De voordelen op een rijtje

Combineren met andere functies

Omdat elk servicenummer een of meerdere eindbestemmingsnummers heeft, werkt de Eindbestemming wijzigen functie met alle nummers en in combinatie met alle andere functies. U hoeft dus niets te veranderen aan uw huidige telefoon infrastructuur wanneer u een nummer bij ons registreert.

Toch kunt u in sommige gevallen, door slimme combinaties, meer halen uit uw servicenummer. Zo kunt u het wijzigen van de eindbestemming combineren met –of vervangen door– andere functies. Als u bijvoorbeeld alleen op vaste tijden bereikbaar bent, zult u de openingstijden willen configureren. Wanneer bellers op een tijdstip daarbuiten bellen, horen ze een door u geüploade gesloten-tekst en worden eventueel doorverbonden met uw digitale antwoordapparaat.

Als u tijdens feestdagen en in vakantieperiodes uw telefonische dienstverlening tijdelijk staakt, is het niet nodig om uw eindbestemmingsnummer te wijzigen. In plaats daarvan geeft u in uw Feestdagenkalender aan wanneer uw servicenummer naar een ander nummer doorverbindt of een afwezigheidsbericht afspeelt.

En zo zijn er nog veel meer combinaties te bedenken. Onze specialisten adviseren u graag.

Simpel en zonder extra kosten

Met een Belfabriek abonnement kunt u op elk gewenst moment uw eindbestemmings-nummers wijzigen zonder dat u iets extra betaalt.

U ziet het: bij de Belfabriek wijzigt u gemakkelijk en snel uw eindbestemmingsnummer, zodat u bellers zo goed mogelijk van dienst blijft. Deze dienst is automatisch beschikbaar voor alle klanten van de Belfabriek. Wilt u meer weten, belt u dan gerust met 0800-BELFABRIEK.

Bent u nog geen klant? Deze handige functionaliteit is één van de redenen waarom organisaties ervoor kiezen hun servicenummer bij de Belfabriek onder te brengen. Vergelijk de beschikbare nummersoorten en kies één van de beschikbare 0800, 0900, 088 of 085 nummers.

Volledige Controle

Als manager hoort u over elk aspect van uw organisatie controle te hebben. Om dat te kunnen doen, heeft u alle informatie op tijd nodig. Bij de Belfabriek heeft u de teugels in handen. Met real-time belstatistieken en de mogelijkheid om zelf uw eindbestemmingsnummer of uw nummerinstellingen te kunnen wijzigen, heeft u altijd volledige controle over uw servicenummer.

Realtime statistieken
Ontdek trends
Volledige controle
Instellingen wijzigen
Voice e-mail
Realtime statistieken

De grafische weergave van statistieken en de overzichtelijke top 10-lijsten worden constant bijgehouden. U ziet op dit moment wat er op de afdeling gebeurt.

Ontdek trends

Analyseer gesprekken op basis van gespreksduur, het aantal gesprekken of de drukste dagen. Aan de hand van deze trends past u met een gerust gevoel uw bezetting aan.

Altijd volledige controle

Waar u ook bent en hoe laat het ook is, via uw online dashboard schakelt u functies in of uit, of wijzigt u instellingen

Wijzigingen meteen actief

Bij de Belfabriek voeren wij veranderen vrijwel direct door. Zo kunt u altijd op tijd inspringen op bijvoorbeeld grote drukte.

Overal voicemail beluisteren

Da’s handig: ontvang voicemail per e-mail, zodat u direct na de drukte of na sluitingstijd actie kunt ondernemen.