Direct online uw eigen 085/088/0800 of 0900 nummers registreren

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899

SMS tool

Voor korte berichten naar uw klanten vormen SMS’jes een prima medium. Maar hoe verstuurt u deze naar grote groepen? De SMS-tool van de Belfabriek is een ware uitkomst.

Vanuit uw vertrouwde online omgeving beheert u eenvoudig contacten, groepen en smsberichten. Dat is niet alleen prettiger, maar werkt ook stukken sneller dan wanneer u dit op een mobiele telefoon zou doen.

Maak contacten aan en deel deze logisch in in verschillende sms-lijsten en groepen. U kunt uw sms berichten direct versturen of op een later tijdstip.

Wilt u een koppeling tussen uw software-pakket en ons sms platform? Geen probleem: we zetten deze sms-koppeling snel voor u op.

De voordelen


Makkelijker typen

Een SMS-versturen vanaf de computer met gebruikmaking van een toetsenbord is stukken makkelijker dan SMS’en met een mobiele telefoon.


Maak indruk

Ontvang u meer e-mails of SMS’jes? U begrijpt: een kort en krachtig SMS-bericht maakt een grotere indruk dan alwéér een e-mail.


Stel groepen samen

Verschillende SMS’jes voor verschillende doelgroepen? Geen probleem. U stelt zelf smsgroepen samen in uw online dashboard.


Verzenden wanneer u wilt

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u uw smsberichten tijdig wilt inplannen. Bij het opstellen van het SMS-bericht kunt u zelf de datum en het tijdstip van verzending bepalen.


Ook voor intern gebruik

Belangrijk nieuws binnen uw organisatie? Stel alle medewerkers snel en makkelijk op de hoogte met de SMS-tool.

Toepassingen van de SMS tool

Klanten van de Belfabriek gebruiken de SMS tool op allerlei originele manieren. Feliciteer een klant of collega bijvoorbeeld met zijn of haar verjaardag, stuur een reminder als iemand nog geen contract heeft ondertekend of stel een groep klanten op de hoogte van een nieuwe service.