Sluiten
Dé 0800 en 0900 telefoonmaatschappij van Nederland Bel ons: phone 0800-2353227 0800-2353227
Toon alles
Sk

Verzend eenvoudig SMS met onze SMS-klapper

Voor korte berichten naar je klanten vormen SMS’jes een prima medium. Maar hoe verstuur je deze naar grote groepen?

De SMS-klapper van de Belfabriek is een ware uitkomst.

Verzend eenvoudig SMS met onze SMS-klapper

Vanuit je vertrouwde online omgeving van Mijn Belfabriek beheer je eenvoudig de ontvangers en de berichten. Dat is niet alleen prettiger, maar werkt ook stukken sneller dan wanneer je op de klassieke manier (met je mobiele telefoon) te werk gaat. De voordelen hiervan zijn talrijk.

De voordelen


Makkelijker typen

Een SMS-versturen vanaf je computer met gebruikmaking van een toetsenbord is stukken makkelijker dan SMS’en met een mobiele telefoon.

Maak indruk

Ontvang je meer e-mails of SMS’jes? Je begrijpt het al: een kort en krachtig SMS-bericht maakt een grotere indruk dan alwéér een e-mail.

Stel groepen samen

Verschillende SMS’jes voor verschillende doelgroepen? Geen probleem. Je stelt zelf groepen samen in je online dashboard.

Verzenden wanneer je wil

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je berichten tijdig wilt inplannen. Bij het opstellen van het SMS-bericht kun je zelf de datum en het tijdstip van verzending bepalen.

Ook voor intern gebruik

Belangrijk nieuws binnen je organisatie? Stel alle medewerkers snel en makkelijk op de hoogte met de SMS-klapper.

Integreer in je eigen systeem

Dankzij de API is het mogelijk de SMS-klapper in je eigen systeem te integreren. Stuur bijvoorbeeld automatisch een SMS-bevestiging wanneer een klant zich aanmeldt.

Toepassingen van de SMS-klapper

Klanten van de Belfabriek gebruiken de SMS-klapper op allerlei originele manieren. Feliciteer een klant of collega bijvoorbeeld met zijn of haar verjaardag, stuur een reminder als iemand nog geen contract heeft ondertekend of stel een bepaalde groep klanten op de hoogte van een nieuwe service. Je kunt ongetwijfeld nog meer toepassingen voor deze handige tool bedenken.

 

SMS-functie op maat: API

Om uitgebreide functies mogelijk te maken, bieden wij onze klanten toegang tot de Application Programming Interface (API) van de SMS-klapper. Hiermee kun je SMS-berichten vanuit je eigen omgeving versturen. Eén van onze klanten zet de SMS-klapper API in om bevestigingen van telefonisch gemaakte afspraken ook per SMS naar klanten te sturen. Handig wanneer bellers geen pen en papier bij de hand hebben, en tevens een slimme manier om codes, data, telefoonnummers en andere geheugensteuntjes te versturen.

api.belfabriek.nl/sms/send?action=send&response_format=json&username=&password=&destination=%2B3161234567&schedule=now&message=Die+SMS-Klapper+van+de+Belfabriek+is+uniek.

Volledige Controle

Als ondernemer hoor je over elk onderdeel van je organisatie controle te hebben. Bij de Belfabriek heb je alle gesprekken volledig onder controle. Met real-time belstatistieken en het feit dat alle functie's werken met al je telefoons - vast of mobiel, ISDN of VOIP- heb je altijd volledige controle over je telefonische bedrijfsingang.