Sluiten
Dé 0800 en 0900 telefoonmaatschappij van Nederland Bel ons: phone 0800-2353227 0800-2353227
Toon alles
Vc

Virtueel callcenter

Met een virtueel callcenter zorg je ervoor dat bellers eerlijk en gelijkmatig over beschikbare medewerkers worden verdeeld.

Is het druk en zijn al je medewerkers in gesprek dan verbindt deze functie bellers door in volgorde van binnenkomst. De medewerker die het langst geen beller aan de lijn heeft gehad is als eerste aan de beurt.

Start eenvoudig en snel je eigen virtuele callcenter

Een tweede schakel mogelijkheid met het virtueel callcenter is het instellen van boxnummers.

Hierbij wordt voor elke medewerker een korte code, de zogeheten boxnummers, uitgegeven. In plaats van te wachten op de eerstvolgende medewerker die beschikbaar is, toetst een beller het vooraf verkregen boxnummer in.

De beller wordt daarna direct met de betreffende medewerker doorverbonden.

De voordelen in het kort


Minimaliseer de wachttijd

Wie het eerst komt, die het eerst maalt. De verdeling van bellers volgens dit systeem houdt de gemiddelde wachttijd voor bellers zo kort mogelijk.

Flexibele kalenders

In combinatie met andere functies creëer je een krachtig en veelzijdig belmenu, waarmee je bellers zo goed mogelijk van dienst bent.

Eerlijke verdeling

Ook voor je telefonisch medewerkers is het virtuele callcenter een uitkomst: de eerlijke distributie van gesprekken maakt het te woord staan van bellers een gezamenlijke inspanning.

IJzersterke combinaties

Samen met de Medewerker-login functionaliteit rinkelt de telefoon alleen bij ingelogde medewerkers. En gecombineerd met de Openingstijden- of de Feestdagenkalender creeër je een maximale bereikbaarheid voor je bellers.

Profiteer van krachtige functies

Op zichzelf is het virtuele callcenter al indrukwekkend, maar in combinatie met enkele van de andere functies die je bij de Belfabriek krijgt biedt je bellers een ervaring waar je de concurrent het nakijken mee geeft.

Alle extra functionaliteiten van de Belfabriek kunnen op elk gewenst moment geactiveerd worden. Je bepaalt zelf wanneer de tijd rijp is. Op die manier groeit een telefoonnummer van de Belfabriek met jou en je organisatie mee.

Nog geen klant? Welk type nummer je ook kiest: de maandelijkse basiskosten zijn hetzelfde.

Bekijk meteen welke 0800-, 0900-, 088- of 085-nummers nog beschikbaar zijn.

Volledige Controle

Als ondernemer hoor je over elk onderdeel van je organisatie controle te hebben. Bij de Belfabriek heb je alle gesprekken volledig onder controle. Met real-time belstatistieken en het feit dat alle functie's werken met al je telefoons - vast of mobiel, ISDN of VOIP- heb je altijd volledige controle over je telefonische bedrijfsingang.