Sluiten
Dé 0800 en 0900 telefoonmaatschappij van Nederland Bel ons: phone 0800-2353227 0800-2353227
Toon alles
Se

Statistieken
E-mailrapportages

Je registreert een bedrijfsnummer of servicenummer om je klanten beter van dienst te zijn en je omzet te verhogen. Maar hoe meet je de prestaties van je telefoonnummer? Inderdaad, door de cijfers te analyseren. Daarom zijn de uitgebreide statistieken één van de belangrijkste functies van de Belfabriek.

Onze handige belstatistieken E-mailrapportages

Behalve je statistieken online te bekijken via Mijn Belfabriek, kun je ervoor kiezen om ze periodiek per e-mail te ontvangen.

De zogeheten Statistieken e-mailrapportages geven je een samenvatting van de belangrijkste statistieken zoals: gespreksduur, locaties van de bellers en verloop van het aantal gesprekken naar dag van de week.

De voordelen


Automatische rapporten

Laat de belstatistieken naar je toe komen. Je ontvangt de rapportages punctueel in je mailbox en bepaalt zelf wat het beste moment is om deze te bekijken.

Kies zelf wanneer

Hoe vaak je de rapportages ontvangt stel je zelf in. Je kunt kiezen uit een dagelijks, wekelijks of maandelijks overzicht van de belstatistieken

Meerdere ontvangers

Behalve jezelf kunnen de statistieken ook andere partijen informeren. Laat aandeelhouders of andere managers meekijken door meerdere mailadressen toe te voegen.

Hoe ziet een e-mailrapportage eruit?

 

Ontvang morgen al je eerste rapportage

Net als alle andere functies bij de Belfabriek stel je de e-mailrapportages gemakkelijk en snel in.

Ga hiervoor naar de Nummerinstellingen in Mijn Belfabriek. Hier vindt je alle instellingen van al je telefoonnummers en dus ook die voor Statistieken e-mailrapportages. Wanneer je de functionaliteit inschakelt verschijnen vanzelf de opties voor e-mail adres en zend-frequentie dagelijks, wekelijks of maandelijks.

Ben je nog geen klant bekijk dan eens op onze nummerpagina's welke 0800-, 0900-, 085- of 088-nummers nog beschikbaar zijn. Voor vragen of bestellingen kun je ons ook telefonisch bereiken: 0800-2353227.

Volledige Controle

Als ondernemer hoor je over elk onderdeel van je organisatie controle te hebben. Bij de Belfabriek heb je alle gesprekken volledig onder controle. Met real-time belstatistieken en het feit dat alle functie's werken met al je telefoons - vast of mobiel, ISDN of VOIP- heb je altijd volledige controle over je telefonische bedrijfsingang.