De voordelen

Over uw eigen servicenummer wilt u maximale controle hebben. Aan de basis van die controle staat de vraag: hoe ben ik mijn beller zo snel mogelijk van dienst?
Met de functie Direct doorverbinden zorgt u ervoor dat uw bellers altijd direct bij de juiste persoon terechtkomen.

 • Overal bereikbaar

  De naam Direct Doorverbinden mag u letterlijk nemen. Waar u zich ook bevindt, met onze wijzigingsdienst verandert u eenvoudig en direct de eindbestemming van uw servicenummer. Zo worden bellers altijd meteen naar u doorgeschakeld.

 • Verhuist met u mee

  Omdat een servicenummer geen fysieke lijn is en u met Direct doorverbinden zelf bepaalt waar u bereikbaar bent, behoudt u ook bij een verhuizing gewoon uw telefoonnummer.

 • Groeit met u mee

  Uw organisatie kan met een gerust hart groeien. U kunt uw servicenummer op elk moment makkelijk en snel uitbreiden om zo nog meer bellers te woord te kunnen staan.

 • Optimaal klantcontact

  Betere service leidt tot meer sales. Door uw bellers direct naar u door te schakelen, bent u het summum van klantvriendelijkheid.

Leg vandaag uw servicenummer vast

Direct doorverbinden is de snelste en makkelijkste manier om met uw servicenummer aan de slag te gaan. En wilt u later gebruik maken van één van de vele extra functies die de Belfabriek biedt, dan kan dat altijd. Wilt u maximale controle over uw telefonische afdeling hebben, dan is de Belfabriek uw partner. Direct doorverbinden is beschikbaar voor 0800, 0900, 088, 085 en buitenlandse nummers. Heeft u nog geen nummer, registreer die dan nu eenvoudig in online.

Volledige Controle

Als manager hoort u over elk aspect van uw organisatie controle te hebben. Om dat te kunnen doen, heeft u alle informatie op tijd nodig. Bij de Belfabriek heeft u de teugels in handen. Met real-time belstatistieken en de mogelijkheid om zelf uw eindbestemmingsnummer of uw nummerinstellingen te kunnen wijzigen, heeft u altijd volledige controle over uw servicenummer.

Realtime statistieken
Ontdek trends
Volledige controle
Instellingen wijzigen
Voice e-mail
Realtime statistieken

De grafische weergave van statistieken en de overzichtelijke top 10-lijsten worden constant bijgehouden. U ziet op dit moment wat er op de afdeling gebeurt.

Ontdek trends

Analyseer gesprekken op basis van gespreksduur, het aantal gesprekken of de drukste dagen. Aan de hand van deze trends past u met een gerust gevoel uw bezetting aan.

Altijd volledige controle

Waar u ook bent en hoe laat het ook is, via uw online dashboard schakelt u functies in of uit, of wijzigt u instellingen

Wijzigingen meteen actief

Bij de Belfabriek voeren wij veranderen vrijwel direct door. Zo kunt u altijd op tijd inspringen op bijvoorbeeld grote drukte.

Overal voicemail beluisteren

Da’s handig: ontvang voicemail per e-mail, zodat u direct na de drukte of na sluitingstijd actie kunt ondernemen.