De voordelen

Toepassingen van de SMS-klapper

Klanten van de Belfabriek gebruiken de SMS-klapper op allerlei originele manieren. Feliciteer een klant of collega bijvoorbeeld met zijn of haar verjaardag, stuur een reminder als iemand nog geen contract heeft ondertekend of stel een bepaalde groep klanten op de hoogte van een nieuwe service. U kunt ongetwijfeld nog meer toepassingen voor deze handige tool bedenken.

SMS-functie op maat: API

Om uitgebreide functies mogelijk te maken, bieden wij onze klanten toegang tot de Application Programming Interface (API) van de SMS-klapper. Hiermee kunt u SMS-berichten vanuit uw eigen omgeving versturen. Eén van onze klanten zet de SMS-klapper API in om bevestigingen van telefonisch gemaakte afspraken ook per SMS naar klanten te sturen. Handig wanneer bellers geen pen en papier bij de hand hebben, en tevens een slimme manier om codes, data, telefoonnummers en andere geheugensteuntjes te versturen. 

api.belfabriek.nl/sms/send?action=send&response_format=json&username=&password=&destination=%2B3161234567
&schedule=now&message=Die+SMS-Klapper+van+de+Belfabriek+is+uniek.

Hoe het werkt

Nummerhouders hebben toegang tot de SMS-klapper via hun online dashboard Mijn Belfabriek. Beweeg na het inloggen uw muis over de link in het hoofdmenu en u ziet de verschillende opties, waaronder het beheer van contacten, het samenstellen van contact groepen en het bekijken van de verzendgeschiedenis.

SMS versturen
Verzendgeschiedenis
Contacten
Groepsbeheer
Makkelijk en eenvoudig

SMS'en opmaken en verzenden kan haast niet makkelijker dan met onze SMS-Klapper.

Overzichtelijk

Alle verzonden berichten op een rij, in een handig, historisch overzicht.

Contacten beheer

Voor wanneer u vaker SMS'en naar de zelfde contacten stuurt.

Zelf groepen beheren

Moet u regelmatig SMS'en sturen naar vaste groepen medewerkers of klanten? Met groepsbeheer heeft u dat volledig onder controle.

Wordt vandaag nog klant

Meer weten over deze bijzondere functie? Neemt u dan contact op met klantenservice@belfabriek.nl of bel ons op 0800-BELFABRIEK.

Bent u nog geen klant, dan nodigen wij u uit om onze concurrerende tarieven voor 0800-0900-, 088- of 085-nummers te bekijken. Dan ziet u meteen welke nummers u vandaag nog bij ons kunt registreren.