Direct online uw eigen 085/088/0800 of 0900 nummers registreren

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899

Direct doorverbinden

Uw bedrijfsnummer is een virtueel nummer. Dit betekent dat elk binnenkomend gesprek wordt doorverbonden met een ander toestel. Dat kan een vast telefoontoestel zijn maar ook een mobiele telefoon maar ook een callcenter in een ander land. Als eigenaar van het bedrijfsnummer bepaalt u waar bellers terechtkomen.

Direct doorschakelen is één van de meest gebruikte functies van ons platform waar zowel kleine als grote organisaties gebruik van maken.

De eenvoud en het gemak betekent dat vooral ook startende bedrijven er meteen mee aan de slag kunnen met de mogelijkheid om later extra opties toe te voegen. In de start-up fase schakelen we eerst door naar uw mobiele telefoon. Wilt u daarnaast ook vaste telefoons op een later tijdstip dan nemen we deze op in uw belplan. Zo kunnen we de meest geavanceerde telefoonschakelingen  programmeren op basis van verschillende telefonie netwerken en toestellen. Zo bent u altijd flexibel in het doorschakelen van gesprekken.

De voordelen

Over uw eigen bedrijfsnummer wilt u maximale controle hebben. 

Met de functie direct doorschakelen zorgt u ervoor dat bellers altijd direct op het juiste toestel terechtkomen.


Overal bereikbaar

Waar u zich ook bevindt, met onze apps verandert u eenvoudig en direct de eindbestemming van uw telefoonnummer. Zo worden bellers altijd meteen goed doorgeschakeld.


Verhuist met u mee

Omdat uw bedrijfsnummer geen fysieke lijn meer is en u met direct doorschakelen zelf bepaalt waar u bereikbaar bent, behoudt u ook bij een fysieke verhuizing gewoon uw huidige telefoonnummer.


Groeit met u mee

Uw organisatie kan met een gerust hart groeien. U kunt uw telefoonnummer op elk moment makkelijk en snel uitbreiden en nieuwe schakelingen maken om zo nog meer bellers te woord te kunnen staan.


Optimaal klantcontact

Betere service leidt tot meer sales. Door bellers goed en snel door te verbinden biedt u de grootste klantvriendelijkheid.

Leg vandaag uw telefoonnummer vast

Direct doorschakelen is de snelste en makkelijkste manier om snel met uw telefoonnummer aan de slag te gaan. En wilt u later gebruik maken van één van de vele extra functies die de Belfabriek biedt, dan kan dat altijd. Wilt u maximale controle over de telefonische afdeling hebben dan is de Belfabriek de ideale partner. Direct doorverbinden is beschikbaar voor alle 0800, 0900, 088, 085 en buitenlandse nummers. Nog geen nummer? Registreer die dan vandaag nog eenvoudig online.