Sluiten
Dé 0800 en 0900 telefoonmaatschappij van Nederland Bel ons: phone 0800-2353227 0800-2353227
Toon alles

Belfabriek

Nummereigenaren en medewerkers regelen hun
beschikbaarheid nu ook mobiel.

Download in the Apple Store    Get it on Google Play

Het gebruik van tabletten en mobiele telefoons is al langer niet meer te stoppen.
Meer en meer maken deze instrumenten deel uit van de manier waarop wij zaken doen en ons werk organiseren.

Ook uw servicenummer kunt u vanaf uw telefoon of tablet beheren. Of het nu gaat om het inzien van statistieken, het wijzigen van eindbestemmingen of terugluisteren van gesprekken, het kan allemaal met de Belfabriek app voor iPhone, iPad, en Android.

Direct aan de slag

Inloggen doet u met dezelfde inloggegevens die u gebruikt voor Mijn Belfabriek. Na het downloaden van de app kunt u dus direct aan de slag.


Aan of uit

In één oogopslag ziet u welke extensies aan of uit staan. U weet direct waar gesprekken heen gaan en kunt dit in real time aanpassen.


Wijzig eindbestemmingen

Wilt u de eindbestemming van uw servicenummer wijzigen? Kies een vooraf ingestelde eindbestemming uit uw eigen adresboek of voer een nieuw nummer in.

Uw wijziging is direct actief. Zo zorgt u ervoor dat u altijd bereikbaar bent, waar u zich ook bevindt.


Beheer veelgebruikte eindbestemmingen

Maak een lijst met veelgebruikte eindbestemmingen en geef elk telefoonnummer een herkenbare naam. Zo hoeft u nooit meer dit telefoonnummer in te voeren.

In plaats daarvan kiest u eenvoudig de bestemming uit dit adresboek en wij zorgen ervoor dat de juiste telefoon rinkelt.


Statistieken inzien

Alle belangrijke statistieken in één oogopslag beschikbaar. Zo heeft u ook onderweg alle relevante informatie bij de hand.


Instellingen

Beheer de instellingen voor uw servicenummer, direct vanaf uw mobiele telefoon of tablet. Schakel snel extra functies in wanneer u dat nodig heeft.


Installeer de app nu

Download in the Apple Store    Get it on Google Play