Veel voordelen

Om de volgende redenen zijn organisaties zo te spreken over deze handige plugin.

 • Laat zien wie nú beschikbaar is

  Wanneer u deze plugin heeft geïnstalleerd, zien bezoekers van uw website meteen welke medewerker beschikbaar is. Nu bellen is direct spreken met de gewenste persoon.

 • Installatie kinderlijk eenvoudig

  Een kind kan de was doen. Iedereen die een WordPress-plugin kan installeren en configureren kan met onze beschikbaarheid plugin overweg.

 • Direct te gebruiken

  De installatie van deze plugin is niet alleen makkelijk, maar ook razendsnel. U voert één code in en de beschikbaarheid van uw medewerkers is direct zichtbaar voor bezoekers.

 • U bepaalt de uitstraling

  Wilt u alle medewerkers bij elkaar op één pagina, deelt u ze liever in per categorie of specialiteit, of wilt u er één per pagina? Het kan allemaal.

 • Consulenten worden personen

  Dankzij deze plugin is een adviseur zijn niet langer een nummertje, maar een persoon van vlees en bloed. Met naam, foto en specialisatie staan de medewerkers op uw website.

De Belfabriek medewerker website plugin werkt zowel op uw desktop als mobiel.

Slechts één vereiste

Onze plugin is gemaakt voor WordPress. Dit open-source contentmanagementsysteem (CMS) is het meest gebruikte platform voor nieuwe websites. Zowel particulieren als multinationals zetten WordPress in om een snelle en veilige site te garanderen. Ook als uw site nog niet op WordPress draait, is het mogelijk om de plugin te installeren. Onze klantenservice legt u graag uit hoe dat werkt.

Eenvoudig medewerker beheer

Met onze Medewerker beschikbaarheid plugin voor Wordpress laat u zien welke medewerkers op dit moment beschikbaar zijn. Door de simpele configuratie heeft u binnen enkele minuten een werkend systeem waar u alleen nog tekst en foto's van uw medewerkers aan hoeft toe te voegen.
Elke medewerker krijgt automatisch ook een eigen pagina, die u volledig kunt optimalizeren voor zoekmachines

Beschikbare medewerkers
Perfecte SEO
Eenvoudige configuratie
Medewerker beheer
Alle medewerkers op één pagina

Bezoekers van uw site zien in één oogopslag welke medewerker beschikbaar is en wie in gesprek is.

Volledig geoptimalizeerd voor zoekmachines

Elke medewerker krijgt een eigen pagina, waardoor u per medewerker op andere zoektermen kunt optimaliseren. Zo weten bellers u het snelst te vinden.

Slechts één code

Met maar één code configureert u de plugin. Automatisch worden uw servicenummers en extensies geladen. U hoeft alleen nog maar medewerker informatie toe te voegen.

Zelf uw medewerkers beheren

U heeft het beheer van uw medewerkers helemaal in eigen hand. Hierdoor kunt u direct op wijzigingen inspringen.

Kies vandaag nog voor de Belfabriek

De beschikbaarheids-plugin voor medewerkers is slechts één van de vele extra functies die nummerhouders bij de Belfabriek genieten. Tegen een aantrekkelijke maandprijs richt u uw servicenummer helemaal in zoals u dat wenst, opdat uw klanten de best mogelijke ervaring hebben. Wacht daarom niet langer, maar leg uw servicenummer of bedrijfsnummer vandaag nog vast. Heeft u vragen, dan beantwoorden wij die met plezier op tel. 0800-BELFABRIEK (0800–23 53 227).