Direct online je eigen 085/088/0800/0900 nummers registreren !

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899

SMS verzend tool

Voor korte berichten naar je klanten vormen SMS’jes een prima medium. Maar hoe verstuur je deze naar grote groepen? De SMS-tool van Belfabriek is een ware uitkomst.

Vanuit je vertrouwde online omgeving beheer jij eenvoudig contacten, groepen en smsberichten. Dat is niet alleen prettiger, maar werkt ook stukken sneller dan wanneer je dit op een mobiele telefoon zou doen.

Maak contacten aan en deel deze logisch in in verschillende sms-lijsten en groepen. Je kunt sms berichten direct versturen of op een later tijdstip.

Wil jij een koppeling tussen je software-pakket en ons sms platform? Geen probleem: we zetten deze sms-koppeling snel voor je op !

De voordelen


Makkelijker typen

Een SMS-versturen vanaf de computer met toetsenbord is stukken makkelijker dan SMS’en met een mobiele telefoon.


Maak indruk

Ontvang jij meer e-mails of SMS’jes? Je begrijpt: een kort en krachtig SMS-bericht maakt een grotere indruk dan alwéér een e-mail.


Stel groepen samen

Verschillende SMS’jes voor verschillende doelgroepen? Geen probleem. Jij stelt zelf smsgroepen samen in het online dashboard.


Ook voor intern gebruik

Belangrijk nieuws binnen je bedrijf ? Stel alle collega's snel en makkelijk op de hoogte met de SMS-tool.

Toepassingen van de SMS tool

Klanten van Belfabriek gebruiken de SMS tool op allerlei originele manieren. Feliciteer een klant of collega bijvoorbeeld met zijn of haar verjaardag, stuur een reminder als iemand nog geen contract heeft ondertekend of stel een groep klanten op de hoogte van een nieuwe service !

Gelukkige Belfabriek klanten: