Direct online uw eigen 085/088/0800 of 0900 nummers registreren

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899

Probeer vrijblijvend onze cloud bellen oplossing

Ervaar het gemak van ons alles-in-1 telefoonsysteem en cloud bellen.

Probeer vrijblijvend!

Bureautoestel

Een voorgeconfigureerd toestel voor een plug 'n' play ervaring

Softphone

Ontvang en maak zakelijke gesprekken op uw bestaande mobiele telefoons

Webinterface

Beheer alle nummers en aansluitingen online

Mobiele apps

Zet uzelf op beschikbaar of niet beschikbaar om telefoongesprekken te ontvangen

Het meest complete pakket voor de zakelijke gebruiker

Belfabriek Telefoon Systeem

Het meest moderne cloud telefonie systeem wat er is anno 2022. Werkt met alle toestellen, thuis en op kantoor.

Probeer vrijblijvend

Werkt Overal

Een telefoon systeem uit de cloud dat werkt voor alle werknemers: thuis en op kantoor.

Het nieuwste voice-over-IP toestel voor op uw bureau

Uw zakelijke nummer op uw mobiel

Installeer de Belfabriek software op uw desktop of laptop en u kunt direct bellen met een headset

Installeer de Belfabriek app op uw mobiel (Android/iOS)

Handig in Gebruik

Alles inbegrepen

Verschillende bedrijven hebben verschillende telefoonfunctie's nodig. Wij bieden ze allemaal, op elke locatie

 • Medewerkers laten bellen op de thuiswerkplek

 • Medewerkers laten bellen op kantoor

 • Alle toestellen kunnen onderdeel uitmaken van de groep

 • Bestaande mobiele toestellen maken ook deel uit van het team

Ook inbegrepen:

 • Onze fantastische support, per telefoon en e-mail

 • U beheert zelf, of wij beheren voor u

Uitrol & Installatie

De configuratie en verzending van uw voice-over-IP toestellen wordt gedaan vanuit ons eigen distributiecentrum. Zo bent u verzekerd van de laatste voorgeconfigureerde telefoons en een snelle levering. Wij versturen ze of naar uw bedrijfslocatie of naar de thuiswerkplekken van uw medewerkers, of naar verschillende kantoren in verschillende landen: u zegt het maar.

U kunt eenvoudig uitbreiden en toestellen toevoegen. Ook nummers in andere landen zijn op aanvraag beschikbaar.

Voordelen

 • Makkelijk en snel de nieuwste toestellen op kantoor

 • Voorgeconfigureerd en op afstand beheersbaar

 • Regelmatig nieuwe functie's en updates

Een telefoonsysteem dat werkt voor alle medewerkers: thuis en op kantoor.

Probeer nu!

Start

€22.50 per maand

2

gebruikers

1

nummer

Vast op mobiel

fair-use bellen en gebeld worden binnen NL

 • Welkomsttekst

 • Voice email

 • 085 of lokaal nummer

Kantoor

€45 per maand

5

gebruikers

1

nummer

Vast op mobiel

Fair-use bellen en gebeld worden binnen de EU

 • Welkomsttekst

 • Wachtrij

 • Keuzemenu

 • Voice email

 • Call recording

 • 088/0800/0900 nummer

 • Medewerker beschikbaarheid app

 • Callcenter app

 • Medewerker app

Enterprise

Bel ons voor een offerte

We bouwen een op maat telefonie oplossing voor u

Onbeperkt aantal gebruikers

Onbeperkt aantal belminuten

Facturatie op maat

 • Softphone’s met bedrijfslogo

 • Eigen apparatuur in uw datacenter, ons datacenter of op uw kantoorlocatie

 • Belfabriek als carrier, uw eigen carrier of buitenlandse carrier

 • 1 land of meerdere landen

Anno 2022 zijn wij niet voor niets marktleider

Lees waarom zakelijk Nederland voor de Belfabriek kiest:

Cloud bellen veelgestelde vragen

1. Eenvoud

Voor cloud bellen is geen apparatuur op locatie nodig. Dat betekent dat u geen PBX (private branch exchange) kast heeft die ruimte inneemt in een kast, of duizenden meters koperen bedrading in uw muren.

Bovendien bent u door het ontbreken van fysieke hardware verlost van onderhoud en upgrades. Met een cloud bellen oplossing worden alle back-endwijzigingen onzichtbaar verwerkt.

2. Mobiliteit

Cloud bellen biedt u volledige telefoonsysteemfunctionaliteit, waar er ook een internetverbinding is. U kunt uw cloud bellen webportaal openen en gespreksactiviteit bekijken, ongeacht waar u zich bevindt.

3. Kostenefficiëntie

Met gehoste VoIP-oplossingen zit u niet vast aan langetermijncontracten of dure hardware.

Cloud telefonie producten zijn over het algemeen goedkoper dan op locatie telefooncentrales op de lange termijn. Omdat er geen hardware te beheren is (behalve bureautelefoons, indien van toepassing), kunt u afscheid nemen van dure technische aannemers.

4. Flexibiliteit

Een cloud-telefoonsysteem kan groeien of krimpen als de bedrijfsomstandigheden dat vereisen. Het toevoegen van extensies of directe nummers vereist slechts een paar muisklikken, en nieuwe extensies kunnen in slechts een paar minuten tijd worden ingesteld.

Of uw collega's zich nu in één gebouw bevinden of verspreid zijn over het hele land, hosted VoIP maakt het mogelijk voor iedereen in uw organisatie om te werken met één enkel communicatiesysteem. U kunt één bedrijfsnummer hebben met meerdere extensies en afdelingen - allemaal te configureren vanaf een computer of mobiel apparaat.

5. Focus

Dankzij het eenvoudige, flexibele ontwerp van cloud-telefonieproducten wordt het beheer van het telefoonsysteem sterk gestroomlijnd. En hoe minder tijd u kwijt bent aan het beheren van uw telefoons, hoe meer tijd u hebt om waarde toevoegend werk te doen.

Met telefoondiensten in de cloud kunt u zich concentreren op wat echt belangrijk is: klanten tevreden stellen en de omzet verhogen. Door u in staat te stellen uw telefoonsysteem snel en eenvoudig aan te passen, zonder gebonden te zijn aan verouderde systemen of processen, kunnen cloud-telefoonsystemen uw bedrijf beter laten werken.

Grotere flexibiliteit, meer controle en lagere totale bedrijfskosten: Klinkt goed!

In een moderne communicatie omgeving, is uw cloud calling omgeving het middel dat u gebruikt om al uw informatie en diensten van uw VoIP server te halen. Cloud bellen oplossingen nemen meer van de back-end beheer en infrastructuur zorgen uit de handen van de zich ontwikkelende bedrijven van vandaag, zodat ze zich kunnen concentreren op het volledig profiteren van alle voordelen die VoIP te bieden heeft.

Naarmate we verder evolueren in een wereld die consequent steunt op flexibiliteit, schaalbaarheid en dynamische verandering, zal de cloud bellen omgeving astronomisch groeien. Gelukkig maken leveranciers van alle achtergronden het voor de merken van vandaag gemakkelijker om in hun eigen tempo naar de cloud te gaan. Van volledige cloud-oplossingen voor kleinere, flexibelere bedrijven tot hybride cloud-omgevingen ter ondersteuning van bedrijven die niet meteen de overstap naar de cloud kunnen maken, er is een oplossing voor iedereen.

Vanuit het oogpunt van de telefoongebruiker verandert er eigenlijk niets. U kunt nog steeds bellen en gebeld worden op dezelfde manier als met een telefoonsysteem op locatie, maar de manier waarop uw gesprekken worden verwerkt is anders. In plaats van gesprekken via uw telefooncentrale op locatie te laten lopen, worden ze rechtstreeks naar uw telefoon geleid, dankzij de schakelaars in ons cloudsysteem.

Klein of middelgroot, cloud telefonie werkt voor bedrijven van elke grootte. Ontworpen om de efficiëntie van uw bedrijf te verbeteren, zijn er tal van voordelen aan het maken van de overstap.

Cloud telefonie werkt door middel van VoIP, wat een afkorting is voor Voice over Internet Protocol. Dit type cloud-telefoonsysteem werkt net als traditionele vaste telefoons, maar in plaats daarvan wordt uw stem als datapakketten over het internet verzonden. De VoIP-technologie zet spraaksignalen om in digitale gegevenspakketten voor verzending via het internet; vervolgens worden ze op de plaats van bestemming weer omgezet in analoge vorm zodat ze kunnen worden gehoord.

Zonder twijfel. Dat komt omdat VoIP niet de hardware of het onderhoud vereist dat een vaste telefoonlijn wel heeft. Met een traditionele telefooncentrale, kan uw factuur exponentieel stijgen als u problemen ondervindt, of als uw systeem moet worden onderhouden, of als u nieuwe apparatuur nodig hebt ...

Met VoIP, weet u wat u krijgt en precies wat u ervoor betaalt. Het is over het algemeen altijd voordeliger dan een vaste lijn, met veel meer mogelijkheden.

Het Belfabriek VoIP telefoonsysteem is plug & call. D.w.z. kind kan de was doen. U ontvangt inlog-gegevens voor het webportaal, de app kunnen u en/of uw medewerkers eenvoudig installeren via QR-code. En de VoIP telefoon? Die installeert zichzelf na aansluiten. Geen noodzaak dus om technici te laten langskomen op uw kantoor of homeoffice met alle kosten van dien, alles werkt gewoon out of the box.

Er is nog een andere kostenpost die we tot nu toe niet vermeld hebben, omdat we denken dat u die waarschijnlijk al in overweging genomen hebt en dat is solide internet. In tegenstelling tot een traditionele telefooncentrale, zal hosted telefonie simpelweg niet werken zonder internet. Voor een consistente goede telefoniedienst, zou u moeten streven naar een internet snelheid van minstens 10Mbps, dit is een relatief lage lat, en u zult merken dat dit ver overschreden wordt door de meeste zakelijke internet pakketten. Echter, als u net begint, is het iets om te overwegen. Internet tarieven voor bedrijven variëren enorm afhankelijk van uw behoeften, maar beginnen meestal rond de 50 Euro per maand, en lopen op tot in de honderden voor grotere, meer veeleisende bedrijven.

- Compleet cloud telefonie pakket: zakelijke telefoon, online bellen software, webportaal en apps (iPhone, Android)

- Alle functies die uw zakelijk telefonie verder kunnen professionaliseren zoals call recording, keuzemenu en wachtrij zijn kosteloos inbegrepen.

- Géén nieuwe hardware of telefoons nodig

- Alle mogelijke professionele zakelijke telefoonnummers gemakkelijk registreren: 0800, 085, 088, 0900, lokaal (Rotterdam 010, Amsterdam 020, Utrecht 030, Eindhoven 040, Groningen 050, Den Haag 070, enzovoort), internationaal (o.a. Duitsland, België, UK, Verenigde Staten).

- Vast tarief vanaf 22.5 per maand.

- Installeer onze zakelijke telefonie apps eenvoudig d.m.v. QR-code voor zowel Android als iOS

Incl. Yealink T-43U telefoon

En last but not least, voor (kleine) zelfstandigen en organisatie's die Covid-19 omzetverlies hebben geleden kunnen wij uw eerste Yealink zakelijke telefoontoestel, t.w.v. 75 Euro, gratis toesturen. Voor overige bedrijven kan het telefoontoestel vrijblijvend op proef verstrekt worden. Deze toestellen zijn voor-geconfigureerd en dus is er sprake van een plug & call ervaring. Een VoIP telefooncentrale installeren wordt daarmee een fluitje van een cent. Daarbij is 5 jaar garantie inbegrepen. De Yealink T-43U SIP is niet zo maar een zakelijk telefoontoestel, maar naar onze bescheiden mening het neusje van de zalm onder de hardphones. Onze experts kennen de telefoon vanbinnen en vanbuiten.

Hoewel de telefoon uitermate gebruiksvriendelijk is, kunt u er van op aan dat onze specialisten u snel kunnen helpen mochten er vragen ontstaan.

De configuratie en verzending van bureautelefoons aan uw werknemers naar de locatie van uw keuze:

Naar het huisadres van de thuiswerker

Naar het hoofdkantoor of verschillende filialen

Naar internationale kantoren

Bestel voor 23:59 uur, en begin morgen met bellen en gebeld worden.

Bestel nu