De 085/088/0800/0900 telefoonnummer maatschappij van Nederland

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588

Probeer vrijblijvend onze cloud bellen oplossing

Ervaar het gemak van ons alles-in-1 telefoonsysteem en cloud bellen.

Probeer vrijblijvend!

Bureautoestel

Een voorgeconfigureerd toestel voor een plug 'n' play ervaring

Softphone

Beantwoord gesprekken en bel uit vanaf je bestaande mobiele telefoon of computer

Webinterface

Beheer alle nummers en aansluitingen online

Mobiele apps

Zet jezelf op beschikbaar of niet beschikbaar om telefoongesprekken te ontvangen

Vast Nummer op Mobiel

Je gesprekken rechtstreeks op je mobiele telefoon

Het meest complete pakket voor de zakelijke gebruiker

Belfabriek VoIP Telefooncentrale

Het meest moderne cloud telefonie systeem wat er is anno 2024. Werkt met alle toestellen: thuis en op kantoor, vast of mobiel.

Werkt Overal

Een telefoon systeem dat werkt voor alle collega's: thuis, op kantoor en onderweg!

Het nieuwste Voice-over-IP toestel voor op jouw bureau

Je zakelijke telefoonnummer op je mobiel

Installeer de Belfabriek software op je desktop computer of laptop en je kunt direct bellen met een headset

Installeer de Belfabriek app op je mobiel (Android/iOS)

Handig in Gebruik

Alles inbegrepen

Verschillende bedrijven hebben verschillende telefoonfunctie's nodig. Wij bieden ze allemaal, op elke locatie

 • Collega's laten bellen op de thuiswerkplek

 • Collega's laten bellen op kantoor

 • Alle toestellen kunnen onderdeel uitmaken van de groep

 • Bestaande mobiele toestellen maken ook deel uit van de groep

Ook inbegrepen:

 • Onze fantastische support: per telefoon en e-mail

 • Je beheert zelf, of wij beheren voor jou !

Uitrol & Installatie

De configuratie en verzending van de Voice-over-IP toestellen wordt gedaan vanuit ons eigen distributiecentrum. Zo ben je verzekerd van de nieuwste voorgeconfigureerde telefoons en een snelle levering. Wij versturen ze naar je bedrijfslocatie of naar de thuiswerkplekken van je collega's of naar verschillende kantoren in verschillende landen: je zegt het maar !

Je kunt eenvoudig uitbreiden en toestellen toevoegen. Ook nummers in andere landen zijn direct beschikbaar.

Voordelen

 • Makkelijk en snel de nieuwste toestellen op kantoor

 • Voorgeconfigureerd en op afstand door ons te beheren

 • Regelmatig nieuwe functie's en updates !

Single

€ 9,95 per maand

Je hebt een eenmanszaak en wilt een zakelijk nummer wat uitkomt op je mobiel. Wij routeren daarom alle gesprekken rechtstreeks naar je mobiele telefoon.

1 gebruiker

1 nummer

Vast op mobiel

Werkt met alle mobiele netwerken

 • 085 of lokaal nummer

Starter

€ 22,50 per maand

Je wilt binnenkomende gesprekken flexibel schakelen naar meerdere telefoons zodat jij en een partner de telefoontjes kunnen beantwoorden. Met onze app kun je altijd realtime - 24/7 - de binnenkomende telefoontjes doorschakelen naar meerdere toestellen.

2 gebruikers

1 nummer

Vast op mobiel

Wij bouwen elk nummer op maat

 • Alle functie's inbegrepen

 • Keuze uit lokaal of 085 nummer

 • Bel-Baas app

 • Bel-Collega app

Kantoor

€ 45 per maand

Je hebt een belteam van maximaal 5 gebruikers en je wilt alle functies die we bieden. Perfect! Dan is dit plan voor jou.

5 gebruikers

1 nummer

VIP support per telefoon en email. Ook buiten kantoortijden.

Wij bouwen elk nummer op maat

 • Alle functie's inbegrepen

 • Keuze uit lokaal/085/088/0800/0900 nummer

 • Bel-Baas app

 • Bel-Collega app

 • API: developers kunnen in code met ons telefonie platform praten

Enterprise

Bel ons voor een offerte !

Wil je meerdere nummers of meer gebruikers ? Wil je een speciale telefonie oplossing of... Neem contact met ons op en wij maken een bedrijfsplan op maat !

Wij bouwen een telefonieoplossing op maat

Onbeperkt aantal gebruikers

Onbeperkt aantal belminuten

Facturering op maat

 • Eigen apparatuur in eigen datacenter, ons datacenter of op de kantoorlocatie

 • 1 land of meerdere landen

Lees waarom Slimme Ondernemers voor Belfabriek kiezen:

Cloud bellen veelgestelde vragen

1. Eenvoud

Voor cloud bellen is geen apparatuur op locatie nodig. Dat betekent dat u geen PBX (private branch exchange) kast heeft die ruimte inneemt in een kast, of duizenden meters koperen bedrading in uw muren.

Bovendien bent u door het ontbreken van fysieke hardware verlost van onderhoud en upgrades. Met een cloud bellen oplossing worden alle back-endwijzigingen onzichtbaar verwerkt.

2. Mobiliteit

Cloud bellen biedt u volledige telefoonsysteemfunctionaliteit, waar er ook een internetverbinding is. U kunt uw cloud bellen webportaal openen en gespreksactiviteit bekijken, ongeacht waar u zich bevindt.

3. Kostenefficiëntie

Met gehoste VoIP-oplossingen zit u niet vast aan langetermijncontracten of dure hardware.

Cloud telefonie producten zijn over het algemeen goedkoper dan op locatie telefooncentrales op de lange termijn. Omdat er geen hardware te beheren is (behalve bureautelefoons, indien van toepassing), kunt u afscheid nemen van dure technische aannemers.

4. Flexibiliteit

Een cloud-telefoonsysteem kan groeien of krimpen als de bedrijfsomstandigheden dat vereisen. Het toevoegen van extensies of directe nummers vereist slechts een paar muisklikken, en nieuwe extensies kunnen in slechts een paar minuten tijd worden ingesteld.

Of uw collega's zich nu in één gebouw bevinden of verspreid zijn over het hele land, hosted VoIP maakt het mogelijk voor iedereen in uw organisatie om te werken met één enkel communicatiesysteem. U kunt één bedrijfsnummer hebben met meerdere extensies en afdelingen - allemaal te configureren vanaf een computer of mobiel apparaat.

5. Focus

Dankzij het eenvoudige, flexibele ontwerp van cloud-telefonieproducten wordt het beheer van het telefoonsysteem sterk gestroomlijnd. En hoe minder tijd u kwijt bent aan het beheren van uw telefoons, hoe meer tijd u hebt om waarde toevoegend werk te doen.

Met telefoondiensten in de cloud kunt u zich concentreren op wat echt belangrijk is: klanten tevreden stellen en de omzet verhogen. Door u in staat te stellen uw telefoonsysteem snel en eenvoudig aan te passen, zonder gebonden te zijn aan verouderde systemen of processen, kunnen cloud-telefoonsystemen uw bedrijf beter laten werken.

Grotere flexibiliteit, meer controle en lagere totale bedrijfskosten: Klinkt goed!

In een moderne communicatie omgeving, is uw cloud calling omgeving het middel dat u gebruikt om al uw informatie en diensten van uw VoIP server te halen. Cloud bellen oplossingen nemen meer van de back-end beheer en infrastructuur zorgen uit de handen van de zich ontwikkelende bedrijven van vandaag, zodat ze zich kunnen concentreren op het volledig profiteren van alle voordelen die VoIP te bieden heeft.

Naarmate we verder evolueren in een wereld die consequent steunt op flexibiliteit, schaalbaarheid en dynamische verandering, zal de cloud bellen omgeving astronomisch groeien. Gelukkig maken leveranciers van alle achtergronden het voor de merken van vandaag gemakkelijker om in hun eigen tempo naar de cloud te gaan. Van volledige cloud-oplossingen voor kleinere, flexibelere bedrijven tot hybride cloud-omgevingen ter ondersteuning van bedrijven die niet meteen de overstap naar de cloud kunnen maken, er is een oplossing voor iedereen.

Vanuit het oogpunt van de telefoongebruiker verandert er eigenlijk niets. U kunt nog steeds bellen en gebeld worden op dezelfde manier als met een telefoonsysteem op locatie, maar de manier waarop uw gesprekken worden verwerkt is anders. In plaats van gesprekken via uw telefooncentrale op locatie te laten lopen, worden ze rechtstreeks naar uw telefoon geleid, dankzij de schakelaars in ons cloudsysteem.

Klein of middelgroot, cloud telefonie werkt voor bedrijven van elke grootte. Ontworpen om de efficiëntie van uw bedrijf te verbeteren, zijn er tal van voordelen aan het maken van de overstap.

Cloud telefonie werkt door middel van VoIP, wat een afkorting is voor Voice over Internet Protocol. Dit type cloud-telefoonsysteem werkt net als traditionele vaste telefoons, maar in plaats daarvan wordt uw stem als datapakketten over het internet verzonden. De VoIP-technologie zet spraaksignalen om in digitale gegevenspakketten voor verzending via het internet; vervolgens worden ze op de plaats van bestemming weer omgezet in analoge vorm zodat ze kunnen worden gehoord.

Zonder twijfel. Dat komt omdat VoIP niet de hardware of het onderhoud vereist die een vaste telefoonlijn wel heeft. En anno 2022 bestaat de ouderwetse vaste telefoonlijn niet meer.

Met VoIP weet je precies wat je krijgt en precies wat je ervoor betaalt. Het is altijd voordeliger dan de oude vaste telefoonlijn, met veel meer mogelijkheden !

Het Belfabriek VoIP telefoonsysteem is plug & call. Je ontvangt inlog-gegevens voor het webportaal en je kunt alle instellingen aanpassen. Of: dat doen wij voor jou. Wil je ook een bureautoestel ? Die installeert zichzelf na aansluiten. Je hoeft dus niemand langs te laten komen op kantoor of homeoffice met alle kosten van dien, alles werkt gewoon out of the box en is op afstand door ons te regelen !

Er is nog een andere kostenpost die we tot nu toe niet vermeld hebben, omdat we denken dat u die waarschijnlijk al in overweging genomen hebt en dat is solide internet. In tegenstelling tot een traditionele telefooncentrale, zal hosted telefonie simpelweg niet werken zonder internet. Voor een consistente goede telefoniedienst, zou u moeten streven naar een internet snelheid van minstens 10Mbps, dit is een relatief lage lat, en u zult merken dat dit ver overschreden wordt door de meeste zakelijke internet pakketten. Echter, als u net begint, is het iets om te overwegen. Internet tarieven voor bedrijven variëren enorm afhankelijk van uw behoeften, maar beginnen meestal rond de 50 Euro per maand, en lopen op tot in de honderden voor grotere, meer veeleisende bedrijven.

- Compleet zakelijke telefonie pakket: zakelijke telefoon, online bellen software, webportaal, app en vast op mobiel

- Alle functies die jouw zakelijke telefonie perfect maken zoals telefoongesprekken opnemen, een handig keuzemenu en wachtrij inbegrepen.

- Géén nieuwe hardware of telefoons nodig

- Alle mogelijke telefoonnummers eenvoudig registreren: 0800, 085, 088, 0900, lokaal (Rotterdam 010, Amsterdam 020, Utrecht 030, Eindhoven 040, Groningen 050, Den Haag 070), internationaal (Duitsland, België, UK, Verenigde Staten).

- Tarief vanaf € 9,95 per maand 


De configuratie en verzending van bureautelefoons naar de werklocatie van jouw keuze:

Naar het thuisadres van je collega

Naar het hoofdkantoor of verschillende filialen

Naar internationale kantoren

Bestel voor 22:00 uur en begin morgen met bellen en gebeld worden !

Bestel nu

Tevreden Belfabriek Klanten: