De 085/088/0800/0900 telefoonnummer maatschappij van Nederland

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588

Uw telefooncentrale vernieuwen is kiezen voor VoIP

Gepubliceerd in Telefoon centrale

Wil u de telefonie installatie van uw onderneming vernieuwen of uitbreiden, of uw telefonie op orde stellen bij de opstart van uw zaak? Dan loont het de moeite om vooraf even te bekijken welke mogelijkheden er momenteel beschikbaar zijn. Een telefooncentrale installeren is al geruime tijd niet meer zo ingrijpend of duur als het ooit is geweest. En denkt u bij uw telefooncentrale enkel aan het beantwoorden van oproepen of het bellen van uw contactpersonen? Dan zal u vast verrast worden door alle moderne extraatjes die het leven van een ondernemers en zijn of haar klanten makkelijker kan maken.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Bij de aanloop naar een nieuwe telefooncentrale komt heel wat kijken. Van het oplijsten van het aantal benodigde telefoontoestellen, het kiezen van de gewenste opties, het voorzien van de correcte aansluitingen, de aankoop van de passende fysieke centrale en bijhorende toestellen, tot de uiteindelijke aansluiting op de verschillende kantoren en diensten. Een tijdrovende bezigheid waar al te vaak een duur kostenplaatje tegenover staat en dat meestal alleen is weggelegd voor echte specialisten.

Maar wat als we u vertellen dat het ook anders kan? Wist u trouwens dat uw nieuwe telefooncentrale helemaal geen installatie behoeft?

Een zorgeloze overstap

Analoge telefonie heeft al vele jaren geleden plaats moeten ruimen voor VoIP telefonie. De superieure geluidskwaliteit van digitaal bellen via het internet, het gebruiksgemak, de lage kosten en de uitgebreide mogelijkheden zijn ongeëvenaard en zorgen ervoor dat u bij de keuze voor een telefooncentrale niet om VoIP telefonie heen kunt. Maar ook digitale telefonie komt in verschillende vormen en maten en kan afhankelijk van uw keuze een aanzienlijke inspanning vragen.

Wanneer u daarbij kiest voor een hosted telefoonsysteem, kan u al heel wat taken van uw lijstje schrappen. U hoeft zelf geen dure hardware aan te schaffen of te voorzien in het onderhoud en de meeste opties komen standaard in het hosting pakket. Uw provider maakt een virtuele telefooncentrale aan in de cloud met de opties die u wenst en levert de nodige toestellen gebruiksklaar bij uw onderneming. U hoeft zelf geen ingewikkelde installatie te verrichten in uw onderneming en u kan met een eenvoudige internetverbinding meteen aan de slag.

Maar vernieuwen is niet alleen veranderen, het is ook kiezen voor een goedkopere, betere en gemakkelijkere oplossing. En dat zonder in te boeten op functionaliteit. Sterker zelfs, u krijgt meteen het meest moderne systeem en bent klaar voor de toekomst. Instellingen aanpassen kan probleemloos via een app op uw mobiel of via het webportaal en uw telefooncentrale groeit mee op maat van uw bedrijf.

Of u nu kiest om uw oproepen via telefoon, mobiel, laptop of pc te verzorgen, met een keuzemenu, antwoordapparaat of wachtrij, vanuit uw onderneming of een andere locatie, een hosted VoIP telefonie centrale biedt uw onderneming het beste wat telefonie op vandaag te bieden heeft. Een betaalbaar, schaalbaar en onmiddellijk beschikbaar pakket voor elke onderneming ongeacht de omvang.

Activeer Direct een Demo Telefoonnummer.
Maak Je Telefoonteam.
En Ontvang Gesprekken binnen 10 Minuten!

Geen Betaalgegevens nodig - Geen Verplichtingen.

Tevreden Belfabriek Klanten: