Direct online uw eigen 085/088/0800 of 0900 nummers registreren

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899

Digitaal antwoord apparaat

U hoeft nooit een gesprek te missen zelfs niet wanneer al uw medewerkers bezet zijn, de wachtrij te lang is of u om andere redenen even niet in de gelegenheid bent om op te nemen.

In al deze gevallen kunnen bellers dankzij het digitale antwoordapparaat een bericht inspreken.

De geluidsopname hiervan ontvangt u vervolgens per e-mail. Zo hoeft u nooit een (potentiële ) klant meer te missen.  Maar wat dacht u van een bestellijn inrichten op basis van deze voice email ? Een grote groep artsen heeft op deze manier al een receptenlijn ingericht. Wat prettig werkt is dat deze voice e-mails binnenkomen als geluidsbestanden in uw e-mail. U kunt deze dus op uw gemak uitluisteren en eventueel laten uitwerken.

De voordelen


Vergroot uw bereikbaarheid

Doordat u geen gesprek meer mist en u ingesproken berichten op een voor uw geschikt moment kunt afhandelen vergroot u uw bereikbaarheid.


Verhoog de klanttevredenheid

Uw bellers ervaren de organisatie als beter bereikbaar wanneer ze een bericht kunnen achterlaten na de belofte dat u zo snel mogelijk contact met ze opneemt.


Geen extra software nodig

U ontvangt elk opgenomen bericht in mp3 formaat dat afspeelbaar is met standaard audio software die al op uw computer, tablet of telefoon staan.


Alle benodigde informatie bij de hand

U vindt alle informatie die u nodig hebt om de beller terug te bellen om de vraag of klacht af te handelen in de e-mail: het nummer van de beller, het ingesproken bericht, maar ook welke keuze de beller in het keuzemenu gemaakt heeft of welke postcode de beller heeft ingetoetst.

Schakel vandaag nog uw eigen digitale antwoordapparaat in

Uw digitale antwoordapparaat (ook wel voice-2-email genoemd) is inbegrepen bij het Belfabriek abonnement. U kunt deze functie op elk gewenst moment activeren zonder dat u iets extra betaalt. Onze nummers en extra functies werken met elk telefoonsysteem en elke telefonie netwerk. U hoeft dus niets te veranderen aan de huidige infrastructuur wanneer u een telefoonnummer bij ons registreert.

Heeft u nog vragen over ons digitale antwoordapparaat of hulp nodig bij het registreren? Onze vriendelijke klantenservice zit tijdens kantooruren voor u klaar. Neem contact met ons op via 0800–235 3227.