Direct online je eigen 085/088/0800/0900 nummers registreren !

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899

Direct doorverbinden

Jouw bedrijfsnummer is een virtueel nummer. Dit betekent dat elk binnenkomend gesprek wordt doorverbonden met een ander toestel. Dat kan een vast telefoontoestel zijn maar ook een mobiele telefoon maar ook een callcenter in een ander land. Als eigenaar van het bedrijfsnummer bepaal jij waar bellers terechtkomen.

Direct doorschakelen is één van de meest gebruikte functies van ons platform waar zowel kleine als grote organisaties gebruik van maken.

De eenvoud en het gemak betekent dat vooral ook startende bedrijven er meteen mee aan de slag kunnen met de mogelijkheid om later extra opties toe te voegen. In de start-up fase schakelen we eerst door naar je mobiele telefoon. Wil je daarnaast ook vaste telefoons op een later tijdstip dan nemen we deze op in je belplan. Zo kunnen we de meest geavanceerde telefoonschakelingen  programmeren op basis van verschillende toestellen. Zo ben je altijd flexibel in het doorschakelen van gesprekken.

De voordelen

Over je eigen bedrijfsnummer wil je maximale controle hebben. 

Met de functie direct doorschakelen zorg je ervoor dat bellers altijd direct op het juiste toestel terechtkomen.


Overal bereikbaar

Waar je je ook bevindt, met onze apps verander je eenvoudig en direct de eindbestemming van je telefoonnummer. Zo worden bellers altijd meteen goed doorgeschakeld.


Verhuist met je mee

Omdat je zakelijke nummer geen fysieke lijn meer is en je met direct doorschakelen zelf bepaalt waar je bereikbaar bent, behoudt je ook bij een fysieke verhuizing gewoon je huidige telefoonnummer.


Groeit met je mee

Jouw bedrijf kan met een gerust hart groeien. Je kunt je telefoonnummer op elk moment makkelijk en snel uitbreiden en nieuwe schakelingen maken om zo nog meer bellers te woord te kunnen staan.


Optimaal klantcontact

Betere service leidt tot meer sales. Door bellers goed en snel door te verbinden bied je de grootste klantvriendelijkheid.

Leg vandaag jouw telefoonnummer vast

Direct doorschakelen is de snelste en makkelijkste manier om snel met je telefoonnummer aan de slag te gaan. En wil je later gebruik maken van één van de vele extra functies die de Belfabriek biedt, dan kan dat altijd. Wil je maximale controle over je telefonische bereikbaarheid hebben dan is Belfabriek de ideale partner. Direct doorverbinden is beschikbaar voor alle 0800, 0900, 088, 085 en lokale nummers. Nog geen nummer? Registreer die dan vandaag nog eenvoudig online ! Of lees eerst nog meer over vast of mobiel als je een oplossing zoekt specifiek voor doorschakelen naar je mobiele telefoon !

Gelukkige Belfabriek klanten: