Sluiten
Dé 0800 en 0900 telefoonmaatschappij van Nederland Bel ons: phone 0800-2353227 0800-2353227
Toon alles
Da

Digitaal antwoordapparaat

U hoeft nooit een gesprek te missen, zelfs niet wanneer al uw medewerkers bezet zijn, de wachtrij te lang is of u om andere redenen even niet in de gelegenheid bent om op te nemen.

Uw eigen digitale antwoordapparaat op uw telefoonnummer

In al deze gevallen kunnen bellers dankzij het digitaal antwoordapparaat een bericht inspreken.

De geluidsopname hiervan ontvangt u vervolgens per e-mail.

De voordelen


Vergroot uw bereikbaarheid

Doordat u geen gesprek meer mist, en u ingesproken berichten op een voor u geschikt moment kunt afhandelen, vergroot u uw bereikbaarheid.

Verhoog de klanttevredenheid

Uw bellers ervaren uw organisatie als beter bereikbaar, zelfs wanneer ze een bericht achterlaten na de belofte dat u zo snel mogelijk contact met ze opneemt.

Geen extra software nodig

U ontvangt elk opgenomen bericht in een audio file formaat dat afspeelbaar is met standaard audio software die u al op uw computer, tablet of telefoon heeft.

Alle benodigde informatie bij de hand

U vindt alle informatie die u nodig heeft om de beller terug te bellen of de vraag of klacht van de beller af te handelen in de e-mail: het nummer van de beller, het ingesproken bericht, maar ook welke keuze de beller in uw keuzemenu gemaakt heeft of welke postcode de beller heeft ingetoetst.

Schakel vandaag nog uw eigen digitaal antwoordapparaat in

Uw digitaal antwoordapparaat (ook wel voice2e-mail genoemd) is inbegrepen bij uw Belfabriek abonnement. U kunt deze functie op elk gewenst moment activeren zonder dat u iets extra betaalt. Onze nummers en extra functies werken met elk telefoonsysteem en elke telecom provider. U hoeft dus niets te veranderen aan uw huidige telefoon infrastructuur wanneer u een nummer bij ons registreert.

Heeft u nog vragen over ons digitale antwoordapparaat of heeft u hulp nodig bij het activeren? Onze vriendelijke klantenservice zit tijdens kantooruren voor u klaar. Neem contact met ons op via 0800–BELFABRIEK (0800–235 3227).

Volledige Controle

Als manager hoort u over elk aspect van uw organisatie controle te hebben. Om dat te kunnen doen, heeft u alle informatie op tijd nodig. Bij de Belfabriek heeft u de teugels strak in handen. Met real-time belstatistieken en de mogelijkheid om zelf uw eindbestemmingsnummer of uw nummerinstellingen te kunnen wijzigen, heeft u altijd volledige controle over uw servicenummer.