Sluiten
Dé 0800 en 0900 telefoonmaatschappij van Nederland Bel gratis: phone  🇧🇪 0800-77 899   0800-235 3227 🇳🇱 0800-235 3227

Op werkdagen van 9 tot 17

Toon alles
Fm

Faxen in uw e-mail ontvangen regelt u eenvoudig

Bedrijven versturen verkooporders, facturen en contracten nog sporadisch per fax. Met Fax naar email komen die faxen handig in uw e-mail binnen. Dat scheelt weer een apparaat.

Fax naar email eenvoud ontvangen: fax to email

Ook in een tijd van e-mail blijft de faxmachine voor sommige bedrijven nog onmisbaar.

De fax naar email-functie van de Belfabriek is een eigentijdse oplossing waarmee u faxen aan uw digitale bedrijfsomgeving toevoegt.

Wist u dat een boel bezorg restaurants nog werken met een fax? Zodra er een order binnenkomt wordt deze automatisch geprint.
 

De voordelen

Faxmachines zijn inmiddels ouderwetse apparaten die een investering en onderhoud vergen. Ze kunnen maar één fax tegelijk ontvangen en het papier lijkt altijd op een ongunstig moment op te raken.

Fax-2-mail is de ideale oplossing voor bedrijven die regelmatig faxen moeten ontvangen.

Hieronder zetten wij de voordelen op een rijtje.


Uw fax altijd bereikbaar

Met Fax naar email kunt is uw faxlijn altijd bereikbaar doordat u meerdere faxen tegelijk kunt ontvangen. De faxlijn is dus nooit meer bezet.

Ontvang faxen als PDF

Ons platform zet ontvangen faxen om naar PDF formaat en verstuurd deze naar het door u opgegeven e-mail adres. Dat kan één enkel adres zijn, maar ook meerdere adressen.

Geen installatie en geen setup nodig

Met Fax naar Email van de Belfabriek hoeft u niets te installeren of op te zetten. U geeft aan welk nummer gebruikt moet worden en op welk e-mail adres u de faxen wilt ontvangen. U hebt dus geen faxtoestel of extra telefoonlijn nodig.

Ontvang faxen op elk moment, waar u ook bent

Doordat onze Fax naar Email functionaliteit faxen omzet in PDF bestanden die vervolgens per e-mail verstuurt worden, kunt u faxen ontvangen overal en op elk device waarop u e-mail kunt lezen.

Toepassingen

De Fax naar Email functie kan in combinatie met elke nummersoort gebruikt worden. Veel organisaties die al een 088-reeks in gebruik hebben, zetten bijvoorbeeld één nummer in om faxen te ontvangen.

Andere organisatie's registeren speciaal een 085- of een lokaal nummer, maar zelfs een gratis 0800-faxnummer is natuurlijk mogelijk.