De 085/088/0800/0900 telefoonnummer maatschappij van Nederland

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588
Levensduur telefooncentrale

Wat is de levensduur van een telefooncentrale?

Gepubliceerd in Telefoon centrale

Ondernemingen die al vele tientallen jaren lang succesvol zijn, zullen ongetwijfeld nog de tijd kennen van een kantoor met een mechanische typmachine, rolodex of een vaste telefoon met draaischijf.

Vroeger was de kwaliteit veel beter

Een veelgehoorde uitspraak is dat de kwaliteit van producten op vandaag niet meer dezelfde is als voorheen. Vaak wordt van de huidige generatie apparaten gezegd dat ze deel uitmaken van een wegwerpmaatschappij. Wanneer we ons gaan toespitsen op telefonie, blijkt dat een gemiddelde telefooncentrale zo’n 6,5 jaar garant stond voor een goede werking. Wat dat gemiddelde betekent is natuurlijk sterk afhankelijk van de intensiteit waarmee deze belast werd en wie geluk had kon toch wel tien jaar gebruik maken van de telefooncentrale voor deze uiteindelijk de geest gaf en moest vervangen worden.

Digitale telefonie op kantoor

Bij digitale telefonie komt een nieuw aspect kijken bij de levensduur van een telefooncentrale die voorheen niet van toepassing was, namelijk: de economische levensduur. Een digitale telefooncentrale kan nog helemaal perfect werken maar de software moet regelmatig van de nodige updates voorzien worden. Heel wat bedrijven kiezen er echter voor om na een aantal jaar hun periodieke updates van de software niet meer aan te schaffen. Dit betekent weliswaar een tijdelijke besparing, maar wordt later een dure ingreep om nieuwe functionaliteit beschikbaar te maken en toekomstbestendig te blijven.

Digitale telefonie in de cloud

Om helemaal gevrijwaard te worden van een beperkte economische of technische levensduur van jouw telefooncentrale zal je de oplossing vinden in digitale telefonie in de cloud. Omdat je niet langer werkt met fysieke hardware is er van slijtage of breuk nooit sprake. Zonder dure investeringen kan je steeds beschikken over de meest moderne telefooncentrale en wordt jouw bedrijfstelefonie voorzien van alle nodige functionaliteiten. Wij zorgen hierbij voor de nodige periodieke updates, jouw data wordt regelmatig van een backup voorzien en alle instellingen bevinden zich in de cloud.

Oftewel: de levensduur van jouw gehoste telefooncentrale is onbeperkt. Je hoeft dus geen regelmatige vervanging van fysieke centrales meer in te plannen of te budgetteren, je hoeft geen onderhoud te voorzien en een aanpassing of uitbreiding van de telefooncentrale kan met een druk op de knop !

Activeer Direct een Demo Telefoonnummer.
Maak Je Telefoonteam.
En Ontvang Gesprekken binnen 10 Minuten!

Geen Betaalgegevens nodig - Geen Verplichtingen.

Tevreden Belfabriek Klanten: