Direct online je eigen 085/088/0800/0900 nummers registreren !

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899

Hoe kies je een telefooncentrale die past bij jouw bedrijf ?

Een telefooncentrale, wat is dat eigenlijk?

Telefooncentrales zijn eigenlijk niet meer van deze tijd. Vroeger werden die vaker gebruikt dan tegenwoordig. Heel vroeger was het zo dat je eerst een telefooncentrale diende op te bellen voordat je de persoon sprak die je wilde spreken. Het was de telefoniste van de telefooncentrale die je dan doorverbond naar de uiteindelijke persoon. Veel mensen denken dan ook dat telefooncentrales niet meer bestaan. Maar ze bestaan nog wel ! In plaats van gebruik te maken van telefonistes, gebruikt een moderne telefooncentrale het Internet !

Alles-in-een Totaalpakket

Bij Belfabriek krijg je service op maat en de beste VoIP oplossing voor jouw bedrijf!

Belfabriek kijkt graag samen met jou naar de mogelijkheden en geeft advies voor de beste telefonie oplossing voor jouw unieke bedrijf. Binnen de enkele VoIP pakketten van Belfabriek zit enig verschil. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een telefoonnummer met een landelijke uitstraling zoals een 085 of een 088 nummer. Ook is het mogelijk om een 0900 of 0800 nummer aan te schaffen. Bij Belfabriek neem je echter niet alleen een telefoonnummer af, maar een totaalpakket. In deze pakketten zitten alle opties voor keuzemenu’s, functies voor het opnemen van gesprekken en diverse doorschakel opties. Door gebruik te maken van de VoIP services van Belfabriek kies je voor kwaliteit, een verbeterde service en de mogelijkheid om te besparen op telecomkosten !

Meest complete pakket aan functies

Wij vinden dit belangrijke functies die standaard op een telefoonnummer horen. Bij ons zijn ze daarom allemaal inbegrepen bij jouw abonnement !

Andere aanbieders van telefoonnummers rekenen extra kosten. Je betaalt bijvoorbeeld extra voor een ingesproken welkomsttekst, een keuzemenu en een wachtrij. Ieder van die functies kan dan zomaar 10 tot 75 euro per maand extra kosten.

FunctiesBelfabriekAndere Aanbieder
BelfilterGratisExtra kosten
Centraal nummer filialenGratisExtra kosten
Direct doorverbindenGratisExtra kosten
Eindbestemmingen wijzigenGratisExtra kosten
Gesprekken opnemenGratisExtra kosten
Internationale telefonieGratisExtra kosten
KeuzemenuGratisExtra kosten
Piekverkeer opvangGratisExtra kosten
SMS verzend toolGratisExtra kosten
StatistiekenGratisExtra kosten
Statistieken per e-mailGratisExtra kosten
Text to Speech spraakbotGratisExtra kosten
VIP whitelistGratisExtra kosten
Virtueel callcenterGratisExtra kosten
VoicemailGratisExtra kosten
Vooraankondigingstoon GratisExtra kosten
WachtrijGratisExtra kosten
WebhookGratisExtra kosten
WelkomstmeldingGratisExtra kosten
Maatwerk telefonieGratis & uniekExtra kosten
Totale abonnementskosten / maand45 €€75 tot €150
Alle bedragen zijn exclusief btw

Waarom steeds meer organisaties kiezen voor Belfabriek

De voordelen van Belfabriek:

- Compleet alles-in-een telefoonsysteem: zakelijke telefoon, software voor op de computer of mobiele telefoon, een uitgebreid webportaal, vast-op-mobiel mogelijkheid en gebruiksvriendelijke apps (iPhone, Android);

- Alle functies zoals call recording, keuzemenu en wachtrij zijn inbegrepen;

- Géén nieuwe hardware of telefoons nodig;

- Alle telefoonnummers direct en eenvoudig registreren: 0800/0900/085/088, lokaal (010, 020) en internationaal (o.a. Duitsland, België, Verenigde Staten).

- Helder tarief vanaf € 22,50 euro per maand !

Incl. Yealink T-43U telefoon

En last but not least, voor (kleine) zelfstandigen en organisatie's die Covid-19 omzetverlies hebben geleden kunnen wij jouw eerste Yealink VoIP telefoontoestel t.w.v. 115 Euro, gratis toesturen (!). Deze toestellen zijn voor-geconfigureerd en dus is er sprake van een plug & call ervaring. Daarbij is 5 jaar garantie inbegrepen. De Yealink T-43U SIP is niet zo maar een zakelijk telefoontoestel, maar naar onze bescheiden mening het neusje van de zalm onder de bureautoestellen !

Gelukkige Belfabriek klanten: