Sluiten
Dé 0800 en 0900 telefoonmaatschappij van Nederland Bel gratis: phone  🇧🇪 0800-77 899   0800-235 3227 🇳🇱 0800-235 3227

Op werkdagen van 9 tot 17

Toon alles
Sk

Verzend online SMS'jes met onze handige SMS tool

Voor korte berichten naar uw klanten vormen SMS’jes een prima medium. Maar hoe verstuur u deze naar grote groepen?

De SMS-tool van de Belfabriek is een ware uitkomst.

Verzend eenvoudig SMS'jes met onze handige SMS tool naar een of meerdere ontvangers

Vanuit uw vertrouwde online omgeving beheert u eenvoudig contacten, groepen en smsberichten. Dat is niet alleen prettiger, maar werkt ook stukken sneller dan wanneer u dit op een mobiele telefoon zou doen.

Maak contacten aan en deel deze logisch in in verschillende sms-lijsten en groepen. U kunt uw sms berichten direct versturen of op een later tijdstip.

Wilt u een koppeling tussen uw software-pakket en ons sms platform? Geen probleem: we zetten deze sms-koppeling snel voor u op.

De voordelen


Makkelijker typen

Een SMS-versturen vanaf de computer met gebruikmaking van een toetsenbord is stukken makkelijker dan SMS’en met een mobiele telefoon.

Maak indruk

Ontvang u meer e-mails of SMS’jes? U begrijpt: een kort en krachtig SMS-bericht maakt een grotere indruk dan alwéér een e-mail.

Stel groepen samen

Verschillende SMS’jes voor verschillende doelgroepen? Geen probleem. U stelt zelf smsgroepen samen in uw online dashboard.

Verzenden wanneer u wilt

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u uw smsberichten tijdig wilt inplannen. Bij het opstellen van het SMS-bericht kunt u zelf de datum en het tijdstip van verzending bepalen.

Ook voor intern gebruik

Belangrijk nieuws binnen uw organisatie? Stel alle medewerkers snel en makkelijk op de hoogte met de SMS-tool.

Integreer met uw eigen systeem

Dankzij de sms-API is het mogelijk de SMS-tool in uw eigen systeem te integreren. Stuur bijvoorbeeld automatisch een SMS-bevestiging wanneer een klant zich aanmeldt.

Toepassingen van de SMS-klapper

Klanten van de Belfabriek gebruiken de SMS-klapper op allerlei originele manieren. Feliciteer een klant of collega bijvoorbeeld met zijn of haar verjaardag, stuur een reminder als iemand nog geen contract heeft ondertekend of stel een groep klanten op de hoogte van een nieuwe service. 

SMS-functie op maat: API

Om uitgebreide functies mogelijk te maken, bieden wij onze klanten toegang tot de Application Programming Interface (API) van de SMS-klapper. Hiermee kunt u SMS-berichten vanuit uw eigen omgeving versturen. Eén van onze klanten zet de SMS-klapper API in om bevestigingen van telefonisch gemaakte afspraken per SMS naar klanten te sturen. Handig wanneer bellers geen pen en papier bij de hand hebben, en tevens een slimme manier om codes, data, telefoonnummers en andere geheugensteuntjes te versturen.

api.belfabriek.nl/sms/send?action=send&response_format=json&username=&password=&destination=%2B3161234567&schedule=now&message=Die+SMS-Klapper+van+de+Belfabriek+is+uniek.