Belfabriek
mobiel apps

Nummereigenaren en medewerkers regelen
hun beschikbaarheid nu ook mobiel.
Download in de app store

belfabriek-mobile-content-blocks

Direct aan de slag

Inloggen doet u met dezelfde inloggegevens die u gebruikt voor mijn.belfabriek. Na het downloaden van de app kunt u dus direct aan de slag.

a a
Wijzig eindbestemmingen

Wilt u de eindbestemming van uw servicenummer wijzigen? Kies een vooraf ingestelde eindbestemming uit de lijst of voer een nieuw nummer in. Uw wijziging is direct actief. Zo zorgt u ervoor dat u altijd bereikbaar bent, waar u zich ook bevindt.

a a
 
 
Beheer veelgebruikte eindbestemmingen

Maak een lijst met veelgebruikte eindbestemmingen en geef elk telefoonnummer een herkenbare naam. Zo hoeft u nooit meer dit telefoonnummer in te voeren. In plaats daarvan kiest u eenvoudig de bestemming uit de lijst en wij zorgen ervoor dat de juiste telefoon rinkelt.

a a
Statistieken inzien

Alle belangrijke statistieken in één oogopslag beschikbaar. Zo heeft u ook onderweg alle relevante informatie bij de hand.

a a
 
Vertrouwd

Uw medewerkers maken al langere tijd gebruik van https://medewerker.belfabriek.nl. De nieuwe Callcenter-app biedt hen dezelfde beproefde functionaliteit binnen een nieuwe, mobiele applicatie.

a a
Beschikbaarheid wijzigen

Nadat uw medewerker ingelogd is, wijzigt hij of zij eenvoudig de beschikbaarheid door één van de getoonde statussen te kiezen: beschikbaar, pauze of niet beschikbaar. De status wijzigt direct en de routering van gesprekken wordt automatisch aangepast.

a a
Statistieken bekijken

Een handige tabel geeft uw medewerkers een overzicht van de door hen gevoerde gesprekken. In één oogopslag zien zij dag, tijd, beller en gespreksduur.

a a