De 085/088/0800/0900 telefoonnummer maatschappij van Nederland

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588

Internationale telefonie

Nationaal of in andere landen telefoongesprekken afleveren? Geen probleem!

Onze afdeling internationale telefonie is er voor ondernemers en ondernemingen om de volgende internationale telecom oplossingen te realiseren:

  • internationale telefoonnummers in andere landen

  • afleveren van telefoongesprekken in andere landen

  • slim routeren van telefoongesprekken over meerdere vestigingen in meerdere landen en internationale vestigingen onderling

  • informatie en begeleiding over lokale en internationale wetgeving met betrekking tot telecommunicatie en telefoonnummers

Internationale nummers

Wij helpen graag de kleine ondernemer die de eerste stappen wil zetten in een ander land door het openen van een extra internationaal telefoonnummer.

En wij helpen internationale (franchise) organisaties met het maken van een maatwerk oplossing voor het bereikbaar maken van de verschillende locatie's.

Hiertoe zijn wij zelf sinds 2022 ingeschreven als telecom operator in 14 landen. Wij zijn begonnen als een Nederlandse aanbieder en steeds verder gegroeid met onze klanten mee naar de andere Europese landen.

Zo kunnen wij ook jou professioneel helpen aan een telefoonnummer !

Bij ons dus geen telefoonnummer met lage kosten want 'alles gaat over Internet'.

Maar een degelijke oplossing waarbij wij lokale gesprekskosten en internationale tarieven betalen aan de lokale operator.

Zodat jij een perfect werkende oplossing krijgt in het buitenland met je internationale nummer.

Als je in meerdere landen operationeel bent en met meerdere providers werkt en op zoek bent naar een volledig op-maat gebouwde oplossing voor het inkomende belverkeer, dan zijn wij absoluut de aangewezen partij.

We kunnen ook een virtueel callcenter configureren waarbij belverkeer volgens jouw wensen wordt verdeeld over diverse medewerkers of vestigingen in de doellanden.

Daarbij ben én blijf jij in control: in het Belfabriek controle paneel zie je exact welke nummers in gebruik zijn, hoeveel gesprekken zijn verwerkt en waar die gesprekken uiteindelijk worden afgehandeld.

Heb je een eigen systeembeheerder en/of programmeur dan is toegang tot de code van het IVR platform ook een optie, zodat je zelf altijd wijzigingen kunt doorvoeren (C##).

Veelgestelde vragen:

Wij zijn de specialisten als het gaat om internationale nummers. Geregistreerd als telecomoperator in 14 landen, zijn we het best geplaatst om je aan een internationaal nummer te helpen.


Nummers in alle Europese landen, het VK en de VS zijn altijd op voorraad en binnen 1 werkdag actief. In andere landen werken we met lokale partners en kan het langer duren. Dit hangt ook af van de plaatselijke wetgeving.


Dit hangt af van het land. Voor een Frans nummer heb je een lokaal kantoor nodig, voor een Engels nummer geen kantoor in het Verenigd Koninkrijk. Dit verschilt per land en ook per type nummer. Neem gewoon contact met ons op met je wensen en we zoeken het samen met je uit.


De beste manier om collega's in het buitenland te bereiken is om een lokaal mobiel nummer te nemen en dat aan ons door te geven. Wij sturen inkomende gesprekken dan door naar dit mobiele nummer. Zo creëren we een virtuele belgroep die meerdere landen omspant.


Wij routeren internationale gesprekken via de telefoonnetwerken en betalen interconnectiekosten en internationale tarieven. Je bent dus verzekerd van een solide zakelijke oplossing. Wij bieden geen budgetoplossing, noch behandelen wij telefonieverkeer via internet.


Indien gewenst kunnen we dezelfde dag nog een internationaal nummer activeren. Vaak duurt het iets langer omdat we ook een menu, wachtrij en openingstijden moeten configureren.


Als je ons de lijst geeft van landen waar je internationale nummers wilt, kunnen we dat voor je doen.


Wij zijn als telecomoperator geregistreerd in 14 landen en kunnen lokale nummers en regionale nummers leveren voor lokale vestigingen in al deze landen. We kunnen dus de Europese operator voor je zijn en je een overzicht geven van al je internationale nummers.


We kunnen een Europees telefonieplan opzetten en beheren in overleg met onze eigen systeembeheerders en programmeurs, zodat je volledige controle en toegang hebt tot het interconnectie- en telefonieplatform.


Vanaf januari 2023 zijn we geregistreerd in Nederland, België, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Bulgarije, Polen, Italië, Griekenland, Spanje, Zweden, Finland, Frankrijk en Ierland (VK). We hebben ook een uitstekende en betrouwbare partner in Noord-Amerika.

Tevreden Belfabriek Klanten: