Wat is Zoekmachine Gespreksstatistieken

Alle nummerhouders krijgen bij de Belfabriek toegang tot uitgebreide belstatistieken. Dit online dashboard, dat onderdeel van Mijn Belfabriek uitmaakt, laat zien hoe vaak mensen u bellen, hoe lang gesprekken duren en waar men vandaan belt. Een onmisbare tool voor nummereigenaren, teamleiders en managers, die hiermee hun dienstverlening kunnen stroomlijnen en in kunnen spelen op nieuwe ontwikkelingen.

Veel marketeers werken al met Google Analytics om de relaties tussen webstatistieken en online marketing bloot te leggen. Dankzij Zoekmachine Gespreksstatistieken kunnen marketeers zoals u nu nog makkelijker de link naar belstatistieken leggen.

Voordelen van Zoekmachine Gespreksstatistieken

In tijden van toenemende concurrentie en nieuwe communicatiekanalen is informatie misschien wel uw belangrijkste wapen. Het is dan ook wenselijk om uw statistieken overzichtelijk bij elkaar te hebben. Zoekmachine Gespreksstatistieken maakt dat een fluitje van een cent, waarna u de volgende voordelen geniet.

Waarom de Belfabriek?

De Belfabriek is een provider die flink aan de weg timmert. Telefoonnummers zijn ons core product, waardoor wij constant investeren in nieuwe technologieën. Het resultaat zijn kraakheldere verbindingen en functies waarmee u uw zakelijke nummer of servicenummer nóg klantvriendelijker maakt.

Uiteraard zien wij u, de nummerhouder, niet over het hoofd. De integratie van belstatistieken met uw Google Analytics-account is daar een goed voorbeeld van.

Activeer Zoekmachine Gespreksstatistieken vandaag nog

U ziet het: er kleven heel wat voordelen aan het inschakelen van Zoekmachine Gespreksstatistieken. Dus waar wacht u op? Deze functie is geheel gratis en bespaart u tijd en stress. Zoekmachine Gespreksstatistieken is eenvoudig in Mijn Belfabriek via Nummerinstellingen in te schakelen. Bekijk hier de handleiding.

Heeft u nog vragen, dan beantwoordt onze klantenservice die graag op tel. 0800–BELFABRIEK (0800–23 53 227).

Volledige Controle

Als manager hoort u over elk aspect van uw organisatie controle te hebben. Om dat te kunnen doen, heeft u alle informatie op tijd nodig. Bij de Belfabriek heeft u de teugels in handen. Met real-time belstatistieken en de mogelijkheid om zelf uw eindbestemmingsnummer of uw nummerinstellingen te kunnen wijzigen, heeft u altijd volledige controle over uw servicenummer.

Realtime statistieken
Ontdek trends
Volledige controle
Instellingen wijzigen
Voice e-mail
Realtime statistieken

De grafische weergave van statistieken en de overzichtelijke top 10-lijsten worden constant bijgehouden. U ziet op dit moment wat er op de afdeling gebeurt.

Ontdek trends

Analyseer gesprekken op basis van gespreksduur, het aantal gesprekken of de drukste dagen. Aan de hand van deze trends past u met een gerust gevoel uw bezetting aan.

Altijd volledige controle

Waar u ook bent en hoe laat het ook is, via uw online dashboard schakelt u functies in of uit, of wijzigt u instellingen

Wijzigingen meteen actief

Bij de Belfabriek voeren wij veranderen vrijwel direct door. Zo kunt u altijd op tijd inspringen op bijvoorbeeld grote drukte.

Overal voicemail beluisteren

Da’s handig: ontvang voicemail per e-mail, zodat u direct na de drukte of na sluitingstijd actie kunt ondernemen.