De 085/088/0800/0900 telefoonnummer maatschappij van Nederland

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588

Lokale Telefoonnummers Aanvragen

Een mooi lokaal telefoonnummer met alle unieke telefoonfuncties van de Belfabriek!

Activeer direct een nieuw lokaal telefoonnummer voor jouw bedrijf zodat je telefonisch direct bereikbaar bent.

Een lokaal nummer is gebonden aan jouw stad of regio en is extra aantrekkelijk voor je lokale klanten door de lokale uitstraling van het telefoonnummer.

En met al onze standaard telefoon functies zoals telefoongesprekken opnemen, een keuzemenu en welkomstmelding heb je direct een professionele uitstraling! Je kan binnenkomende gesprekken doorschakelen naar je mobiele telefoon, vaste toestel of meerdere collega's op kantoor, thuis of onderweg.

Waarom een lokaal vast nummer aanvragen?

Lokale nummers geven bellers een gevoel van vertrouwdheid door de lokale uitstraling van het nummer. Je bedient de lokale markt in een bepaalde regio met een lokaal telefoonnummer.


Overal toegankelijk

Oproepen die binnenkomen op jouw gekozen lokale nummer worden doorgeschakeld naar je bestaande telefoon: vast of mobiel. Je kunt het telefoonnummer waarnaar je doorschakelt zo vaak wijzigen als je wilt: in real time. Zo mis je nooit een gesprek op je eigen lokale nummer en kan je oproepen met meerdere personen beantwoorden.


Werkt met alle telefoons

Je hebt geen nieuw toestel of andere telefoonlijn nodig voor je eigen lokaal nummer. Je geeft aan op welk toestel je wilt dat jouw nummer belt, en wij doen de rest. Een virtueel telefoonnummer waarbij gesprekken doorgeschakeld worden naar vast of vast op mobiel !


Beste van beide werelden: vast nummer op mobiel

Met een vast lokaal nummer van Belfabriek profiteer je van het beste van beide werelden: de vertrouwdheid en professionaliteit van een lokaal vast nummer en de flexibiliteit van een mobiel toestel. Een mobiel nummer komt vaak toch klein over.

Almere 036 nummer

020-nummers in Amsterdam. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland. De gemeente Amsterdam is naar inwonertal de grootste gemeente.

Amsterdam 020 nummer

Arnhem 026 nummer

Breda 076 nummer

Den Haag 070 nummer

Eindhoven 040 nummer

Groningen 050 nummer

Nijmegen 024 nummer

Rotterdam 010 nummer

Tilburg 013 nummer

Utrechts 030 nummer

Veelgestelde vragen:

Maak een keuze voor een mooi regionaal nummer en wij activeren deze binnen 1 werkdag voor je. Je kan deze eenvoudig in onze nummershop aanvragen.Een lokaal nummer is gebonden aan de stad of regio waar je gevestigd bent met je bedrijf. Een nationaal nummer is regio onafhankelijk en heeft een nationale uitstraling. Beide nummers kan je bellen tegen het normale lokale tarief.Als je met je bedrijf ook in meerdere steden actief bent en kantoren hebt kan je in verschillende steden telefoonnummers activeren. Ben je in 1 stad daadwerkelijk gevestigd dan kunnen we alleen in die stad een nummer voor jou activeren.Wij leveren ook lokale telefoonnummers in andere landen zogenaamde internationale nummers. Laat ons weten in welke landen je lokale nummers zoekt en wij regelen dit voor jou.Belangrijk om te weten is dat een lokaal nummer alleen mag worden toegekend aan het bedrijf waar deze zich daadwerkelijk bevindt. Als je veel klanten hebt buiten de regio is een nationaal telefoonnummer aan te raden met een landelijke uitstraling.Jazeker, wij kunnen je huidige vaste nummer overzetten naar ons telefonieplatform zodat je al onze geweldige telefonie functies kunt gebruiken !We adviseren je dan om een nationaal telefoonnummer bij ons te activeren zoals een 085-nummer. Wij kunnen dan binnenkomende oproepen doorschakelen naar je gewone vaste lokale telefoonnummer. Zo blijft je bereikbaarheid optimaal en kan je meerdere nummers gebruiken.Jazeker dat kan en mag. Het lokale telefoonnummer wat we voor jou activeren is in dezelfde stad als waar je bedrijf gevestigd is. Waar medewerkers zich bevinden die de telefoon beantwoorden maakt in deze niet uit. Deze kunnen zich zelfs in het buitenland bevinden.Binnen 1 werkdag hebben we voor jou een lokaal nummer actief. Dit gaat volledig automatisch en op afstand. Wij controleren alleen handmatig je vestigingsadres en dan is je lokale nummer actief en kan er op worden gebeld. Belangrijk is ook dat je geen mobiele app hoeft te installeren om gesprekken te ontvangen. Wij leveren gesprekken af op je mobiele telefoon, vaste telefoon of op kantoor.Jazeker, je kan zoveel lokale telefoonnummers bestellen als je wilt. Als deze maar komen uit de stad waar je gevestigd bent.Je kan in de online statistieken exact zien wie jou belt, op welk tijdstip en vanaf welk nummer. Zo heb je een historie van gesprekken en interessante marketinginformatie.Op onze speciale webpagina kan iedereen de beschikbaarheid instellen. Zo weet onze online telefooncentrale precies naar wie op welk moment binnenkomende gesprekken kunnen worden doorgeschakeld.Het eenvoudigst is als je ons je tekst mailt die de beller hoort als hij jou belt. Wij laten deze tekst uitspreken door onze spraakcomputer. Je kan ook zelf de tekst inspreken en ons de audio file sturen.Je kan een lokaal telefoonnummer van ons gebruiken voor Whatsapp Business door eenvoudig dit nummer te gebruiken in de aanmelding bij Whatsapp Business.Activeer Direct een Demo Telefoonnummer.
Maak Je Telefoonteam.
En Ontvang Gesprekken binnen 10 Minuten!

Geen Betaalgegevens nodig - Geen Verplichtingen.

Tevreden Belfabriek Klanten: