De 085/088/0800/0900 telefoonnummer maatschappij van Nederland

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588

Eigenaar van Telefoonnummer: van wie is dit nummer?

Op deze pagina kun je alle uitgegeven telefoonnummers in Nederland doorzoeken en kijken wie de eigenaar van een telefoonnummer is en bij welke operator deze is aangesloten. Je kunt de database doorzoeken op nummer of bedrijfsnaam.

Wij verlenen geen telefonische informatie over een telefoonnummer.

Wil je het hele bestand met uitgegeven Nederlandse telefoonnummers bekijken klik dan hier.


Zoek een specifiek telefoonnummer of bedrijf:

Of bekijk direct beschikbare 0800, 0900, 088 of 085 nummers

Wil je de eigenaar van een telefoonnummer achterhalen of heb je een onbekend telefoonnummer dat je wilt identificeren? Wil je een nummer blokkeren of heb je een onbekende beller die je wilt terugbellen?

Op deze pagina kan je omgekeerd telefoonnummer zoeken. Je kan elk telefoonnummer in de zoekbalk ingeven en wij geven je de telefoonmaatschappij aan wie dit telefoonnummer is toegekend. Zo kom jij verder met je zoektocht naar de eigenaar van een bepaald telefoonnummer.

Bij 0800 en 0900 nummers zie je de gebruiker van het nummer.

Bij een onbekende beller hebben wij niet de naam of adresgegevens van het onbekende nummer. Dit weet alleen de provider van dit telefoonnummer of mobiel nummer. Als het gebruikt wordt door een onderneming dan heb je grote kans om dit nummer te vinden op de website, als het door een particulier wordt gebruikt dan zal het moeilijk zijn een naam te achterhalen.

Soms staat een telefoonnummer nog in de telefoongids, maar als het nummer sinds 2010 is in gebruik genomen dan is de kans klein dat je dit telefoonnummer in de telefoongidsen vindt. Vroeger was een opname in het telefoonboek vanzelfsprekend, nu niet meer. Heb je een onbekend nummer of een onbekende beller dan is het best moeilijk om de eigenaar van een telefoonnummer te traceren.

Veelgestelde vragen

Je kan op elk Nederlands telefoonnummer zoeken en wij geven weer aan wie dit nummer is toegekend.

Nee, een onbekend afgeschermd nummer blijft een afgeschermd nummer. Wij hebben deze informatie niet want deze is afgeschermd.Nee. Op deze pagina vindt je de operator van het nummer. Omgekeerd telefoonnummer zoeken en de meest up to date gegevens achterhalen van een telefoonnummer is eigenlijk niet mogelijk, dit komt ook door de privacy wetgeving.

Een telefoonnummer word toegekend door operators en service-providers aan eindklanten. Deze persoonlijke gegevens van nummergebruikers zijn niet openbaar beschikbaar.

Deze zoekmachine bevat de openbare nummerdatabase met uitgegeven telefoonnummers in Nederland. Je kan als zoekopdracht een telefoonnummer ingeven en de nummereigenaar word weergegeven.Je kan bij overlast een nummer blokkeren. Neem contact op met je telefonie provider om dit nummer te blokkeren.In verband met privacy wetgeving is het niet mogelijk om een gebruiker van een mobiel nummer te achterhalen. Vaak staan deze ook niet in het telefoonboek opgenomen.Tevreden Belfabriek Klanten: