De voordelen

 • Verhoogd werkplezier

  Uw medewerkers hoeven zich niet langer te ergeren aan onnodige gesprekken. En die glimlach is aan de andere kant van de lijn merkbaar.

 • Betere dienstverlening

  Het verhoogde werkplezier, de verbeterde concentratie en de verlaagde tijdsdruk zorgen ervoor uw agents een betere service kunnen verlenen.

 • Betere concentratie

  Een ongewenst telefoontje kan uw agents behoorlijk afleiden. De Blacklist zorgt ervoor dat zij optimaal geconcentreerd blijven op hun dienstverlening.

 • Bespaar kosten

  Wanneer u (een deel van) de gesprekskosten voor uw rekening neemt, voorkomt u met het belfilter onnodige uitgaven.

Activeer uw belfilter

Het belfilter is inbegrepen bij uw Belfabriek abonnement. U kunt deze functie op elk gewenst moment activeren zonder dat u iets extra betaalt. Onze nummers en extra functies werken met elk telefoonsysteem en elke telecom provider. U hoeft dus niets te veranderen aan uw huidige telefoon infrastructuur wanneer u een nummer bij ons registreert.

Voor meer informatie of het activeren van uw belfiter, neemt u simpelweg contact op met
onze klantenservice op 0800-BELFABRIEK.

Bent u nog geen klant? Onze complete pakketten met extra’s zijn toegankelijk voor eigenaren van 0800- en 0900-nummers, maar ook voor de houders van 085- en 088-nummers. Bel ons voor meer informatie op 0800-BELFABRIEK.

Volledige Controle

Als manager hoort u over elk aspect van uw onderneming controle te hebben. Om dat te kunnen doen, heeft u alle informatie op tijd nodig. Bij de Belfabriek heeft u de teugels in handen. Met een belfilter, real-time belstatistieken en de mogelijkheid om zelf uw eindbestemmingsnummer of uw nummerinstellingen te kunnen wijzigen, heeft u altijd volledige controle over uw servicenummer.

Volledige Controle

Als manager hoort u over elk aspect van uw organisatie controle te hebben. Om dat te kunnen doen, heeft u alle informatie op tijd nodig. Bij de Belfabriek heeft u de teugels in handen. Met real-time belstatistieken en de mogelijkheid om zelf uw eindbestemmingsnummer of uw nummerinstellingen te kunnen wijzigen, heeft u altijd volledige controle over uw servicenummer.

Realtime statistieken
Ontdek trends
Volledige controle
Instellingen wijzigen
Voice e-mail
Realtime statistieken

De grafische weergave van statistieken en de overzichtelijke top 10-lijsten worden constant bijgehouden. U ziet op dit moment wat er op de afdeling gebeurt.

Ontdek trends

Analyseer gesprekken op basis van gespreksduur, het aantal gesprekken of de drukste dagen. Aan de hand van deze trends past u met een gerust gevoel uw bezetting aan.

Altijd volledige controle

Waar u ook bent en hoe laat het ook is, via uw online dashboard schakelt u functies in of uit, of wijzigt u instellingen

Wijzigingen meteen actief

Bij de Belfabriek voeren wij veranderen vrijwel direct door. Zo kunt u altijd op tijd inspringen op bijvoorbeeld grote drukte.

Overal voicemail beluisteren

Da’s handig: ontvang voicemail per e-mail, zodat u direct na de drukte of na sluitingstijd actie kunt ondernemen.