Direct online uw eigen 085/088/0800 of 0900 nummers registreren
   Bel gratis:
   0800-77 899
   0800-235 3227

   Statistieken per e-mail

   U registreert een bedrijfs- of servicenummer om uw klanten beter van dienst te zijn. Maar hoe meet u de binnenkomende gesprekken op uw telefoonnummer? Onze uitgebreide statistieken zijn één van de belangrijkste functies van de Belfabriek.

   Behalve uw belstatistieken online te bekijken via uw controlpanel, kunt u ervoor kiezen om ze dagelijks of wekelijks per e-mail te ontvangen.

   De belstatistieken per e-mail geven u een samenvatting van de belangrijkste statistieken zoals: gespreksduur, locaties van de bellers en verloop van het aantal gesprekken naar dag van de week.

   Zo ziet u in 1 oogopslag precies wat de drukste tijden van de dag zijn, de drukste dagen van de week en wie u het meest belt.

   De voordelen


   Automatische rapporten

   Laat de belstatistieken naar u toe komen. U ontvangt de rapportages stipt elke dag of week in uw email.


   Kies zelf wanneer

   Hoe vaak u de rapportages ontvangt stelt u zelf in. U kunt kiezen uit een dagelijks, wekelijks of maandelijks overzicht van de belstatistieken.


   Meerdere ontvangers

   Behalve uzelf kunnen de belstatistieken ook andere partijen informeren. Laat collega's meekijken door meerdere mailadressen toe te voegen.

   Ontvang morgen al uw eerste rapportage

   Net als alle andere functies bij de Belfabriek stelt u de e-mailrapportages gemakkelijk en snel in.

   Bekijk op onze nummerpagina's welke 0800-, 0900-, 085- of 088-nummers nog beschikbaar zijn. Voor vragen of bestellingen kunt u ons ook telefonisch bereiken: 0800-235 3227.