Direct online je eigen 085/088/0800/0900 nummers registreren !

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899

Direct doorverbinden

Jouw telefoonnummer is een virtueel nummer. Dit betekent dat elk binnenkomend gesprek wordt doorverbonden met een ander toestel. Dat kan een vast telefoontoestel zijn maar ook een mobiele telefoon maar ook een callcenter in een ander land. Als eigenaar van het bedrijfsnummer bepaal jij waar bellers terechtkomen. Flexibel de telefoon doorschakelen dus voor een optimale bereikbaarheid!Telefoon doorschakelen is één van de meest gebruikte functies van ons platform waar zowel kleine als grote organisaties gebruik van maken.

De eenvoud en het gemak betekent dat vooral ook startende bedrijven er meteen mee aan de slag kunnen met de mogelijkheid om later extra opties toe te voegen. In de start-up fase schakelen we eerst door naar je mobiele telefoon. Wil je daarnaast ook vaste telefoons op een later tijdstip dan nemen we deze op in je belplan. Zo kunnen we de meest geavanceerde telefoonschakelingen programmeren op basis van verschillende toestellen. Zo ben je altijd flexibel in het doorschakelen van gesprekken.

Ook voor grote organisatie doen we veel de telefoon doorschakelen. We schakelen centrale nummers door naar de vaste telefoon bij medewerkers thuis, of naar verschillende callcenters. Zo kunnen organisaties 1 centraal nood of hulpnummer inzetten en doorschakelen naar iedereen die op enig moment telefoondienst heeft. Je kan eigenlijk zeggen dat telefoon doorschakelen de basis functie is van ons telefonie platform.

Bij elk binnenkomend gesprek vraagt ons VoIP platform zich af: naar wie moet ik doorschakelen? Op basis waarvan moet ik doorschakelen? Mag ik doorschakelen? Moet ik wel doorschakelen?

Als jij deze vragen voor je eigen organisatie weet te beantwoorden en helder hebt, dan kunnen wij voor jou een perfecte oplossing maken. Dit doen wij sinds 2000 dus inmiddels al bijna 23 jaar en nog steeds met veel plezier.

De voordelen

Over je eigen bedrijfsnummer wil je maximale controle hebben. 

Met de functie telefoon doorschakelen zorg je ervoor dat bellers altijd direct naar het juiste toestel doorschakelen.


Overal bereikbaar

Waar je je ook bevindt, met onze apps verander je eenvoudig en direct de doorschakeling van je telefoonnummer. Zo worden bellers altijd meteen goed doorgeschakeld.


Verhuist met je mee

Omdat je zakelijke nummer geen fysieke lijn meer is en je met direct doorschakelen zelf bepaalt waar je bereikbaar bent, behoudt je ook bij een verhuizing gewoon je huidige telefoonnummer.


Groeit met je mee

Jouw bedrijf kan met een gerust hart groeien. Je kunt je telefoonnummer op elk moment makkelijk en snel uitbreiden en nieuwe doorschakelingen maken om zo nog meer bellers te woord te kunnen staan.


Optimaal klantcontact

Betere service leidt tot meer sales. Door bellers goed en snel door te verbinden bied je de grootste klantvriendelijkheid.

Leg vandaag jouw telefoonnummer vast

Direct doorschakelen is de snelste en makkelijkste manier om snel met je telefoonnummer aan de slag te gaan. En wil je later gebruik maken van één van de vele extra functies die de Belfabriek biedt, dan kan dat altijd. Wil je maximale controle over je telefonische bereikbaarheid hebben dan is Belfabriek de ideale partner. Direct doorverbinden is beschikbaar voor alle 08000900088085 en lokale nummers. Nog geen nummer? Registreer die dan vandaag nog eenvoudig online ! Of lees eerst nog meer over vast of mobiel als je een oplossing zoekt specifiek voor doorschakelen naar je mobiele telefoon !

Veelgestelde vragen:

Ja, je kunt oproepen altijd doorschakelen naar een ander telefoonnummer. Zo weet je zeker dat een gesprek altijd de juiste persoon bereikt en creëer je je eigen virtuele callcenter.


Ja, dat kan. We kunnen je vaste lijn herprogrammeren in het belplan en doorschakelen naar een andere vaste lijn. De mogelijkheden zijn eindeloos.


Nee, alles gebeurt automatisch. Maar als je weet dat je niet beschikbaar zult zijn om een gesprek door te schakelen, is het handig om jezelf als niet beschikbaar te markeren op je teampagina. Je kunt ook het aantal beltonen instellen voordat het gesprek wordt doorgeschakeld naar iemand anders.


Ja, je kunt een tweede nummer nemen en dat alleen voor Google-advertenties gebruiken. Zo weet je precies hoeveel oproepen er binnenkomen via advertenties en andere kanalen!


Als je met een vaste lijn je kantoorlocatie bedoelt, ja! We kunnen overal gesprekken doorschakelen, ook naar je vaste lijn of gewone telefoon.


Ja, dit wordt vaak gedaan. Zo kun je je mobiel privé houden en heb je een ander telefoonnummer voor zakelijk gebruik.


Ja, dat kan, maar je kunt natuurlijk niet doorschakelen naar iemand die je daar geen toestemming voor heeft gegeven.

Gelukkige Belfabriek klanten: