Direct online je eigen 085/088/0800/0900 nummers registreren !

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899

Ben je overtuigd van de vele voordelen die wij bieden?

Sluit je bestaande 0800-900 nummers dan aan bij de Belfabriek en geniet een royaal pakket aan telefoon functie's. Wij zorgen ervoor dat jouw nummer correct bij ons wordt aangesloten !

Indien u een kennisgeving heeft ontvangen dat uw huidige provider stopt met de dienstverlening dan kunnen wij uw bestaande nummers overzetten naar ons netwerk zonder enige downtime met behoud van alle bestaande functies.

Laat ons uw nummers overzetten en ervaar onze mooie en unieke functies bij de Belfabriek: sinds 2000 de telefoonmaatschappij in Nederland voor servicenummers.

Goed om te weten:

  • opgericht in 2000 als telefoonmaatschappij exclusief voor 0800/0900 nummers

  • eigen interconnect, eigen platform, eigen telecom registratie (dus: geen reseller, niet weder onderbrengen bij derden). 

  • u doet direct zaken met de specialist

Heeft u nog speciale wensen voor de inrichting van uw nummer? Wilt u eerst gebeld worden door een van onze specialisten? Vul dan onderstaand formulier in.

Servicenummers

Veelgestelde vragen:

U hoeft geen lange (of korte) termijn contracten aan te gaan. Wij zetten uw nummers over, en u heeft een opzegtermijn van 1 maand. Bevalt het u onverhoopt niet (wat we ons niet kunnen voorstellen), dan kunt u zonder opgave van reden het nummer ergens anders onder brengen.

Wij zijn opgericht in 2000 en louter gespecialiseerd in 0800/0900/088/085 nummers. Ons platform is volledig IP en VoIP gebaseerd en aangesloten via een eigen interconnect. U doet dus direct zaken met de telefoonmaatschappij en niet met een dealer/wederverkoper/reseller.

Dan nemen wij zowiezo nog contact met u op om door te spreken hoe u uw nummer ingericht wilt hebben: met een keuzemenu? een wachtrij? of heeft u speciale wensen? Indien alles duidelijk is en akkoord dan zetten wij uw nummer over. Dit gebeurt overdag, tijdens werktijd en zonder enige downtime.

U kunt op deze pagina eenvoudig nieuwe bestanden maken met onze text naar spraak bot. Schrijf de code's op van de bestanden die u gemaakt heeft en wilt gebruiken en we koppelen deze aan uw begroetingen. Zo kunt u deze altijd eenvoudig updaten en beheren.

Jazeker, met ons online dashboard beheert u al uw nummers zelf in realtime. Zo stelt u eenvoudig meldingen in, maakt u een virtueel callcenter aan met collega's die de telefoon beantwoorden en stelt u de openingstijden in. Wilt u een demo of proefaccount, laat het ons even weten. U zult direct een positief verschil zien met uw oude omgeving.

U kunt ons altijd bereiken via 0800-235 3227 of via via support@belfabriek.nl. Ook 's-avonds en in het weekends.

U hoeft dus niet bezorgd te zijn dat uw nummer uit de lucht is op enig moment of verkeerde settings heeft.

Het formulier boven deze pagina invullen. Dan hebben wij al uw gegevens, en nemen wij contact met u op binnen 2 werkdagen. Wij nemen dan alles met u door, en alles komt in orde. U hoeft niets te tekenen en geen lange contracten aan te gaan.

Alvast welkom bij Belfabriek !

Gelukkige Belfabriek klanten: