Sluiten
Dé 0800 en 0900 telefoonmaatschappij van Nederland Bel ons: phone 0800-2353227 0800-2353227
Toon alles
Dd

Gesprekken doorverbinden naar vast of mobiel

Je servicenummer is een virtueel nummer. Dit betekent dat elk binnenkomend gesprek wordt doorverbonden met een ander nummer. Dat kan een lokaal nummer zijn maar ook een mobiele telefoon of een callcenter in een andere tijdzone. Als eigenaar van het servicenummer bepaalt jij waar bellers terechtkomen.

Gesprekken doorverbinden naar vast of mobiel

Direct doorverbinden is één van de meest populaire functies van de Belfabriek waar zowel kleine als grote organisaties gebruik van maken.

De eenvoud en duidelijkheid betekent dat vooral ook startende bedrijven er meteen mee aan de slag kunnen met de mogelijkheid om later extra opties toe te voegen.

De voordelen

Over je eigen servicenummer wil je maximale controle hebben. Aan de basis van die controle staat de vraag: hoe ben ik mijn beller zo snel mogelijk van dienst?

Met de functie Direct doorverbinden zorg je ervoor dat bellers altijd direct bij de juiste persoon terechtkomen.


Overal bereikbaar

De naam Direct Doorverbinden mag je letterlijk nemen. Waar je je ook bevindt, met onze apps verander je eenvoudig en direct de eindbestemming van je telefoonnummer. Zo worden bellers altijd meteen goed doorgeschakeld.

Verhuist met je mee

Omdat een servicenummer geen fysieke lijn is en je met Direct doorverbinden zelf bepaalt waar je bereikbaar bent, behoudt je ook bij een fysieke verhuizing gewoon je huidige telefoonnummer.

Groeit met je mee

Je organisatie kan met een gerust hart groeien. Je kunt je servicenummer op elk moment makkelijk en snel uitbreiden om zo nog meer bellers te woord te kunnen staan.

Optimaal klantcontact

Betere service leidt tot meer sales. Door bellers goed en snel door te verbinden biedt je de grootste klantvriendelijkheid.

Leg vandaag je servicenummer vast

Direct doorverbinden is de snelste en makkelijkste manier om snel met je servicenummer aan de slag te gaan. En wil je later gebruik maken van één van de vele extra functies die de Belfabriek biedt, dan kan dat altijd. Wil je maximale controle over de telefonische afdeling hebben dan is de Belfabriek de ideale partner. Direct doorverbinden is beschikbaar voor 0800, 0900, 088, 085 en buitenlandse nummers. Nog geen nummer? Registreer die dan nu eenvoudig online.

Volledige Controle

Als ondernemer hoor je over elk onderdeel van je organisatie controle te hebben. Bij de Belfabriek heb je alle gesprekken volledig onder controle. Met real-time belstatistieken en het feit dat alle functie's werken met al je telefoons - vast of mobiel, ISDN of VOIP- heb je altijd volledige controle over je telefonische bedrijfsingang.