Sluiten
Dé 0800 en 0900 telefoonmaatschappij van Nederland Bel ons: phone 0800-2353227 0800-2353227
Toon alles
Km

Keuzemenu

Je klanten of zakenrelaties hebben het liefst zo snel mogelijk iemand aan de lijn. Maar niet elke medewerker weet alle vragen te beantwoorden. Met een keuzemenu schakel je bellers zo snel mogelijk door naar de juiste persoon.

Een professioneel keuzemenu op je telefoonnummer instellen

Een keuzemenu bestaat in feite uit twee delen: een ingesproken tekst die bellers vertelt wat de geboden opties zijn en een computer die de keuzes verwerkt.

Bijvoorbeeld: "Heeft u vragen over uw factuur? Toets dan 3." Zo worden bellers snel doorverbonden en ontlast je de telefonist.

De voordelen


Het is in het belang van je bellers en van je eigen organisatie dat bellers snel geholpen worden. Wanneer je bellers een goed keuzemenu aanbiedt ervaren beide hier de voordelen van.

In één keer geholpen

Er is niets zo vervelend voor bellers als twee keer hetzelfde verhaal te moeten doen. Met een keuzemenu komen bellers direct bij de medewerker terecht die hen goed kan helpen.

Naadloze combinatie met andere functies

Een keuzemenu laat zich goed combineren met één van de andere functies in je pakket: een wachtrij, een gesloten-melding, het digitale antwoordapparaat of een meldtekst met informatie over uw openingstijden.

Rust op de afdeling

Een keuzemenu creëert rust op de afdeling; je medewerkers voeren alleen nog maar relevante gesprekken en hoeven bellers zo weinig mogelijk door te verbinden.

Opvang van belpieken

Een nummertoets hoeft niet altijd naar een medewerker te leiden. Bij grote drukte kunt je voor bepaalde zaken ook berichten opnemen of een vooraf opgenomen meldtekst afspelen. Zo worden bellers op een andere manier ook snel en efficient geholpen.

Eenvoudig te configureren

Een keuzemenu zet je eenvoudig op via het controle paneel Mijn Belfabriek. Probeer het meteen!

Wordt vandaag nog klant

Ben je nog geen klant van de Belfabriek? Bekijk in onze overzichtelijke nummershop dan welke nummers (0800, 0900, 085 of 088) vrij zijn. Heb je nog vragen? Bel ons dan gratis op 0800-2353227.

Volledige Controle

Als ondernemer hoor je over elk onderdeel van je organisatie controle te hebben. Bij de Belfabriek heb je alle gesprekken volledig onder controle. Met real-time belstatistieken en het feit dat alle functie's werken met al je telefoons - vast of mobiel, ISDN of VOIP- heb je altijd volledige controle over je telefonische bedrijfsingang.