Sluiten
Dé 0800 en 0900 telefoonmaatschappij van Nederland Bel gratis: phone  🇧🇪 0800-77 899   0800-235 3227 🇳🇱 0800-235 3227

Op werkdagen van 9 tot 17

Toon alles
Ni

Nationaal en internationaal gesprekken afleveren

Nationaal en internationaal gesprekken afleveren? Geen probleem!

Nationaal en internationaal gesprekken afleveren waar u wilt

Inkomend belverkeer is bij De Belfabriek per definitie grenzeloos belverkeer. Oftewel: gesprekken worden afgeleverd waar u wilt. Dat mag in Amsterdam zijn. Maar ook op uw kantoor in Berlijn, New York of Londen. U kunt dus in iedere markt een sterke speler worden die klanten de service biedt waar ze op zitten te wachten: hyperlokaal.

Hoe zit dat?

Ons Interactive Voice Respons (‘IVR’) platform schakelt bellers probleemloos door naar de door u gewenste bestemming. In vaktermen: eindbestemming. Dat kan een lokaal, nationaal nummer zijn, maar ook een mobiele telefoon of een nummer in het buitenland. Dat biedt een heleboel voordelen. Zowel voor ‘bescheiden’ ZZP’ers als voor gerenommeerde corporates.

Om met die ZZP’er te beginnen: als u op een zonovergoten strand een belangrijk telefoontje op uw Belfabriek nummer wilt beantwoorden, kan dat. Of u nu een lokaal, 0800, 0900, 085 of 088 nummer heeft; als uw mobieltje niet te veel zand of zee heeft gehapt, komt het gesprek keurig binnen. Voor internationale bedrijven biedt deze service bovendien de mogelijkheid om buiten kantoortijd gesprekken door te prikken naar een offshore klantenservice.

Vestigingen in verschillende landen

Nog interessanter wordt het als uw organisatie in meerdere landen actief is. Inkomend belverkeer kan namelijk over die landen worden verspreid. Bijvoorbeeld om de werkdruk te verdelen of klanten geautomatiseerd door te verbinden met een medewerker die de juiste taal beheerst. Wat dat laatste betreft: door een meldtekst met keuzemenu te laten horen, kan de beller zelf kiezen in welke taal hij of zij te woord gestaan wil worden. Ons platform verzorgt de rest.

Bovendien kunnen we een virtueel callcenter optuigen, waarbij belverkeer volgens uw specificaties wordt verdeeld over diverse medewerkers of vestigingen in de doellanden. Daarbij bent én blijft u in control: in het Belfabriek controle paneel ziet u exact welke nummers in gebruik zijn, hoeveel gesprekken zijn verwerkt en waar die gesprekken uiteindelijk ‘landen’.

Flexibiliteit is ingebakken

Of u bellers nu tijdelijk naar een internationaal nummer door wilt laten schakelen of op zoek bent naar een permanente oplossing: flexibiliteit is ingebakken. Het is dus geen probleem om gesprekken soms op locatie 1 in land X te laten landen en andere keren op locatie 2 in land Y. Dergelijke aanpassingen worden dezelfde werkdag kosteloos door onze medewerkers doorgevoerd. Internationaal belverkeer afhandelen staat flexibiliteit dus geen seconde in de weg. Graag gedaan!