Betaal uw factuur met iDeal

Klik op het onderstaande logo van iDeal om uw factuur snel, eenvoudig en veilig te betalen.

Een goede start is het halve werk

Het is weer voorbij die mooie zomer. Of in elk geval bijna, en dan begint het nieuwe seizoen weer volop.

Ongetwijfeld heeft u veel plannen en ideeën voor de komende maanden. Heeft u er ook bij stil gestaan hoe uw servicenummer u kan helpen deze te realiseren?

Dit is hèt moment om aanpassingen aan uw nummer te maken waar u het komende jaar gemak van zult hebben.

Om u op weg te helpen, geven wij u een paar voorbeelden van zulke aanpassingen.

Functionaliteit van uw bestaande nummer verbeteren

Maakt u al gebruik van een vooraankondigingstoon? Een wachtrij? Een digitaal antwoordapparaat? Het zijn eigenlijk allemaal functies waar geen nummer zonder kan. Bij de Belfabriek betaalt u niets extra's voor het gebruik van deze functies. Het enige dat u hoeft te doen is in te loggen op Mijn Belfabriek en de functies die u wilt gebruiken te activeren. Wij doen de rest.

Beltarieven updates voor 0900-nummers

Heeft u een 0900-nummer, dan is het goed om periodiek het beltarief te herzien. Moet het tarief omhoog, of misschien zelfs omlaag? 

Als u het tarief voor uw nummer deze week nog aanpast binnen Mijn Belfabriek, dan zorgen wij ervoor dat uw nieuwe tarief per 1 September ingaat.

Beschikbaarheid van uw medewerkers beter regelen

Zorgen dat er altijd iemand bereikbaar is kan een zware last zijn. Vooral de laatste moment wijzigingen zorgen voor veel extra stress. 

Maar wist u dat er een eenvoudige oplossing voor is? Laat uw medewerkers zelf hun beschikbaarheid regelen. 

Dit kan op twee manieren: via onze online medewerker omgeving (medewerker.belfabriek.nl), of door extensies aan en uit te schakelen in de Belfabriek app.

Wilt u meer weten? Neemt u dan contact met ons op.

Eindelijk die uitbreiding naar het buitenland realiseren

Maar dan moet u wel op een lokaal nummer bereikbaar zijn.

Wist u dat u in veel landen voor een nationaal nummer, vergelijkbaar met een 088- of 085-nummer in Nederland, u geen lokale vestiging nodig hebt? De Belfabriek kan deze nummers vaak binnen een paar werkdagen aangesloten hebben. 

Neemt u eens een kijkje in onze nummershop met buitenlandse nummers, de kans is groot dat wij een nationaal nummer in het land van uw keuze kunnen leveren. Of neem contact op met ons en laat één van onze experts al uw vragen beantwoorden.

Wij wensen u in elk geval een onbezorgde tijd de laatste dagen en weken van uw vakantie!