Direct online uw eigen 085/088/0800 of 0900 nummers registreren

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899

Piekverkeer opvang

Een enorm succesvolle marketingactie? Free publicity in landelijke media? Een Google Ads campagne die goed scoort? Lovende recensies op een vergelijkingssite? Geen probleem!

Er zijn allerlei redenen waarom het inkomende telefoonverkeer plotseling kan pieken. Hoewel dat natuurlijk goed nieuws is – hoe meer mensen uw organisatie weten te vinden, hoe beter – is het wel essentieel dat al die bellers goed worden geholpen. Maar hoe?

Een traditionele telefooncentrale is niet de oplossing. Die heeft namelijk altijd een beperkte capaciteit. Bij De Belfabriek ontstaat dat probleem niet. Als het ineens drukker wordt, blijven gesprekken gewoon binnenkomen. Dat is het voordeel van onze cloud service en de directe interconnectie met diverse telefoonnetwerken. Bovendien kunnen we het verkeer optimaal verdelen en ‘prikken’ we binnen no time functionaliteiten bij, zoals een wachtrij of routering naar een ander filiaal of een call center..

Opvang gegarandeerd, ook bij topdrukte

Hoewel onze basiscapaciteit enorm is, kunnen er situaties ontstaan dat het netwerk ‘volloopt’. Voor de oudere lezers: het zogenaamde Soundmixshow effect. Maar zelfs bij duizenden telefoongesprekken, kunnen we dit voor u opvangen. Namelijk door die gesprekken speciale signalen mee te geven, waardoor ze over een ander (los) netwerk worden gerouteerd. Ja, hier geldt een toeslag voor, maar de kans dat u er ooit mee te maken krijgt, is nihil. In veruit de meeste gevallen – ook bij landelijke promoties van grote organisaties – voldoen onze standaard telefonie oplossingen prima. Laat die drukte maar komen dus!

Wel drukker, niet duurder

Meer goed nieuws: het aan- of uitzetten van bijvoorbeeld een wachtrij gaat niet alleen snel, maar kost bovendien niks extra. Die optie – en vele andere handige faciliteiten – zijn namelijk inbegrepen in het Belfabriek abonnement. Dus wilt u dat uw nummer altijd over voldoende binnenkomende capaciteit beschikt? En bij drukte gesprekken flexibel routeren en/of via een wachtrij afhandelen? De Belfabriek vangt de drukte graag voor u op!

Activeer uw drukte opvang functionaliteit

De drukte opvang is inbegrepen bij uw Belfabriek abonnement. U kunt deze functionaliteit op elk gewenst moment activeren zonder dat u iets extra betaalt.

Voor meer informatie of het activeren van een drukte opvang, neemt u contact op met onze klantenservice op 0800-235 3227.

Nog geen klant? Onze complete pakketten met alle extra’s zijn toegankelijk voor eigenaren van 0800- en 0900-nummers, maar ook voor de houders van 085- en 088-nummers. Bel ons voor meer informatie op 0800-235 3227.