Sluiten
Dé 0800 en 0900 telefoonmaatschappij van Nederland Bel gratis: phone  🇧🇪 0800-77 899   0800-235 3227 🇳🇱 0800-235 3227

Op werkdagen van 9 tot 17

Toon alles
Zg

Google Analytics en uw belstatistieken

Bekijk uw belstatistieken binnen de vertrouwde omgeving van Google Analytics. Zo raadpleegt u de statistieken voor uw telefoonnummer en uw website op één plek.

Handig: alle gespreksstatistieken binnen Google Analytics

Google gespreksstatistieken

Alle nummerhouders krijgen bij de Belfabriek toegang tot uitgebreide belstatistieken. Dit online dashboard dat onderdeel van uw abonnement uitmaakt laat zien hoe vaak mensen bellen, hoe lang gesprekken duren en waar men vandaan belt. Een onmisbare tool voor nummereigenaren, teamleiders en managers die hiermee hun dienstverlening kunnen stroomlijnen en in kunnen spelen op nieuwe ontwikkelingen.

Veel marketeers werken al met Google Analytics om de relaties tussen webstatistieken en online marketing bloot te leggen. Dankzij de Google gespreksstatistieken kunnen zij nu nog makkelijker de link naar inkomende belletjes leggen.

Voordelen van Google gespreksstatistieken

In tijden van toenemende concurrentie en nieuwe communicatiekanalen is informatie misschien wel de belangrijkste tool. Het is dan ook wenselijk om uw statistieken overzichtelijk bij elkaar te hebben. Google Gespreksstatistieken maakt dat een fluitje van een cent.


Leg verbanden bloot

Hoeveel extra bellers krijgt u als u online campagne voert met een bel-ons-nu-doelstelling? Leg al uw statistieken nu makkelijker naast elkaar.

Volledig en krachtig

Google Analytics is het meest uitgebreide gratis webstatistieken-programma. Met Google gespreksstatistieken haalt u nóg meer uit dit krachtige pakket.

Verhoog uw rendement

Wat is de ROI van uw marketingbudget? Vergelijk de online en telefonische statistieken om te zien welke campagnes het meest opleveren.

‘Set and forget’

Google gespreksstastistieken vraagt om een eenvoudige configuratie en vergt geen onderhoud. De belstatistieken komen automatisch en overzichtelijk in Google Analytics te staan.

Geheel gratis

Google gespreksstatistieken is een inbegrepen functie van de Belfabriek

Vergelijk meerdere nummers

Meerdere online of offline campagnes met meerdere nummers? Laat alle belstatistieken in Google Analytics binnenkomen en zie welke nummers het beste presteren.

Activeer Google Gespreksstatistieken vandaag nog

Heeft u nog vragen dan beantwoordt onze klantenservice die graag op 0800-235 3227.