Sluiten
Dé 0800 en 0900 telefoonmaatschappij van Nederland Bel gratis: phone  🇧🇪 0800-77 899   0800-235 3227 🇳🇱 0800-235 3227

Op werkdagen van 9 tot 17

Toon alles

Zakelijk Nummer Doorschakelen | Bedrijf Telefoonnummer Doorschakelen

Geplaatst in Servicenummers

Zakelijke telefonie moet goed geregeld zijn voor het beste bedrijfsresultaat

Zakelijke telefonie is voor veel bedrijven erg belangrijk. Niet alleen voor bedrijven die hun inkomen voornamelijk genereren via een callcenter, maar ook voor kleine eenmanszaken of andere soortige bedrijven is het zakelijke telefoonverkeer erg belangrijk. Een telefoonnummer is belangrijk voor de uitstraling van een bedrijf en een vast nummer kan ook een invloed hebben op het bedrijfsresultaat.

Mensen zijn over het algemeen sneller geneigd zaken te doen met een bedrijf uit hun eigen regio. Ook voor bedrijven die over de landgrenzen opereren is een bijpassend nummer cruciaal, omdat een vreemd buitenlands nummer wantrouwen kan wekken. Om ervoor te zorgen dat u als ondernemer ongeacht het telefoonnummer waarop u te bereiken bent deze kan beantwoorden via de mobiele telefoon, moet het zakelijke nummer doorgeschakeld worden.

Zakelijke telefonie via het internet heeft de toekomst

Een van de meest gebruikte opzetten voor zakelijke telefonie is een centrale, waarbij er gebruik gemaakt wordt van een zogeheten Voice over IP-constructie. Hiermee wordt er via het internet gebeld en bevindt de telefooncentrale zich niet fysiek op een kantoor, maar online, vaak gestald in de cloud op een externe server.

De oude ISDN-lijnen verdwijnen dan ook steeds meer uit de wereld van de zakelijke telefonie. Het bellen via het internet heeft vele voordelen en maakt het onder andere mogelijk om de centrale via een online applicatie te beheren. Ook het doorschakelen van een zakelijk nummer naar bijvoorbeeld de mobiele telefoon kan zeer eenvoudig gemanaged worden via de mobiele applicatie voor iOS en Android van de Belfabriek.

Altijd voorbereid op doorgeschakelde bedrijf telefoontjes

Belfabriek biedt een extra gratis service aan wanneer er gebruik gemaakt wordt van het doorschakelen van het zakelijke vaste nummer naar de mobiele telefoon. In sommige gevallen kan het namelijk lastig zijn om privégesprekken die binnenkomen te onderscheiden van de zakelijke gesprekken. Door gebruik te maken van een zogenaamde vooraankondiging voicefile is het mogelijk om een specifieke beltoon af te spelen die aangeeft wanneer er zakelijk telefoonverkeer binnenkomt. Hierdoor bent u als ondernemer, maar ook uw medewerkers altijd goed voorbereid op zakelijke gesprekken en wordt u nooit verrast.