Sluiten
Dé 0800 en 0900 telefoonmaatschappij van Nederland Bel ons: phone 0800-2353227 0800-2353227
Toon alles
Bf

Met onze belfilter kun je specifieke bellers blokkeren

Zijn er bellers die je om welke reden dan ook liever niet te woord staat? Je kunt hen eenvoudig blokkeren met de Belfilter functie. Op deze manier heb jij je handen vrij voor de gesprekken die echt belangrijk zijn.

Met onze belfilter kunt je specifieke bellers blokkeren

Belfilters van de Belfabriek werken simpel en doeltreffend. Zo kun je tijdelijke of permanente lijsten samenstellen met nummers waarvoor je servicenummer niet bereikbaar is.

De beller die vanaf één van deze nummers belt, hoort dan netjes een bandje met een standaard uitleg.

De voordelen


Verhoogd werkplezier

Je medewerkers hoeven zich niet langer te ergeren aan onnodige gesprekken. En die glimlach is aan de andere kant van de lijn merkbaar.

Betere concentratie

Een ongewenst telefoontje kan jouw agents behoorlijk afleiden. De Blacklist zorgt ervoor dat zij optimaal geconcentreerd blijven op hun dienstverlening.

Betere dienstverlening

Het verhoogde werkplezier, de verbeterde concentratie en de verlaagde tijdsdruk zorgen ervoor dat agents een betere service kunnen verlenen.

Bespaar kosten

Wanneer je (een deel van) de gesprekskosten voor je rekening neemt voorkom je met het belfilter onnodige uitgaven.

Activeer je belfilter

Het belfilter is inbegrepen bij je Belfabriek abonnement. Je kunt deze functie op elk gewenst moment activeren zonder dat je iets extra betaalt. Onze nummers en extra functies werken met elk telefoonsysteem en elke telecom provider. Je hoeft dus niets te veranderen aan je huidige telefoon infrastructuur wanneer je een nummer bij ons registreert.

Voor meer informatie of het activeren van een belfiter, neem je contact op met onze klantenservice op 0800-BELFABRIEK.

Nog geen klant? Onze complete pakketten met extra’s zijn toegankelijk voor eigenaren van 0800- en 0900-nummers, maar ook voor de houders van 085- en 088-nummers. Bel ons voor meer informatie op 0800-BELFABRIEK.

Volledige Controle

Als ondernemer hoor je over elk onderdeel van je organisatie controle te hebben. Bij de Belfabriek heb je alle gesprekken volledig onder controle. Met real-time belstatistieken en het feit dat alle functie's werken met al je telefoons - vast of mobiel, ISDN of VOIP- heb je altijd volledige controle over je telefonische bedrijfsingang.