ook van een doorlopende bereikbaarheid op uw vertrouwde telefoonnummer, zelfs als u verhuist. Hoe dat zit?

Nummerbehoud bij verhuizen

Wanneer u uw telefoonnummer porteert naar de Belfabriek, zorgen wij ervoor dat het telefoonnummer onafhankelijk van uw locatie bereikbaar blijft voor uw klanten. Wij verbinden het nummer automatisch door naar uw mobiele telefoon of uw VoIP telefoon op uw nieuwe locatie. U en uw klant merken daar niks van. De vertrouwde bereikbaarheid op het vertrouwde nummer, op een nieuwe locatie.

Nummerbehoud bij uw overstap naar VoIP

Ook als u overstapt naar VoIP kan uw huidige telefoonnummer hetzelfde blijven. De Belfabriek brengt u telefoonnummer onder in de cloud en zorgt dat de klanten die naar uw telefoonnummer bellen direct bij u terecht komen, ongeacht uw locatie.

Ook uw nummer porteren?

Het kan zijn dat u wilt overstappen omdat u verhuist en toch uw lokale telefoonnummer met netnummer wilt behouden. Misschien omdat u de stap naar VoIP wilt maken of omdat u simpelweg wilt profiteren van de vele extra diensten die de Belfabriek aanbiedt. Het is hoe dan ook prettig om te weten dat u bij een overstap naar de Belfabriek gegarandeerd bent van het behoud van het telefoonnummer van uw bedrijf.

Gerelateerde artikelen: