Direct online je eigen 085/088/0800/0900 nummers registreren !

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899

SMS verzend tool

Voor korte berichten naar je klanten vormen SMS'jes een prima medium. Maar hoe verstuur je deze naar grote groepen? De SMS-tool van Belfabriek is een ware uitkomst.Vanuit je vertrouwde online omgeving beheer jij eenvoudig contacten, groepen en smsberichten. Dat is niet alleen prettiger, maar werkt ook stukken sneller dan wanneer je dit op een mobiele telefoon zou doen.

Maak contacten aan en deel deze logisch in in verschillende sms-lijsten en groepen. Je kunt sms berichten direct versturen of op een later tijdstip.

Wil jij een koppeling tussen je software-pakket en ons sms platform? Geen probleem: we zetten deze sms-koppeling snel voor je op met onze sms api.

Wil je naast sms ook spraakberichten versturen ook dan hebben wij voor jou de juiste oplossing. Bij een spraakbericht wordt de ontvanger daadwerkelijk opgebeld door onze computer en dan wordt er een voice memo afgespeeld. Dit is bij een ramp of noodsituatie vaak beter dan een sms, omdat je hierbij niet zeker weet dat deze direct wordt gelezen.

De voordelen


Een SMS-versturen vanaf de computer met toetsenbord is stukken makkelijker dan SMS'en met een mobiele telefoon. Je kan eenvoudiger berichten voorbereiden op je desktop en als online sms versturen.


Maak indruk

Ontvang jij meer e-mails of SMS'jes? Korte en krachtig sms berichten maken een grotere indruk dan alwéér een e-mail. Zeker als deze via een vertrouwd sms platform wordt verstuurd.


Stel groepen samen

Verschillende sms berichten voor verschillende doelgroepen? Geen probleem. Jij stelt zelf smsgroepen samen in het online dashboard.


Ook voor intern gebruik

Belangrijk nieuws binnen je bedrijf ? Stel alle collega's snel en makkelijk op de hoogte met sms berichten of spraakberichten.

Toepassingen van de SMS tool

Klanten van Belfabriek gebruiken de SMS tool op allerlei originele manieren. Feliciteer een klant of collega bijvoorbeeld met zijn of haar verjaardag, stuur een reminder als iemand nog geen contract heeft ondertekend of stel een groep klanten op de hoogte van een nieuwe service ! Met onze software bereik je altijd snel de juiste ontvanger en verstuur je snel een bericht.

Veelgestelde vragen:

Je kan via onze sms api eenvoudig sms versturen vanuit je software pakket.


Een sms komt direct aan bij de ontvanger in de berichten app op de mobiele telefoon. Er is geen vertraging bij het verzenden, wij verzenden realtime.


Je kan zoveel sms'jes versturen als je wilt. Sms'en valt onder onze Fair Use Policy, als je heel veel online sms verstuurt dan berekenen wij 10 cent per sms.


Je kan als je een telefoonnummer bij ons afneemt dit nummer instellen in de sms tool. De klanten herkennen dan jouw telefoonnummer en hierdoor verhoog en verbeter je de leesbaarheid en reactiesnelheid bij je klanten als zij meldingen ontvangen.


Je kan nationale en lokale telefoonnummers gebruiken bij WhatsApp van Belfabriek voor het zenden en ontvangen van WhatsApp messages. WhatsApp heeft hiervoor een eigen tool om dit te beheren.
Gelukkige Belfabriek klanten: