Direct online je eigen 085/088/0800/0900 nummers registreren !

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899

Direct doorverbinden

Jouw bedrijfsnummer is een virtueel nummer. Dit betekent dat elk binnenkomend gesprek wordt doorverbonden met een ander toestel. Dat kan een vast telefoontoestel zijn maar ook een mobiele telefoon maar ook een callcenter in een ander land. Als eigenaar van het bedrijfsnummer bepaal jij waar bellers terechtkomen. Flexibel de telefoon doorschakelen dus voor een optimale bereikbaarheid!Telefoon doorschakelen is één van de meest gebruikte functies van ons platform waar zowel kleine als grote organisaties gebruik van maken.

De eenvoud en het gemak betekent dat vooral ook startende bedrijven er meteen mee aan de slag kunnen met de mogelijkheid om later extra opties toe te voegen. In de start-up fase schakelen we eerst door naar je mobiele telefoon. Wil je daarnaast ook vaste telefoons op een later tijdstip dan nemen we deze op in je belplan. Zo kunnen we de meest geavanceerde telefoonschakelingen programmeren op basis van verschillende toestellen. Zo ben je altijd flexibel in het doorschakelen van gesprekken.

Ook voor grote organisatie doen we veel de telefoon doorschakelen. We schakelen centrale nummers door naar de vaste telefoon bij medewerkers thuis, of naar verschillende callcenters. Zo kunnen organisaties 1 centraal nood of hulpnummer inzetten en doorschakelen naar iedereen die op enig moment telefoondienst heeft. Je kan eigenlijk zeggen dat telefoon doorschakelen de basis functie is van ons telefonie platform.

Bij elk binnenkomend gesprek vraagt ons VoIP platform zich af: naar wie moet ik doorschakelen? Op basis waarvan moet ik doorschakelen? Mag ik doorschakelen? Moet ik wel doorschakelen?

Als jij deze vragen voor je eigen organisatie weet te beantwoorden en helder hebt, dan kunnen wij voor jou een perfecte oplossing maken. Dit doen wij sinds 2000 dus inmiddels al bijna 23 jaar en nog steeds met veel plezier.

De voordelen

Over je eigen bedrijfsnummer wil je maximale controle hebben. 

Met de functie telefoon doorschakelen zorg je ervoor dat bellers altijd direct naar het juiste toestel doorschakelen.


Overal bereikbaar

Waar je je ook bevindt, met onze apps verander je eenvoudig en direct de doorschakeling van je telefoonnummer. Zo worden bellers altijd meteen goed doorgeschakeld.


Verhuist met je mee

Omdat je zakelijke nummer geen fysieke lijn meer is en je met direct doorschakelen zelf bepaalt waar je bereikbaar bent, behoudt je ook bij een verhuizing gewoon je huidige telefoonnummer.


Groeit met je mee

Jouw bedrijf kan met een gerust hart groeien. Je kunt je telefoonnummer op elk moment makkelijk en snel uitbreiden en nieuwe doorschakelingen maken om zo nog meer bellers te woord te kunnen staan.


Optimaal klantcontact

Betere service leidt tot meer sales. Door bellers goed en snel door te verbinden bied je de grootste klantvriendelijkheid.

Veelgestelde vragen

Kan ik alle gesprekken doorschakelen?

Ja, je kan altijd gesprekken doorschakelen naar een ander telefoonnummer. Zo weet je zeker dat een gesprek altijd binnenkomt bij de juiste persoon en bouw je je eigen virtuele callcenter.

Kan ik ook de vaste telefoon doorschakelen?

Ja dit kan zeker. We kunnen je vaste telefoon bijprogrammeren in het belplan en die weer doorschakelen naar een andere vaste telefoon. Zo zijn de mogelijkheden eigenlijk onbeperkt.

Dien ik verder nog iets te doen om te telefoon door te schakelen?

Niet, alles verloopt automatisch. Wel is het handig als je weet dat je niet beschikbaar bent om een gesprek naar door te schakelen dat je je als niet beschikbaar zet op je teampagina. Je kan ook nog instellen na hoeveel keer overgaan we het gesprek doorschakelen naar een ander.


Kan ik ook een extra nummer nemen en dit puur gebruiken als doorschakelnummer?


Jazeker, zo kan je een tweede nummer nemen en die alleen gebruiken in Google advertenties. Zo weet je precies hoeveel telefoontjes binnenkomen via Ads en via andere kanalen !


Doorschakelen naar de vaste lijn is dat mogelijk?


Als je met de vaste lijn je kantoor locatie bedoelt: jazeker ! We kunnen overal naartoe doorschakelen, dus ook naar je vaste lijn of vaste telefoon.


Kan ik ook vast naar mobiel doorschakelen?

Ja dit wordt ook heel veel gedaan. Zo houdt je je mobiele telefoon privé en heb je een ander telefoonnummer zakelijk.

Kan ik naar iedereen doorschakelen?

Ja dat mag, maar je mag natuurlijk niet doorschakelen naar iemand die daar geen toestemming aan jou voor heeft gegeven.


Leg vandaag jouw telefoonnummer vast

Direct doorschakelen is de snelste en makkelijkste manier om snel met je telefoonnummer aan de slag te gaan. En wil je later gebruik maken van één van de vele extra functies die de Belfabriek biedt, dan kan dat altijd. Wil je maximale controle over je telefonische bereikbaarheid hebben dan is Belfabriek de ideale partner. Direct doorverbinden is beschikbaar voor alle 08000900088085 en lokale nummers. Nog geen nummer? Registreer die dan vandaag nog eenvoudig online ! Of lees eerst nog meer over vast of mobiel als je een oplossing zoekt specifiek voor doorschakelen naar je mobiele telefoon !

Gelukkige Belfabriek klanten: