Direct online je eigen 085/088/0800/0900 nummers registreren !

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899

Virtueel callcenter

Met een virtuele callcenter zorg jij ervoor dat bellers snel over de beschikbare collega's worden verdeeld: thuis, op kantoor of op welke plek dan ook.Verzamel de telefoonnummers die je collega's of partners hebben op vast of mobiel en voer deze in op de speciale belteam pagina.

Gesprekken worden op volgorde van binnenkomst verdeeld over iedereen die zich op beschikbaar heeft gezet op de pagina. Aanmelden en afmelden gaat eenvoudig en realtime, dus gaat iemand even op bezoek of met lunch dan kan diegene zich eenvoudig op niet beschikbaar zetten.

Zo bouw jij een virtueel callcenter in no-time en weten wij altijd naar wie wij binnenkomende telefoonoproepen mogen doorschakelen!De voordelen in het kort


Minimaliseer de wachttijd

Wie het eerst komt, die het eerst maalt. De verdeling van bellers volgens dit systeem houdt de gemiddelde wachttijd voor bellers zo kort mogelijk.


Bouw een virtueel team medewerkers

Waar je collega's zich ook bevinden: ze worden allemaal onderdeel van het virtuele callcenter en kunnen zich aan en afmelden via de app of webpagina.


Virtueel verdeling

Ook voor jouw telefonische medewerkers is het virtueel callcenter een uitkomst: de distributie van gesprekken maakt het te woord staan van bellers een gezamenlijke inspanning.

IJzersterke combinaties

Samen met de aan/afmeld functionaliteit rinkelt de telefoon alleen bij aangemelde collega's. En gecombineerd met de openingstijden kalender ben je maximaal bereikbaar voor bellers.

Profiteer van krachtige functies

Op zichzelf is het virtueel callcenter al indrukwekkend maar in combinatie met enkele van de andere functies zoals gesprekken opnemen of wachtrij die je bij Belfabriek krijgt biedt jij bellers een ervaring waar je de concurrent het nakijken mee geeft !

Alle extra functionaliteiten van Belfabriek kunnen op elk gewenst moment geactiveerd worden. Op die manier groeit een telefoonnummer van Belfabriek met jou en jouw organisatie mee !

Gelukkige Belfabriek klanten: