Direct online je eigen 085/088/0800/0900 nummers registreren !

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899

NWelke telefoonnummer(s) kent New York?

Het kengetal 212 hoort bij New York. Meer specifiek Manhattan. Dit is een van de, zo niet meest prestigieuze netnummers van de Verenigde Staten van Amerika.


New York City is dermate gegroeid dat 1 netnummer niet genoeg meer is. Zo is er ook het netnummer 917. Waar het 212 nummer meer een beeld van wolkenkrabbers oproept, bedient het 917 nummer alle vijf de stadsdelen van New York City. Andere nummers in de omloop zijn 718, 347 en 646.Kan ik ook een New York telefoonnummer registreren?
Jazeker, u kunt eenvoudig online een New York telefoonnummer aanvragen via Belfabriek. Dankzij de moderne Voice over IP technologie kunt u waar ook ter wereld een New York telefoonnummer beheren met kristalheldere verbinding, mits u verbonden bent met een gedegen internet verbinding.


Waarom een New York telefoonnummer kopen?New York City is een stad die eigenlijk geen introductie of aanprijzen meer benodigd. Het is de Amerikaanse hoofdstad van het bank- en financiewezen, de mode, theater en entertainment.Vastgoed in deze stad is niet bepaald goedkoop te noemen. De meest voordelige wijze om een (virtuele) aanwezigheid te bemachtigen in deze metropool is het registreren van een New York telefoonnummer.Het heeft ook op de lokale bevolking die meer dan een 8 miljoen telt, een sterke aantrekkingskracht: 212 is een identiteit. Door een 212 nummer vast te leggen voor uw onderneming, toont u in een van de meest krachtige manieren uw binding met de stad. Het wekt vertrouwen. Het voegt karakter toe aan uw bedrijfsimago. En vergis u niet, ook in tijden van live chats op websites en sociale media is de oude vertrouwde telefoon nog steeds het meest populaire communicatiekanaal. Een New York telefoonnummer kan een sterk wapen zijn in het marketing en branding arsenaal van uw organisatie. Het nummer komt terug op uw visitekaartje, uw website, enzovoort.Waarom zou ik een New York nummer registreren bij Belfabriek?
Allereerst kun u bij Belfabriek zelf uw eigen New York nummer kiezen. Dit kan een mooi, makkelijk te onthouden telefoonnummer zijn. Hier rekenen wij géén extra kosten voor. In principe zijn alle mogelijke nummers mogelijk, mits nog niet vastgelegd.

Verder voordelen van het registreren van een New York nummer via Belfabriek zijn:

  • Alle optionele functies zoals gespreksopname, keuzemenu en wachtrij zijn inbegrepen.

  • Gebruiksvriendelijke app voor Android en iOS.

  • Onbeperkt aantal gebruikers: al uw medewerkers kunnen gebruik maken van onze apps. Deze is eenvoudig te installeren via QR-code.

  • Geen nieuwe hardware of telefoons nodig.

  • Optioneel: vast nummer op uw mobiel. Vast nummer zonder een vaste lijn.
    U kunt inkomende gesprekken beantwoorden vanaf elke telefoon.
    Eenvoudig een zakelijk of regionaal nummer koppelen/doorschakelen naar smartphone of tablet.

  • Vast tarief: 45 euro per maand.

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op via 0800-235 3227!

Belfabriek Telefoon Systeem

Het meest uitgebreide telefoonsysteem wat er is. Vanuit de cloud. Werkt met al je toestellen: vast, mobiel - thuis of op de zaak !

Bureautoestel

Een voorgeconfigureerd toestel voor een plug 'n' play ervaring

Softphone

Beantwoord gesprekken en bel uit vanaf je bestaande mobiele telefoon of computer

Webinterface

Beheer alle nummers en aansluitingen online

Mobiele apps

Zet jezelf op beschikbaar of niet beschikbaar om telefoongesprekken te ontvangen

Vast Nummer op Mobiel

Je gesprekken rechtstreeks op je mobiele telefoon

Probeer vrijblijvend

Gelukkige Belfabriek klanten: