De voordelen

Hoe ziet een e-mailrapportage eruit?

Met statistieken e-mail rapportages ziet u in een oogopslag hoe uw servicenummer het doet.

Ontvang morgen al uw eerste rapportage

Net als alle andere functies bij de Belfabriek, stelt u de e-mailrapportages
gemakkelijk en snel in.

Ga hiervoor naar de Nummerinstellingen in Mijn Belfabriek. Hier vindt u alle instellingen van uw servicenummer, en dus ook die voor Statistieken e-mailrapportages.
Wanneer u de functionaliteit inschakelt, verschijnen vanzelf de opties voor e-mail adres en zend-frequentie.

Bent u nog geen klant, bekijk dan eens in onze online shops welke 0800-, 0900-, 085- of 088-nummers nog beschikbaar zijn. Voor vragen of bestellingen kunt u ons ook telefonisch bereiken: 0800-BELFABRIEK.

Volledige Controle

Als manager hoort u over elk aspect van uw organisatie controle te hebben. Om dat te kunnen doen, heeft u alle informatie op tijd nodig. Bij de Belfabriek heeft u de teugels in handen. Met real-time belstatistieken en de mogelijkheid om zelf uw eindbestemmingsnummer of uw nummerinstellingen te kunnen wijzigen, heeft u altijd volledige controle over uw servicenummer.

Realtime statistieken
Ontdek trends
Volledige controle
Instellingen wijzigen
Voice e-mail
Realtime statistieken

De grafische weergave van statistieken en de overzichtelijke top 10-lijsten worden constant bijgehouden. U ziet op dit moment wat er op de afdeling gebeurt.

Ontdek trends

Analyseer gesprekken op basis van gespreksduur, het aantal gesprekken of de drukste dagen. Aan de hand van deze trends past u met een gerust gevoel uw bezetting aan.

Altijd volledige controle

Waar u ook bent en hoe laat het ook is, via uw online dashboard schakelt u functies in of uit, of wijzigt u instellingen

Wijzigingen meteen actief

Bij de Belfabriek voeren wij veranderen vrijwel direct door. Zo kunt u altijd op tijd inspringen op bijvoorbeeld grote drukte.

Overal voicemail beluisteren

Da’s handig: ontvang voicemail per e-mail, zodat u direct na de drukte of na sluitingstijd actie kunt ondernemen.