Direct online uw eigen 085/088/0800 of 0900 nummers registreren

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899

Centraal nummer filialen

Ons IVR platform kan honderden simultane gesprekken verdelen over uw filialen in het land.

Of u nu meerdere fysieke filialen heeft, een succesvolle franchise runt waar zich steeds meer ondernemers bij aansluiten of 32 webwinkels in de lucht houdt: met een bedrijfsnummer van De Belfabriek beschikt u over één landelijk nummer, terwijl het verkeer keurig over uw locaties wordt verdeeld. Precies zoals u dat wilt.

De mogelijkheden

Ons Interactive Voice Response (IVR) Platform biedt daar drie opties voor. Dit zijn ze:


Verdeling op basis van netnummer beller

Hierbij wordt het belverkeer verdeeld op basis van de prefix van het nummer van de beller. Oftewel: 010 naar Rotterdam, 020 naar Amsterdam, enzovoorts. Vooral voor bellers is dit een laagdrempelige optie, want de IVR doet al het werk. De beller merkt hier dus letterlijk niets van.


Verdeling op basis van postcode

Hierbij wordt de beller gevraagd de vier cijfers van de postcode in te toetsen, waarna wordt doorgeschakeld naar de vestiging die u aan deze postcode heeft toegewezen. Hoewel de beller zelf actie moet ondernemen (intoetsen vier cijfers) is deze methode wel fijnmaziger. Zeker als u meerdere vestigingen in één netnummergebied heeft, is dit de meeste ‘zuivere’ optie.


Combinatie van netnummer en postcode

Het is ook mogelijk beide functionaliteiten te combineren. Bijvoorbeeld door het netnummer te gebruiken in plaatsen waar u één vestiging heeft (fijnmazig genoeg) en bellers om hun postcode te vragen in gebieden met meerdere filialen. En belt iemand met een mobiel of geblokkeerd nummer? Dan vraagt het systeem alsnog naar de postcode.

Laat uw centrale nummer door ons opzetten

Uw centrale nummer automatisch laten doorschakelen naar een specifieke vestiging is voor ons inmiddels kinderspel. Wij bouwen zo’n oplossing graag voor u op maat!