De 085/088/0800/0900 telefoonnummer maatschappij van Nederland

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588
voip bellen internationaal

VoIP maakt internationaal bellen goedkoop en gemakkelijk

Gepubliceerd in Voice over IP

Een kwalitatieve telecommunicatie is voor een onderneming van cruciaal belang. Niet alleen om de oproepen van uw klanten en contacten op een professionele manier te kunnen aannemen, maar evenzeer om snel en efficiënt uw uitgaande gesprekken te beheren. Omwille van het belang van dit aspect van ondernemen, is ook het kostenplaatje vaak aanzienlijk, vooral voor wie voornamelijk met buitenlandse leveranciers of diensten werkt, of ook internationale klanten bedient.

Ook voor deze ondernemingen brengt VoIP heel wat voordelen met zich mee, ten opzichte van de klassieke analoge telefonie. We zetten ze even voor u op een rijtje.

Internationale aanwezigheid

Met internationaal VOIP bellen zorgt u voor een lagere drempel voor klanten buiten Nederland om contact met uw onderneming op te nemen. Omdat een VoIP telefoonnummer niet meer fysiek aan uw onderneming is gekoppeld, maar virtueel naar uw zaak verwijst, kan u naast een lokaal nummer in eigen land ook een buitenlands telefoonnummer bemachtigen.

Een buitenlands nummer is nog te vaak een drempel die klanten ervan weerhoudt om met uw onderneming in zee te gaan. Vaak staan ze wantrouwig tegenover ondernemingen die geen aanwezigheid hebben in hun land, of vrezen ze de hoge verbindingskosten die zulke gesprekken met zich meebrengen.

Klanten of contacten buiten onze landsgrenzen kunnen dankzij VoIP inbellen naar een lokaal nummer in hun land en betalen dus ook een lokaal tarief aan hun provider. Die oproepen worden via het internet aan uw telefoonsysteem toegewezen, waardoor u de gesprekken in uw onderneming kan aannemen, waar ter wereld die zich ook bevindt. En verzorgt u uitgaande gesprekken met uw contacten, dan zorgt uw provider ervoor dat de beller uw internationaal nummer te zien krijgt.

Zelf uw nummer kiezen

Niet alleen is een internationaal nummer vaak onmogelijk om te onthouden door de lengte ervan, het zorgt ook niet voor de nodige herkenbaarheid. Met VoIP kan u dan ook eenvoudig een eigen nummer kiezen dat omwille van zijn structuur makkelijk te herkennen is. Indien u diensten aanbiedt die u gratis wil voorzien voor de klant, dan kan u ook opteren voor een speciaal nummer. Zo bent u met een 0800 nummer gratis bereikbaar voor uw klanten. Ook in het buitenland kent men namelijk 0800 nummers. Het is bij Belfabriek mogelijk om bijv. een Amerikaans 0800 nummer vast te leggen. Maar ook Europese varianten behoren tot de mogelijkheden, denk aan een Duits 0800 nummer, Frans 0800 nummer, Spaans 900 nummer of UK 0808 nummer.

Lage prijs voor topkwaliteit

Met een VoIP telefooncentrale, kan u met al uw verbonden toestellen van overal ter wereld via het internet communiceren. Die digitale telefonie zorgt er dan ook voor dat al uw gesprekken, ongeacht uw locatie steeds kristalhelder klinken. U hoeft niet meer in te bellen via uw provider, waardoor u dan ook geen extra verbindingskosten meer moet betalen of dit nu een binnenlands of internationale oproep betreft. Zo behoudt u steeds het overzicht op de kosten voor uw telefonie en komt u nooit voor verrassingen te staan. En natuurlijk geniet u steeds van alle extraatjes die VoIP telefonie met zich meebrengt, zoals wachtrijen beheren, keuzemenu toepassen, antwoordapparaat, opgenomen gesprekken enz.

Of u nu lokaal of internationaal aan de slag bent met uw zaak, VoIP zorgt ervoor dat uw onderneming professioneel en efficiënt de concurrentie voor blijft.

Activeer Direct een Demo Telefoonnummer.
Maak Je Telefoonteam.
En Ontvang Gesprekken binnen 10 Minuten!

Geen Betaalgegevens nodig - Geen Verplichtingen.

Tevreden Belfabriek Klanten: