Sluiten
Dé 0800 en 0900 telefoonmaatschappij van Nederland Bel ons: phone 0800-2353227 0800-2353227
Toon alles

Uw service­nummer zoals u dat wilt

Registreer uw servicenummer bij de Belfabriek en u krijgt er de volledige controle over dankzij onze handige, extra functies. Hieronder volgt een overzicht.

Met de Belfabriek laat u niets aan het toeval over. U beschikt realtime over de belangrijke statistieken en past met één klik uw instellingen aan. Overal en altijd. De kraakheldere verbindingen en heldere tarieven zijn niet de enige redenen waarom organisaties hun servicenummers bij de Belfabriek registreren. Met ons royale pakket geniet u van functies die andere providers niet kunnen bieden. Even belangrijk zijn de vrijheid en de controle die u dankzij onze extra’s geniet.

Inbegrepen functies

Bf
Belfilter

Met een belfilter van de Belfabriek heeft u uw handen vrij voor belangrijke gesprekken. U blokkeert er bepaalde nummers mee, waarmee u de efficiëntie van uw telefonische afdeling en het werkplezier van uw medewerkers vergroot.

Cr
Call-recording

Met de functie Call-recording neemt u binnenkomende telefoongesprekken op. Dit is niet alleen handig als legaal bewijsmateriaal van gemaakte afspraken, maar ook voor training van uw medewerkers.

Dd
Direct doorverbinden

Met de functie direct doorverbinden zorgt u er voor dat het binnenkomende telefoongesprek direct bij de juiste persoon tercht komt. Zonder toeters en bellen.

Km
Een keuzemenu op uw telefoonnummer

Met een keuzemenu kiezen bellers zelf naar wie zij doorgeschakeld willen worden. : “Om een bestelling te plaatsen, kies 1; voor vragen over uw factuur, toets 2…”

Ew
Eindbestemming wijzigen

Met de functie eindbestemming wijzigen zorgt u ervoor dat uw bellers ook tewoord gestaan worden wanneer u even niet kunt of onderweg bent. Zo garandeert u optimale bereikbaarheid.

Fm
Fax2mail

Fax2mail ontvangt binnenkomende faxen en stuurt ze als PDF-bestanden naar uw e-mail. Ontvang contracten, orders, offerte-aanvragen en aanbiedingen gewoon in uw digitale omgeving. Werkt met alle soorten nummers.

Iw
Ingesproken welkomsttekst

Met een voorafopgenomen ingesproken welkomsttekst heet u uw bellers op gepaste wijze welkom. De welkomsttekst is één vsn de vele soorten voorafopgenomen meldteksten waarover u als klant van de Belfabriek beschikt.

Ma
Mobiele Apps voor Apple en Android

Ook mobiel heeft u volledige controle over uw virtuele nummer en uw beschikbaarheid. De Belfabriek heeft speciale apps voor voor zowel iOS, als Android.

St
Statistieken

Met de uitgebreide belstatistieken van de Belfabriek ziet u precies wie er belt, hoe lang gesprekken gemiddeld duren, en nog veel meer. Belstatistieken zijn onmisbaar als u een efficiënte telefoonservice wilt runnen.

Se
Statistieken E-mailrapportages

Soms zijn de uitgebreide belstatistieken wat teveel van het goede en heeft u een dagelijks, wekelijks of maandelijks overzicht van uw statistieken nodig. Dit kan met onze statistieken e-mailrapportages.

Da
Uw eigen digitale antwoordapparaat op uw telefoonnummer

Met de digitale voice e-email dat u bij uw virtuele telefoonnummer krijgt, geeft u bellers de gelegenheid om een bericht in te spreken.

Vr
VIP routering

Met een VIP-routering zorgt u ervoor dat de lijnen vrij blijven voor uw belangrijkste bellers. Stel een whitelist op en ontvang alleen gesprekken van bellers die op de lijst staan.

Sk
Verzend eenvoudig SMS met onze SMS-klapper

SMS’jes worden beter gelezen dan e-mails. Met de SMS-klapper van de Belfabriek stuurt u mobiele berichten eenvoudig vanaf uw desktop naar 1 of meerdere ontvangers.

Vt
Vooraankondigingstoon

Uw virtuele nummer bij de Belfabriek verbindt bellers door naar uw bestaande telefoon; mobiel, vast of VoIP. De vooraankondigingstoon vertelt u wanneer een binnenkomend gesprek via uw virtuele nummer komt.

Wr
Wachtrij op uw telefoonnummer

Vang pieken in belverkeer op met de wachtrij-functie. Deze zet bellers in de wacht, waarna ze op volgorde van binnenkomst worden verdeeld.

Zg
Zoekmachine Gespreksstatistieken

Bekijk uw belstatistieken binnen de vertrouwde omgeving van Google Analytics. Zo raadpleegt u de statistieken voor uw virtuele nummer en uw website op één plek en beschikt u over uitgebreide reportage mogelijkheden.
Premium functies

Mb
De beschikbaarheid van een medewerker tonen op de website

Met de medewerker-beschikbaarheid website-plugin laat u –in realtime– zien welke medewerkers op dit moment beschikbaar zijn. Eenvoudig te installeren.

Om
Op-maat-schakelingen

Als nummerhouder bij de Belfabriek krijgt u toegang tot een royaal pakket aan extra’s waarmee u uw nummer helemaal naar uw hand zet. Maar is er toch een functie die u mist? Vertel het ons en wij bouwen hem op maat.

Vc
Start eenvoudig en snel uw virtuele callcenter

Het virtueel callcenter van de Belfabriek verdeelt uw bellers zoals u instelt over de beschikbare medewerkers in 1 of meerdere locaties incl. thuiswerkers.