Sluiten
Dé 0800 en 0900 telefoonmaatschappij van Nederland Bel gratis: phone  🇧🇪 0800-77 899   0800-235 3227 🇳🇱 0800-235 3227

Op werkdagen van 9 tot 17

Toon alles

Uw zakelijke telefoonnummer precies zoals u dat wilt

Registreer uw telefoonnummer bij de Belfabriek en u krijgt er de volledige controle over dankzij onze handige apps en functies.

U beschikt realtime over de belangrijkste statistieken en past met één klik alle instellingen aan. Overal en altijd.

De heldere verbindingen en tarieven zijn niet de enige redenen waarom ondernemers hun telefoonnummer bij de Belfabriek registreren. Met ons royale pakket aan functies krijgt u meer functies die andere providers niet kunnen bieden.

Even belangrijk zijn de vrijheid en de controle die u dankzij onze app's heeft.

Inbegrepen functies

Cn
Centraal nummer filialen

Wilt u 1 telefoonnummer voor al uw filialen? Dat kan perfect geregeld worden met een nummer van de Belfabriek.

St
Statistieken

Met de uitgebreide belstatistieken van de Belfabriek ziet u precies wie er belt, hoe lang gesprekken gemiddeld duren en nog veel meer. Ook per e-mail.

Vt
Vooraankondigings voicefile

Een piepje vertelt u wanneer een binnenkomend gesprek via de Belfabriek komt. Zo weet u of iemand uw virtuele of onderliggende telefoonnummer belt. Handig!

Dd
Direct doorverbinden

Met de functie direct doorverbinden zorgt u ervoor dat het binnenkomende telefoongesprek direct bij de juiste persoon terecht komt. Zowel vast als mobiel.

Km
Keuzemenu

Met een keuzemenu kiezen bellers zelf naar wie zij doorgeschakeld willen worden. Zo stel je een professioneel keuzemenu in.

Wr
Wachtrij

Vang pieken in belverkeer op met de wachtrij-functie. Deze zet bellers in de wacht waarna ze op volgorde van binnenkomst worden verdeeld.

Cr
Call recording

Met de functie gesprekken opnemen neemt u binnenkomende telefoongesprekken op. Handig als bewijs van gemaakte afspraken of voor training van al uw medewerkers.

Ew
Eindbestemming wijzigen

Met de functie eindbestemming wijzigen zorgt u ervoor dat uw bellers doorgeschakelt worden naar de toestellen van uw keuze voor optimale bereikbaarheid.

Fm
Fax naar Email

Met onze fax naar email dienst ontvangt u binnenkomende faxen als PDF-bestanden in uw e-mail.

Iw
Welkomsttekst

Met een voorafopgenomen welkomstmelding heet u bellers op gepaste wijze welkom. Deze functie geeft uw telefoonnumer direct een professioneel tintje.

Bf
Belfilter

Hiermee houdt u uw toestel vrij voor belangrijke gesprekken. U blokkeert er bepaalde nummers mee of geeft juist bepaalde nummers een andere route.

Ma
Mobiele apps

Ook mobiel heeft u volledige controle over uw telefoonnummer en uw beschikbaarheid. De Belfabriek heeft speciale apps voor voor zowel iOS als Android.

Ni
Nationaal en internationaal gesprekken afleveren

Nationaal en internationaal gesprekken afleveren waar u wilt

Wh
Webhook

U kunt uw bedrijfsnummer ook beheren via uw eigen website middels een webhook. Zo wijzigt u de eindbestemming via uw eigen website hook.

Se
Belstatistieken per email

Uw dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse overzicht van belstatistieken handig in de e-mail. Natuurlijk inbegrepen bij uw telefoonnummer.

Ta
Digitaal antwoordapparaat

Met de digitale voice e-email dat u bij uw telefoonnummer krijgt geeft u bellers de gelegenheid om een bericht in te spreken welke u in uw e-mail ontvangt.

Vr
VIP whitelist

Met een VIP-whitelist zorgt u ervoor dat de lijnen vrij blijven voor uw belangrijkste relatie's. Stel een whitelist op en ontvang alleen gesprekken van contacten die op deze lijst staan.

Sk
SMS tool

SMS’jes worden beter gelezen dan e-mails. Met de SMS-tool van de Belfabriek stuurt u mobiele berichten eenvoudig vanaf de desktop naar 1 of meerdere contacten.

Po
Telefonische pieken opvangen

Verwacht u veel telefoon verkeer? Wilt u pieken opvangen? Laat ons dan uw telefoonnummer hosten.
Premium functies

Om
Maatwerk telefonie

Is er een functie die u mist naast onze aangeboden bibliotheek van functie's? Vertel het ons en wij bouwen deze op maat voor uw telefoonnummer.

Vc
Virtuele callcenter

Het virtuele callcenter van de Belfabriek verdeelt uw bellers zoals u instelt over de beschikbare medewerkers in 1 of meerdere locaties incl. thuiswerkers.