Oostenrijk
Een onverwachte markt Kijk welke telefoonnummers nog beschikbaar zijn:

up shadow
Gratis voor de bellers
MOOIE NUMMERS:
0800 00 04 44
0800 00 05 55
0800 00 06 66
0800 00 07 77
up shadow
Gedeelde belkosten
MOOIE NUMMERS:
0720 00 00 00
0720 00 00 01
0720 00 00 02
0720 00 00 03
up shadow
Bepaal zelf het tarief
MOOIE NUMMERS:
0900 00 04 44
0900 00 05 55
0900 00 06 66
0900 00 07 77

Voordelig bereikbaar met een nummer in het buitenland

Internationaal goed bereikbaar zijn is makkelijker en voordeliger dan u denkt. Dankzij ons uitgebreide partnernetwerk kunnen wij u in bijna elk land ter wereld tegen een redelijke prijs telefoonnummers aanbieden. Behalve gratis en nationale servicenummers, kunnen wij ook lokale nummers in veel grotere steden leveren.

Ook het doorverbinden van binnenkomende gesprekken regelen wij tegen een redelijke prijs en met alle extra's die u van ons gewend bent. Zo kunt u er voor kiezen uw buitenlandse nummer in het land zelf te laten beantwoorden, of gewoon op uw kantoor in Nederland. Doorverbinden naar een derde land kan natuurlijk ook. En dat alles tegen lage vaste kosten.

Wij leggen u graag uit wat de voordelen zijn van een eigen servicenummer in het buitenland.

Voordelen van een nummer in het buitenland

 • Lokale markten benaderen

  U bent pas écht bereikbaar voor uw klanten in het buitenland wanneer zij u via een lokaal nummer kunnen bellen.

 • Grotere respons

  Uit onderzoek blijkt dat servicenummers een grotere respons krijgen dan een gewoon telefoonnummer. Een nummer in het land van de beller scoort de hoogste respons.

 • Doorschakelen waar u wilt

  U beslist waar u uw bellers te woord wilt staan: in het buitenland of in Nederland.

 • Meetbare resultaten

  Met onze uitgebreide online statistieken beschikt u over alle gegevens die u nodig heeft om de effectiviteit van uw nummer in het buitenland te garanderen.

 • Werkt met uw huidige toestel

  Ook voor een nummer in het buitenland heeft u geen nieuw toestel of andere telefoonlijn nodig. U geeft aan op welk toestel uw servicenummer moet overgaan, en wij doen de rest.

 • Uitgebreid pakket extra functies

  Ook buitenlandse servicenummers genieten bij de Belfabriek van uitgebreide extra functies. U richt uw buitenlandse servicenummer dus net zo perfect in als uw Nederlandse nummer.

Ontdek hoe voordelig u bereikbaar
kunt zijn in het buitenland

Ook voor buitenlandse nummers kunt u bij de Belfabriek terecht. U kunt kiezen uit service nummers en lokale nummers in meer dan 27 landen. Tegen een lage maandelijkse prijs profiteert u ook bij nummers in het buitenland van alle extra functies die u van de Belfabriek gewend bent.

Staat het land van uw keuze niet in deze lijst?

Belt u dan gerust naar 0800-235 3227 (0800-BELFABRIEK) en één van onze experts zal uw nummer aanvraag in het buitenland regelen, óf kijk op onze zuster sites callfactory.eu en callfactory.de.

Meest complete pakket aan functies

Andere aanbieders van toll-free en premium-rate nummers in het buitenland rekenen allerlei extra kosten. U betaalt daar bijvoorbeeld extra voor een ingesproken welkomsttekst, een keuzemenu, een wachtrij, en het kunnen inspreken van een bericht. Ieder van die functies kan daar zomaar 10 tot 75 euro per maand extra kosten.

Wij vinden dit belangrijke functies, die standaard bij een nummer horen. Bij ons zijn ze daarom allemaal inbegrepen bij uw vaste abonnementsbedrag.

Volledige Controle

Als manager hoort u over elk aspect van uw organisatie controle te hebben. Om dat te kunnen doen, heeft u alle informatie op tijd nodig. Bij de Belfabriek heeft u de teugels in handen. Met real-time belstatistieken en de mogelijkheid om zelf uw eindbestemmingsnummer of uw nummerinstellingen te kunnen wijzigen, heeft u altijd volledige controle over uw servicenummer.

Realtime statistieken
Ontdek trends
Volledige controle
Instellingen wijzigen
Voice e-mail
Realtime statistieken

De grafische weergave van statistieken en de overzichtelijke top 10-lijsten worden constant bijgehouden. U ziet op dit moment wat er op de afdeling gebeurt.

Ontdek trends

Analyseer gesprekken op basis van gespreksduur, het aantal gesprekken of de drukste dagen. Aan de hand van deze trends past u met een gerust gevoel uw bezetting aan.

Altijd volledige controle

Waar u ook bent en hoe laat het ook is, via uw online dashboard schakelt u functies in of uit, of wijzigt u instellingen

Wijzigingen meteen actief

Bij de Belfabriek voeren wij veranderen vrijwel direct door. Zo kunt u altijd op tijd inspringen op bijvoorbeeld grote drukte.

Overal voicemail beluisteren

Da’s handig: ontvang voicemail per e-mail, zodat u direct na de drukte of na sluitingstijd actie kunt ondernemen.