Sluiten
Dé 0800 en 0900 telefoonmaatschappij van Nederland Bel gratis: phone  🇧🇪 0800-77 899   0800-235 3227 🇳🇱 0800-235 3227

Op werkdagen van 9 tot 17

Toon alles
Cr

Telefoongesprekken opnemen op uw telefoonnummer

“Dit gesprek kan worden opgenomen om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen.” Wie een servicenummer belt hoort regelmatig een soortgelijke aankondiging. De kans is groot dat deze nummers door de Belfabriek worden gehost.

Eenvoudig telefoongesprekken opnemen en terugluisteren

Ook u kunt de functie gesprekken opnemen inzetten voor uw telefoonnummer. Hiermee maakt u automatisch opnames van de gevoerde telefoongesprekken, voor uzelf of voor uw medewerkers. De Belfabriek slaat de geluidsbestanden beveiligd in de cloud op. Via uw persoonlijke controle paneel heeft u direct toegang tot de opnames in een overzichtelijke interface.

De voordelen

Door telefoongesprekken op te nemen heeft u niet alleen een back-up en bewijsmateriaal maar bezit u ook een handige tool voor de verbetering van uw dienstverlening.


Online terugluisteren

Selecteer de opnames op datum of op nummer, en luister gesprekken online terug. U ziet direct welke gesprekken u al uitgeluisterd hebt. Belangrijke gesprekken kunt u markeren met een ster of downloaden naar uw eigen computer.

Controleer de kwaliteit

Werken uw telefonische medewerkers volgens de voorschriften? U hoort het in de opnames van de opgenomen telefoongesprekken.

Verzegel afspraken

Wanneer een klant u zijn woord geeft of vice versa fungeert een gespreksopname als bevestiging van de transactie.

Train uw personeel

In functioneringsgesprekken of tijdens de groepstraining van medewerkers zijn concrete voorbeelden het meest effectief. Een aantal gespreksopnames terugluisteren kan heel verhelderend werken!

Activeer call-recording

Ziet u de voordelen van gesprekken opnemen in dan kunt u deze functie direct activeren. U heeft directe toegang tot deze functie in het online controle paneel.

Bent u nog geen klant bekijk dan beschikbare telefoonnummers in onze 0800-, 0900-, 088- en 085-nummershops. U kunt uw aanvraag bij ons volledig online afhandelen. Wij kijken ernaar uit ook u van dienst te mogen zijn!

Vele toepassingen

Deze functionaliteit is zó veelzijdig dat vrijwel elke organisatie hier een toepassing voor kan bedenken. Teamleiders van callcenters gebruiken geluidsopnames bij voortgangsgesprekken. De medewerkers zelf loggen na afloop van een gesprek in alle rust hun ticket en luisteren de opnames terug waar nodig.

Ook als bewijs van transacties of ter controle van de naleving van procedures wordt gesprekken opnemen vaak ingezet.

Compleet overzicht: in één oogopslag heeft u inzicht in het verloop van uw opgenomen gesprekken; per dag, week of maand. Afspelen met één klik: gesprekken terugluisteren is net zo eenvoudig als het lezen van uw e-mail. U kunt gesprekken online afluisteren, of downloaden voor archivering. Abonnementen wijzigen: u kunt kiezen uit 2 overzichtelijke abonnementen. Met één klik kunt u uw abonnement wijzigen, zo vaak u wilt.