Sluiten
Dé 0800 en 0900 telefoonmaatschappij van Nederland Bel ons: phone 0800-2353227 0800-2353227
Toon alles
Zg

Handig: alle gespreksstatistieken binnen je Google Analytics

Bekijk je belstatistieken binnen de vertrouwde omgeving van Google Analytics. Zo raadpleeg je de statistieken voor je servicenummer en je website op één plek.

Handig: alle gespreksstatistieken binnen je Google Analytics

Wat zijn Zoekmachine Gespreksstatistieken

Alle nummerhouders krijgen bij de Belfabriek toegang tot uitgebreide belstatistieken. Dit online dashboard dat onderdeel van Mijn Belfabriek uitmaakt laat zien hoe vaak mensen bellen, hoe lang gesprekken duren en waar men vandaan belt. Een onmisbare tool voor nummereigenaren, teamleiders en managers die hiermee hun dienstverlening kunnen stroomlijnen en in kunnen spelen op nieuwe ontwikkelingen.

Veel marketeers werken al met Google Analytics om de relaties tussen webstatistieken en online marketing bloot te leggen. Dankzij Zoekmachine Gespreksstatistieken kunnen marketeers zoals jij nu nog makkelijker de link naar inkomende belletjes leggen.

Voordelen van Zoekmachine Gespreksstatistieken

In tijden van toenemende concurrentie en nieuwe communicatiekanalen is informatie misschien wel je belangrijkste wapen. Het is dan ook wenselijk om je statistieken overzichtelijk bij elkaar te hebben. Zoekmachine Gespreksstatistieken maakt dat een fluitje van een cent, waarna je de volgende voordelen geniet.


Leg verbanden bloot

Hoeveel extra bellers krijg je als je online campagne voert met een bel-ons-nu-doelstelling? Leg al je statistieken nu makkelijker naast elkaar.

Volledig en krachtig

Google Analytics is het meest uitgebreide gratis webstatistieken-programma. Met Zoekmachine Gespreksstatistieken haal je nóg meer uit dit krachtige pakket.

Verhoog je rendement

Wat is de ROI van je marketingbudget? Vergelijk de online en telefonische statistieken om te zien welke campagnes het meest opleveren.

‘Set and forget’

Zoekmachine Gespreksstastistieken vraagt om een eenvoudige configuratie en vergt geen onderhoud. De belstatistieken komen automatisch en overzichtelijk in Google Analytics te staan.

Geheel gratis

Zoekmachine Gespreksstatistieken is een inbegrepen functie van de Belfabriek, de provider met misschien wel het grootste pakket aan functies en opties.

Vergelijk meerdere nummers

Meerdere online of offline campagnes met meerdere nummers? Laat alle belstatistieken in Google Analytics binnenkomen en zie welke nummers het beste presteren.

Activeer Zoekmachine Gespreksstatistieken vandaag nog

Je ziet het: er kleven heel wat voordelen aan het inschakelen van Zoekmachine Gespreksstatistieken. Dus waar wacht je op? Deze functie is geheel gratis en bespaart tijd en stress. Zoekmachine Gespreksstatistieken is eenvoudig in Mijn Belfabriek via Nummerinstellingen in te schakelen. Bekijk hier de handleiding.

Heb je nog vragen dan beantwoordt onze klantenservice die graag op tel. 0800–BELFABRIEK (0800–2353227).

 

Volledige Controle

Als ondernemer hoor je over elk onderdeel van je organisatie controle te hebben. Bij de Belfabriek heb je alle gesprekken volledig onder controle. Met real-time belstatistieken en het feit dat alle functie's werken met al je telefoons - vast of mobiel, ISDN of VOIP- heb je altijd volledige controle over je telefonische bedrijfsingang.