Sluiten
Dé 0800 en 0900 telefoonmaatschappij van Nederland Bel ons: phone 0800-2353227 0800-2353227
Toon alles
Mb

De beschikbaarheid van een medewerker tonen op de website

Werk je met consulenten of adviseurs die elk een eigen specialiteit hebben? Zijn deze specialisten daarnaast niet allemaal tegelijk beschikbaar?

Als je jouw bellers wilt laten weten welke medewerker op dit moment beschikbaar is zal deze unieke functionaliteit van de Belfabriek je zeker bevallen!

De beschikbaarheid van een medewerker tonen op de website

Het gaat om een plugin die u eenvoudig in uw website installeert en waardoor bezoekers meteen zien met wie zij kunnen spreken.

Deze functionaliteit is zeer geschikt voor bijvoorbeeld advocaten, makelaars, fiscale adviseurs, technische hulp, of paragnosten.

Uw medewerkers melden zich aan via medewerker.belfabriek.nl of via onze Belfabriek Medewerker App voor iOS of Android.

Vanaf dat moment worden zij op uw website als ‘beschikbaar’ vermeld.

Wanneer zij een gesprek aannemen, verspringt hun status op uw website automatisch naar ‘bezet’.

Veel voordelen

Om de volgende redenen zijn organisaties zo te spreken over deze handige plugin.


Laat zien wie nú beschikbaar is

Wanneer je deze plugin hebt geïnstalleerd, zien bezoekers van jouw website meteen welke medewerker beschikbaar is. Nu bellen is direct spreken met de gewenste persoon.

Installatie kinderlijk eenvoudig

Een kind kan de was doen. Iedereen die een WordPress-plugin kan installeren en configureren kan met onze beschikbaarheid plugin overweg.

Direct te gebruiken

De installatie van deze plugin is niet alleen makkelijk, maar ook razendsnel. Je voert één code in en de beschikbaarheid van jouw medewerkers is direct zichtbaar voor bezoekers.

Jij bepaalt de uitstraling

Wil je alle medewerkers bij elkaar op één pagina, deel je ze liever in per categorie of specialiteit, of wil je er één per pagina? Het kan allemaal.

Consulenten worden personen

Dankzij deze plugin is een adviseur zijn niet langer een nummertje, maar een persoon van vlees en bloed. Met naam, foto en specialisatie staan de medewerkers op jouw website.

Werkt op alle devices

Slechts één vereiste

Onze plugin is gemaakt voor WordPress. Dit open-source contentmanagementsysteem (CMS) is het meest gebruikte platform voor nieuwe websites. Zowel particulieren als multinationals zetten WordPress in om een snelle en veilige site te garanderen.

Volledige Controle

Als ondernemer hoor je over elk onderdeel van je organisatie controle te hebben. Bij de Belfabriek heb je alle gesprekken volledig onder controle. Met real-time belstatistieken en het feit dat alle functie's werken met al je telefoons - vast of mobiel, ISDN of VOIP- heb je altijd volledige controle over je telefonische bedrijfsingang.