De 085/088/0800/0900 telefoonnummer maatschappij van Nederland

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588

Eindbestemmingen wijzigen

Jouw telefoonnummer is een virtueel nummer.

Dat wil zeggen dat inkomende gesprekken naar dit nummer worden gerouteerd naar de telefoons die je in je virtuele callcenter opgeeft. Dit kunnen vaste telefoons, mobiele telefoons of telefoons zijn bij thuiswerkers.

Je kunt deze extensies wijzigen zo vaak als je wilt en op elk moment van de dag wijzigen.

Ben je een startende ondernemer dan kun je jouw gesprekken naar je mobiele telefoon en telefoon thuis doorschakelen. Geef deze beide telefoons als telefoon extensie op en in combinatie met andere extra functies van Belfabriek ben je zo perfect bereikbaar !De voordelen


Altijd bereikbaar

De functie telefoon extensie wijzigen zorgt ervoor dat je altijd bereikbaar bent voor je klanten en dat je nooit een belangrijk gesprek mist.


Waar en wanneer je maar wilt

Wijzig je extensie eenvoudig per telefoon of via onze apps.


Realtime wijzigen

Ons telefonie platform verwerkt je opdracht direct. Op elk moment van de dag kun je bepalen welke apparaten de gesprekken ontvangen.

Veelgestelde vragen:


Een telefoon extensie is een telefoon die is aangemeld op de telefooncentrale om binnenkomende telefoongesprekken op te kunnen ontvangen. Een telefoonnummer met 6 telefoon extensies kent dus 6 telefoons waar gesprekken op kunnen binnenkomen. Welke extensie het eerst wordt gebruikt en welke daarna wordt in de telefooncentrale bijgehouden.

Je kan zoveel telefoon extensies aanmaken als je wilt. Je kan voor elke collega een telefoon extensie aanmaken of meerdere telefoon extensies als je collega meerdere apparaten gebruikt om telefoongesprekken op te ontvangen.


Je kan een telefoon extensie aanmaken of wijzigen door ons support team te emailen of bellen. Je kan ook inloggen op je dashboard en daar een telefoon extensie aanmaken.

Je kan ook telefoon extensies aanmaken met telefoons in een ander land. Zo kan je een virtueel callcenter programmeren met collega's vanuit meerdere locaties.
Tevreden Belfabriek Klanten: