Direct online je eigen 085/088/0800/0900 nummers registreren !

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899

Hosted telefonie oplossingen: incl. telefoontoestel

Plug & call hosted telefonie: betaalbaar, flexibel en schaalbaar!

Probeer vrijblijvend!

Bureautoestel

Een voorgeconfigureerd toestel voor een plug 'n' play ervaring

Softphone

Beantwoord gesprekken en bel uit vanaf je bestaande mobiele telefoon of computer

Webinterface

Beheer alle nummers en aansluitingen online

Mobiele apps

Zet jezelf op beschikbaar of niet beschikbaar om telefoongesprekken te ontvangen

Vast Nummer op Mobiel

Je gesprekken rechtstreeks op je mobiele telefoon

Het meest complete pakket voor de zakelijke gebruiker

Belfabriek Telefoon Systeem

Het meest moderne cloud telefonie systeem wat er is anno 2022. Werkt met alle toestellen: thuis en op kantoor, vast of mobiel.

Probeer vrijblijvend

Werkt Overal

Een telefoon systeem dat werkt voor alle collega's: thuis, op kantoor en onderweg!

Het nieuwste Voice-over-IP toestel voor op jouw bureau

Je zakelijke telefoonnummer op je mobiel

Installeer de Belfabriek software op je desktop computer of laptop en je kunt direct bellen met een headset

Installeer de Belfabriek app op je mobiel (Android/iOS)

Handig in Gebruik

Alles inbegrepen

Verschillende bedrijven hebben verschillende telefoonfunctie's nodig. Wij bieden ze allemaal, op elke locatie

 • Collega's laten bellen op de thuiswerkplek

 • Collega's laten bellen op kantoor

 • Alle toestellen kunnen onderdeel uitmaken van de groep

 • Bestaande mobiele toestellen maken ook deel uit van de groep

Ook inbegrepen:

 • Onze fantastische support: per telefoon en e-mail

 • Je beheert zelf, of wij beheren voor jou !

Uitrol & Installatie

De configuratie en verzending van de Voice-over-IP toestellen wordt gedaan vanuit ons eigen distributiecentrum. Zo ben je verzekerd van de nieuwste voorgeconfigureerde telefoons en een snelle levering. Wij versturen ze naar je bedrijfslocatie of naar de thuiswerkplekken van je collega's of naar verschillende kantoren in verschillende landen: je zegt het maar !

Je kunt eenvoudig uitbreiden en toestellen toevoegen. Ook nummers in andere landen zijn direct beschikbaar.

Voordelen

 • Makkelijk en snel de nieuwste toestellen op kantoor

 • Voorgeconfigureerd en op afstand door ons te beheren

 • Regelmatig nieuwe functie's en updates !

Probeer het Belfabriek systeem vandaag nog!

Een telefoonsysteem dat werkt voor al je collega's: op kantoor, thuis of onderweg !

Probeer nu

Hosted telefonie veelgestelde vragen

Hosted VoIP of hosted telefonie is een telefonie oplossing waarbij geen telefooncentrale-apparatuur ter plaatse nodig is. De VoIP toestellen maken op afstand verbinding via het internet, wat betekent dat je alleen nog een internetverbinding nodig hebt.

Bij hosted telefonie is de centrale ondergebracht in de cloud in plaats van op kantoor. Het is ideaal voor kleine en grote ondernemers.

Bij een traditioneel telefoonsysteem daarentegen staat het systeem bij op locatie en wordt deze rechtstreeks aangesloten op een ISDN-lijn. Voor alle inkomende gesprekken heeft elk personeelslid een vaste bureautelefoon nodig binnen deze locatie.

Met gehoste telefonie kan het gesprek worden ontvangen op een bureautelefoon op kantoor, maar ook op de thuislocatie of onderweg op jouw mobiel!

Het belangrijkste verschil tussen gehoste telefonie en een ouderwetse telefooncentrales is hun locatie. Traditionele telefooncentrales is hardware die zich op jouw kantoorlocatie zelf bevind. Een gehost telefoonsysteem bevindt zich in de cloud.

Technisch gezien is een gehost telefoonsysteem een veel uitgebreider op locatie systeem dat is verplaatst naar een datacenter, en jouw bedrijf kan er verbinding mee maken via het internet in plaats van telefoonlijnen. Dit is mogelijk doordat de internetverbindingen tegenwoordig zeer stabiel en snel zijn.


Een grote zorg van veel bedrijven die erover denken om over te stappen op hosted telefonie is dat het totaal anders is, en dat ze daardoor het hele telefonie systeem moeten veranderen. Dit is niet het geval.

Vanuit het oogpunt van de gebruiker zijn de twee zeer vergelijkbaar. Het blijft een telefoon op het bureau waarmee je kunt bellen en gebeld. Met dezelfde telefoonfuncties zoals wachten, doorschakelen, doorverbinden en een keuzemenu.

Thuiswerken en onderweg goed bereikbaar zijn is er echter door de cloud extra bijgekomen.

1. Bedrijven besparen doorgaans tussen 40% en 90% op de kosten van hun telefooncentrale wanneer zij overstappen op hosted telefonie.


2. Hosted VoIP diensten vereisen niet dat klanten dure apparatuur op locatie beheren en onderhouden, waardoor u meer tijd en budget overhoudt om u te richten op het runnen van uw bedrijf.


3. Hosted telefonie systemen bieden vaak een grotere mobiliteit in het beheer en gebruik van uw telefoonsysteem. Online portals zorgen voor snellere wijzigingen aan uw systeem, en met de smartphone-app beschikbaar voor iPhone en Android kunt u uw zakelijke gesprekken onderweg voeren en ontvangen.

De voordelen van bedrijfsmatige hosted telefonie beknopt samengevat:

 • Geen kapitaaluitgaven vooraf

 • Eenvoudige upgrades

 • Betere dienstverlening

 • Betere schaalbaarheid

 • Gemakkelijker aan te passen en te personaliseren

 • Medewerkers productiever

 • Gemakkelijker te beheren en te administreren

 • Onmiddellijke toegang tot innovatieve nieuwe bedrijfsoplossingen en -toepassingen

Al met al zult u merken dat hosted telefonie veel voordeliger is dan traditionele telefonie. U zult minder uitgeven aan infrastructuur, onderhoud en gesprekstarieven (vooral internationale bestemmingen). U krijgt ook meer voor uw geld - veel professionele functies zijn gratis, zoals tijdgebaseerde gespreksroutering, voicemail naar e-mail en gespreksopname.

Er hoeft niet per se software geïnstalleerd te worden. Het Belfabriek telefoonsysteem is gehost in de cloud wat betekent dat je nooit software hoeft te downloaden.

Heb je juist liever wel een programma geïnstalleerd staan? Dan kan je onze online bellen software eenvoudig installeren op het toestel naar keuze. Voor iOS (Apple) en Android (Google, Samsung) toestellen hebben wij apps ter beschikking die jij of collega's eenvoudig kunnen installeren via de app store.

Weinig tot niets. Wij zullen jou alles uitleggen wanneer je bestelde apparatuur ontvangt. De Yealink IP-telefoons komen "voorgeprogrammeerd" uit de doos, wat betekent dat je ze alleen maar op het netwerk hoeft aan te sluiten waarna ze een IP-adres krijgen en zichzelf instellen, klaar om telefoongesprekken te voeren.

Wil je je telefoonnummer eerst op je mobiele telefoon ontvangen dan hoef je helemaal niets te installeren.

Jazeker, geen probleem. Vul het aansluiten formulier in en binnen 5 werkdagen hebben wij jouw bestaande telefoonnummer correct aangesloten.

Aangezien een hosted telefonie systeem niet locatie afhankelijk is, kun je gewoon jouw telefoons inpakken en aansluiten op het nieuwe kantoor !

Jezult merken dat er geen verschil is tussen bellen met een traditionele telefoon en bellen met een moderne VoIP-telefoon. De laatste is natuurlijk wel wat slimmer en uitgebreider !

In vergelijking met een analoge telefoon zijn de voordelen legio. IP-telefoons zitten vol met functies zoals een uitgebreid telefoonboek, geheugentoetsen, aanwezigheidsindicatoren, een kleurenschermen en nog veel meer.

Jazeker en uitgebreider zelfs: onze cloud-gebaseerde telefoonsystemen bevatten functies die de meeste organisaties zich niet konden veroorloven met hun bestaande telefooncentrale. Je hebt nu (eindelijke) de mogelijkheid om deze geweldige functies te beheren via onze eenvoudig te gebruiken webinterface, zonder dat je veel expertise nodig hebt. En belangrijker: wij kunnen dit ook voor jou doen!VoIP is een begrip dat vaak wordt gebruikt in de telecomsector, maar soms verkeerd wordt begrepen. VoIP staat voor voice over IP en verwijst naar de technologie die gebruikt wordt om de verbinding en daarmee jouw stem van en naar het hosted telefonie platform te sturen.

Spraakverkeer dat gebruik maakt van een Internetverbinding maakt gebruik van VoIP. Dit is onderdeel van hosted telefonie, dat gebruik maakt van het protocol VoIP voor al jouw telefoongesprekken.

Hosted telefonie is geschikt voor iedere ondernemer en elke bedrijf: van zelfstandige tot aan de grote instellingen.

Voor ZZP of kleine webshops is het starterspakket perfect geschikt.
Voor het MKB is er het kantoor pakket.
En wanneer het gaat om grootzakelijk gebruik dan maken we een mooie oplossing op maat!

Single

€ 9,95 per maand

Je hebt een eenmanszaak en wilt een zakelijk nummer wat uitkomt op je mobiel. Wij routeren daarom alle gesprekken rechtstreeks naar je mobiele telefoon.

1 gebruiker

1 nummer

Vast op mobiel

Werkt met alle mobiele netwerken

 • 085 of lokaal nummer

Starter

€ 22,50 per maand

Je wilt binnenkomende gesprekken flexibel schakelen naar meerdere telefoons zodat jij en een partner de telefoontjes kunnen beantwoorden. Met onze app kun je altijd realtime - 24/7 - de binnenkomende telefoontjes doorschakelen naar meerdere toestellen.

2 gebruikers

1 nummer

Vast op mobiel

Wij bouwen elk nummer op maat

 • Alle functie's inbegrepen

 • Keuze uit lokaal of 085 nummer

 • Bel-Baas app

 • Bel-Collega app

Kantoor

€ 45 per maand

Je hebt een belteam van maximaal 5 gebruikers en je wilt alle functies die we bieden. Perfect! Dan is dit plan voor jou.

5 gebruikers

1 nummer

VIP support per telefoon en email. Ook buiten kantoortijden.

Wij bouwen elk nummer op maat

 • Alle functie's inbegrepen

 • Keuze uit lokaal/085/088/0800/0900 nummer

 • Bel-Baas app

 • Bel-Collega app

 • API: developers kunnen in code met ons telefonie platform praten

Enterprise

Bel ons voor een offerte !

Wil je meerdere nummers of meer gebruikers ? Wil je een speciale telefonie oplossing of... Neem contact met ons op en wij maken een bedrijfsplan op maat !

Wij bouwen een telefonieoplossing op maat

Onbeperkt aantal gebruikers

Onbeperkt aantal belminuten

Facturering op maat

 • Eigen apparatuur in eigen datacenter, ons datacenter of op de kantoorlocatie

 • 1 land of meerdere landen

Lees waarom Slimme Ondernemers voor Belfabriek kiezen:

Waarom hosted telefonie bij Belfabriek onderbrengen?

- Compleet zakelijke telefonie pakket: zakelijke telefoon, online bellen software, webportaal, app en vast op mobiel.

- Alle functies die jouw zakelijk telefonie verder kunnen professionaliseren zoals call recording, keuzemenu en wachtrij inbegrepen.

- Géén nieuwe hardware of telefoons nodig

- Alle mogelijke telefoonnummers gemakkelijk registreren: 0800, 085, 088, 0900, lokaal (Rotterdam 010, Amsterdam 020, Utrecht 030, Eindhoven 040, Groningen 050, Den Haag 070), internationaal (Duitsland, België, UK, Verenigde Staten).

- Tarief vanaf € 9,95 per maand

De configuratie en verzending van bureautelefoons naar de werklocatie van jouw keuze:

Naar het thuisadres van je collega

Naar het hoofdkantoor of verschillende filialen

Naar internationale kantoren

Bestel voor 22:00 uur en begin morgen met bellen en gebeld worden !

Bestel nu

Gelukkige Belfabriek klanten: